Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']:crazyeye:..... to już przestanę, bo jeszcze zasuszysz sie na wiór :crazyeye:
nie no nie przestawaj:diabloti: jeszcze 10 kg:diabloti:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']I dlatego plotkujemy "U Japkowej" ;)

Mały ma prawo - to jego czas :pNo wlasnie a ty nie chcesz do nas przyjsć Creditko...a my tam czekamy, czekamy, czekamy:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']TZ by mnie zabił, bo trzeba by było zawartość szaf wymieniać :diabloti:Pffff no i co..........niech ta jego robota na coś sie przyda w końcu:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']TZta? A na chorerkę mi Twój TZ? :crazyeye:A tak dla jaj:evil_lol:

Dorabiasz w CBŚ? :crazyeye:........:ices_bla:
Myslisz? A jej pseudonim to zapewne "kura domowa":evil_lol:;)

Posted

[quote name='apple']A tak dla jaj:evil_lol:

Myslisz? A jej pseudonim to zapewne "kura domowa":evil_lol:;)

Jaj Ci u mnie dostatek :eviltong:

Myślę że pseudo w gwarze byś wybrała :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaj Ci u mnie dostatek :eviltong:

Myślę że pseudo w gwarze byś wybrała :diabloti:Aaa tam nie przesadzaj mosz ino dwa:diabloti::evil_lol:

Nieee no jeszcze by mogła żartu nie zrozumieć:oops:

Posted

[quote name='apple']Aaa tam nie przesadzaj mosz ino dwa:diabloti::evil_lol:

Nieee no jeszcze by mogła żartu nie zrozumieć:oops:
A Ty musisz tak na forumiNie klepać dziobem ile mam? :crazyeye:.... boszsz :evil_lol:

Też jest z południa ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty musisz tak na forumiNie klepać dziobem ile mam? :crazyeye:.... boszsz :evil_lol:

Też jest z południa ;)Jessssoooo a co to za tajemnica:roll: Wszyscy wiedzą ile masz jojek:evil_lol:

No niby tak:roll:

Posted

[quote name='credita']witam kochani :p Trochę maławo czasu mam Oskar troszkę chorował ''przeziębienie'',ale marudny był że wytrzymać się nie dało,pozdrawiam:loveu:
No ale mam nadzieję ze już wszystko dobrze. Nie przegrzewaj go teraz bo może się znowu rozłożyć....

Ja też Cię ściskam moooocno:loveu:

Posted

[quote name='apple']Jessssoooo a co to za tajemnica:roll: Wszyscy wiedzą ile masz jojek:evil_lol:

No niby tak:roll:
Wszyscy to się mogą najwyżej domyślać :eviltong:....wiesz przecież że jestem inny :razz::evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
witam kochani :p Trochę maławo czasu mam Oskar troszkę chorował ''przeziębienie'',ale marudny był że wytrzymać się nie dało,pozdrawiam:loveu:

Przy takiej dziwnej pogodzie, to niedziwota. W słońcu gorąco, w cieniu zimno. Pilnuj młodego ;)

Czymnijcie sie ciepło :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Wszyscy to się mogą najwyżej domyślać :eviltong:....wiesz przecież że jestem inny :razz::evil_lol:

No tak! Teraz to dałeś do pieca! wszyscy się własnie teraz zaczną zastanawiać ile ich jest skoro jesteś inny:evil_lol:;)

Posted

apple napisał(a):
No tak! Teraz to dałeś do pieca! wszyscy się własnie teraz zaczną zastanawiać ile ich jest skoro jesteś inny:evil_lol:;)

A widzisz :evil_lol:..... od razu ciekawie się zrobiło :eviltong: