apple Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Menrzuś']:crazyeye:..... to już przestanę, bo jeszcze zasuszysz sie na wiór :crazyeye: nie no nie przestawaj:diabloti: jeszcze 10 kg:diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Menrzuś']I dlatego plotkujemy "U Japkowej" ;) Mały ma prawo - to jego czas :pNo wlasnie a ty nie chcesz do nas przyjsć Creditko...a my tam czekamy, czekamy, czekamy:roll: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='apple']nie no nie przestawaj:diabloti: jeszcze 10 kg:diabloti: TZ by mnie zabił, bo trzeba by było zawartość szaf wymieniać :diabloti: Quote
apple Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Menrzuś']TZ by mnie zabił, bo trzeba by było zawartość szaf wymieniać :diabloti:Pffff no i co..........niech ta jego robota na coś sie przyda w końcu:diabloti: Quote
credita Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 o kule ale towarzystwo się rozgadało no no :evil_lol: pozdrowionka Quote
Menrzuś Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 apple napisał(a):Pffff no i co..........niech ta jego robota na coś sie przyda w końcu:diabloti: Taaaa....zawsze Tz....eeeeech :shake: Quote
Menrzuś Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 credita napisał(a):o kule ale towarzystwo się rozgadało no no :evil_lol: pozdrowionka A Ty co tak jak mysz pod miotłą siedzisz? :diabloti: Buziolceeeee :loveu: Quote
apple Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Menrzuś napisał(a):Taaaa....zawsze Tz....eeeeech :shake: Moge sobie pozwolić bo wiem ze wrazie co to GO przygarniesz:diabloti: Quote
apple Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Menrzuś napisał(a):A Ty co tak jak mysz pod miotłą siedzisz? :diabloti: Buziolceeeee :loveu:Podsłuchuje:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='apple']Moge sobie pozwolić bo wiem ze wrazie co to GO przygarniesz:diabloti: TZta? A na chorerkę mi Twój TZ? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='apple']Podsłuchuje:diabloti: Dorabiasz w CBŚ? :crazyeye:........:ices_bla: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Creditkaaaaaaaaa.......gdzie żeś Ty ach gdzie? :placz: Quote
apple Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Menrzuś']TZta? A na chorerkę mi Twój TZ? :crazyeye:A tak dla jaj:evil_lol: Dorabiasz w CBŚ? :crazyeye:........:ices_bla:Myslisz? A jej pseudonim to zapewne "kura domowa":evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='apple']A tak dla jaj:evil_lol: Myslisz? A jej pseudonim to zapewne "kura domowa":evil_lol:;) Jaj Ci u mnie dostatek :eviltong: Myślę że pseudo w gwarze byś wybrała :diabloti: Quote
apple Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Jaj Ci u mnie dostatek :eviltong: Myślę że pseudo w gwarze byś wybrała :diabloti:Aaa tam nie przesadzaj mosz ino dwa:diabloti::evil_lol: Nieee no jeszcze by mogła żartu nie zrozumieć:oops: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='apple']Aaa tam nie przesadzaj mosz ino dwa:diabloti::evil_lol: Nieee no jeszcze by mogła żartu nie zrozumieć:oops: A Ty musisz tak na forumiNie klepać dziobem ile mam? :crazyeye:.... boszsz :evil_lol: Też jest z południa ;) Quote
apple Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty musisz tak na forumiNie klepać dziobem ile mam? :crazyeye:.... boszsz :evil_lol: Też jest z południa ;)Jessssoooo a co to za tajemnica:roll: Wszyscy wiedzą ile masz jojek:evil_lol: No niby tak:roll: Quote
credita Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 witam kochani :p Trochę maławo czasu mam Oskar troszkę chorował ''przeziębienie'',ale marudny był że wytrzymać się nie dało,pozdrawiam:loveu: Quote
apple Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='credita']witam kochani :p Trochę maławo czasu mam Oskar troszkę chorował ''przeziębienie'',ale marudny był że wytrzymać się nie dało,pozdrawiam:loveu: No ale mam nadzieję ze już wszystko dobrze. Nie przegrzewaj go teraz bo może się znowu rozłożyć.... Ja też Cię ściskam moooocno:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='apple']Jessssoooo a co to za tajemnica:roll: Wszyscy wiedzą ile masz jojek:evil_lol: No niby tak:roll: Wszyscy to się mogą najwyżej domyślać :eviltong:....wiesz przecież że jestem inny :razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 credita napisał(a):witam kochani :p Trochę maławo czasu mam Oskar troszkę chorował ''przeziębienie'',ale marudny był że wytrzymać się nie dało,pozdrawiam:loveu: Przy takiej dziwnej pogodzie, to niedziwota. W słońcu gorąco, w cieniu zimno. Pilnuj młodego ;) Czymnijcie sie ciepło :loveu: Quote
apple Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Wszyscy to się mogą najwyżej domyślać :eviltong:....wiesz przecież że jestem inny :razz::evil_lol: No tak! Teraz to dałeś do pieca! wszyscy się własnie teraz zaczną zastanawiać ile ich jest skoro jesteś inny:evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 apple napisał(a):No tak! Teraz to dałeś do pieca! wszyscy się własnie teraz zaczną zastanawiać ile ich jest skoro jesteś inny:evil_lol:;) A widzisz :evil_lol:..... od razu ciekawie się zrobiło :eviltong: Quote
apple Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Menrzuś napisał(a):A widzisz :evil_lol:..... od razu ciekawie się zrobiło :eviltong:hmmmmm :roll:gorzej jak zechcą sprawdzić:diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 apple napisał(a):hmmmmm :roll:gorzej jak zechcą sprawdzić:diabloti: Spooooko - jestem jak ta skała :diabloti: Quote
Recommended Posts