apple Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Menrzuś napisał(a):Spooooko - jestem jak ta skała :diabloti:Buhahahahahaha ! Przestań!:roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 apple napisał(a):Buhahahahahaha ! Przestań!:roflt::roflt::roflt: A co Ci sie stało? :crazyeye: Quote
apple Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Menrzuś napisał(a):A co Ci sie stało? :crazyeye: Nieeee no nic:roll:.........phhhhhhhh:roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nieeee no nic:roll:.........phhhhhhhh:roflt::roflt::roflt:[/FONT] Lekarza Ci trzeba.....chyba chichotka Ci pękła :crazyeye: Albo za dużo sera zjadłaś :evil_lol: :eviltong: Quote
apple Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Menrzuś napisał(a):Lekarza Ci trzeba.....chyba chichotka Ci pękła :crazyeye: Albo za dużo sera zjadłaś :evil_lol: :eviltong:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:evil_lol: a gdzie jest chichotka:-o:evil_lol: Nie nie tak dużo.....ino troche:roll:[/FONT] Quote
credita Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 a u mnie ciągły brak czasu :oops::oops::oops: POZDRAWIAM:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:evil_lol: a gdzie jest chichotka:-o:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie nie tak dużo.....ino troche:roll:[/FONT] No wiesz - o anatomii damskiej na forum nie będe mówił :eviltong::evil_lol: Widocznie te "ino trochę" to była zdecydowanie przesada :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 credita napisał(a):a u mnie ciągły brak czasu :oops::oops::oops: POZDRAWIAM:loveu: Credita - tak jak Ciebie lubię.......jak nie wstawisz tu psich fot, to strzelę focha jak stąd do Ciebie :cool1: :loveu: Quote
apple Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Menrzuś']No wiesz - o anatomii damskiej na forum nie będe mówił :eviltong::evil_lol: Widocznie te "ino trochę" to była zdecydowanie przesada :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No dlaczego? Nie rób mi tego...ktoś mnie musi uświadomić:placz: Niiiiieee no na prawde ino tyci tyci:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No dlaczego? Nie rób mi tego...ktoś mnie musi uświadomić:placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Niiiiieee no na prawde ino tyci tyci:roll:[/FONT] Ale mi się nieuświadomiona trafiła :glaszcze:....................:diabloti: Już ja Ciebie znam :evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale mi się nieuświadomiona trafiła :glaszcze:....................:diabloti: Już ja Ciebie znam :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Przeca wy lubicie takie.....nieuswiadomione...wszyscyście są profesory :diabloti: Taaa to co jadlam wczoraj w nocy?:razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przeca wy lubicie takie.....nieuswiadomione...wszyscyście są profesory :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Taaa to co jadlam wczoraj w nocy?:razz:[/FONT] Już Ty mi się tu nie wmaślaj :eviltong::evil_lol: Wczoraj w nocy nic nie jadłaś, bo Ciebie głowa bolała :evil_lol: Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Już Ty mi się tu nie wmaślaj :eviltong::evil_lol: Wczoraj w nocy nic nie jadłaś, bo Ciebie głowa bolała :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ani mi się sni:eviltong: Nienawidzę Cie:obrazic: Za dużo o mnie wiesz:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ani mi się sni:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nienawidzę Cie:obrazic: Za dużo o mnie wiesz:evil_lol:[/FONT] Snów lepiej w to nie mieszać, bo jeszcze horrory zobaczysz :evil_lol: Nawidź mnie...plizzzzzz :modla:....już nic nie powiem co widzę :shake: Quote
apple Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Snów lepiej w to nie mieszać, bo jeszcze horrory zobaczysz :evil_lol: Nawidź mnie...plizzzzzz :modla:....już nic nie powiem co widzę :shake:[FONT=Century Gothic]Albo jeszcze co gorsza sie zgorsze:roll: No nie wiem.......zastanowię się......:p [/FONT] Quote
Agniest Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ...a ja dziś strasznisty sen miałam.....brrrrr...... do tego ta pogoda..... no nic idę sobie kaffkę zrobić i pobudzić się do życia ;) ale jeszcze wrócę ! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Agniest napisał(a):...a ja dziś strasznisty sen miałam.....brrrrr...... do tego ta pogoda..... no nic idę sobie kaffkę zrobić i pobudzić się do życia ;) ale jeszcze wrócę ! :evil_lol: No to teraz tylko Creditki brakuje :multi: Quote
credita Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 witam na obietnicach się skończyło że częściej tu zaglądać będę wstydzę się że obiecałam ,no ,ale...nie wiem co powiedzieć ...:oops: odkąd zaczęła się wiosna to czasu coraz mniej bo to w ogródku trzeba wyplewić tam kwiatki podlać tu ugotować tam posprzątać z bokserami i Oskarem na spacer do lasu bo to przecież wszystko wulkany energii są :crazyeye: już czasem wysiadam!:mdleje:Postaram się wstawić kilka fotek jeżeli oczy wiście Oskar nie zresetuje kompa bo już się tu interesuje :evil_lol: Quote
credita Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 a tu wielki podryw Oskar szybko postępuje codziennie nowa panna ;) Quote
apple Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [FONT=Century Gothic]Ooo jaaaaa:loveu: http://s41.radikal.ru/i093/0906/6b/5f9cfd103824.jpg Hihihiihihi Casanova:evil_lol: http://s49.radikal.ru/i126/0906/9b/5a800b9613d0.jpg Ale mały rośnie jak na drożdżach.......tak dawno go nie pokazywałaś a to już kawał chłopa:loveu:[/FONT] Quote
credita Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 pozdrawiam u nas słońce i praca i tak w kółko:cool1: któregoś wieczorka postaram się wstawić bokserze fotki:loveu: Quote
Menrzuś Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ja teraz na dogo tak samo często jak i Ty :p Piękniście wyglądasz - zarówno Ty jak i Oskarek ;) A co chodzi podrywów Młodego, to spoko - ponoć tak samo zaczynałem, a na ludzia wyrosłem :diabloti: Quote
Agniest Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Ja teraz na dogo tak samo często jak i Ty :p Piękniście wyglądasz - zarówno Ty jak i Oskarek ;) A co chodzi podrywów Młodego, to spoko - ponoć tak samo zaczynałem, a na ludzia wyrosłem :diabloti: z tym "ludziem" bym polemizowała :evil_lol: Cześć Creditko :multi: odezwij się..... Quote
Recommended Posts