Małgośka z Boksą Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 No to nie pozostaje nam nic innego, jak zawieźć dziewczynkę do Częstochowy :cool3: Zrobimy to jak najszybciej, czyli jak mój mąż albo znajomi wygospodarują dzień wolny od pracy; mam nadzieję, że będzie to albo w sobotę, albo w niedzielę. Trzeba to zrobić jak najszybciej Mosi, mój Ty Aniele Quote
Bodziulka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Nasz Aniele :evil_lol: a właściwie AnieleBoksi :lol: Gosia, będziesz potrzebowała kasy na hotel na ten tydziń, czy jesteś w stanie przez ten czas sama sobie z tym poradzić? Quote
Małgośka z Boksą Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Bodziulka napisał(a):Nasz Aniele :evil_lol: a właściwie AnieleBoksi :lol: Gosia, będziesz potrzebowała kasy na hotel na ten tydziń, czy jesteś w stanie przez ten czas sama sobie z tym poradzić? Bodziulka, ja powiedziałam wcześniej wyraźnie, że jedyną rzeczą którą mogę zrobić dla suni, to ją tam zawieźć, niestety nie mam możliwości finansowych, żeby jej opłacić hotel. Nie stać mnie na to :-( Bodziulka powiem szczerze: nie jestem w stanie zapłacić jej hotelu i dlatego wcześniej pisałam, że nie mogę brać na siebie takiego ryzyka, że zostanę sama z niezapłaconym hotelem :shake: Przykro mi, naprawdę mogę jej pomóc tylko w ten jedyny sposób. Quote
Małgośka z Boksą Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Bodziulka, dziękuję, że zapytałaś ;) Quote
AgaiTheta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ciotki i cioteczki Gosi trzeba pomóc! Twierdzi, że na paliwo sama uzbiera, i że poradzi sobie, ale myślę, że to za duże obciążenie i chyba pomożemy, co?? Potrzebne jest, moim zdaniem: - ok 80 zł na paliwo, - ok 140 zł na hotel, i tak myślę, że można by kupić jej jakiś kocyk, choćby używany, miskę, obroże i smyczkę niech ma swoje. Uzbieramy 300 zł ?? Ja wpłacę 50. Agata z forum bokserów, jak jej się uda to 40. Damy radę? Quote
Dabrowka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Przekazałam wątek bokserki Alarmowemu Funduszowi na Życie pod rozwagę, może coś się uda dorzucić. Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mogę obecnie tylko podnieść biedną boksię... Szykują mi się wydatki ze świeżo adoptowaną Frotką. Oby wam kasa spadła z nieba! Quote
AgaiTheta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Pieniążki potrzebne na wczoraj, by Gosia mogła swobodnie opłacić choć dwa dni, i wszystko kupić. Quote
Faro Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Kocyk, miska, obroża , smycz - nie trzeba by kupować, ja mogę jej podarować tylko do kogo wysłac , bo na adres hotelu to troche "głupio" ? (no i mogłabym wysłac dopiero w poniedziałek rano) Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Faro, niech ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi...;) Quote
Faro Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 jakoś nie spieszy mi sie byc babcią :mad: :mad: (jeśli juz coś w nagrodę - to proszę domek z ogródkiem dla kilku bokserów :evil_lol: ) Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Może jednak dla dobra boksi ;) Quote
AgaiTheta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Właśnie myślałam, żeby sunia miała to juz od początku, ale poczekajmy poczekajmy. Obudzi się reszta to coś wymyślimy :) Quote
Bodziulka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 reszta się obudziła i może dorzucić 50zł tylko potrzebuje numer konta :evil_lol: Na allegro jest gościu, który robi zestawy ze smyczy indiańskich po 18 zł - mój Box takie ma i są bardzo dobre - można w razie czego poprosić go, żeby wysłał na adres hotelu? Quote
Małgośka z Boksą Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ja sobie poradzę Mi chodzi tylko o sunieczkę, że całe życie była biedna, zaniedbana i w ogóle i chciałabym, żeby dziewczyna pojechała ze swoim własnym zestawem. Dla psa to nie ma żadnego znaczenia, ale niech ma te swoje gadżety. Ja bym z nią jechała jutro lub pojutrze (mam nadzieję), więc czsu jest naprawdę niewiele Quote
boksiedwa Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Qurcze ja finansowo nie mam jak pomóc ale mocno trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok :kciuki: Quote
AgaiTheta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Gosia mi też podaj nr konta to już 100 będzie :) ja 50zł Bodziulka 50 zł Quote
Maupa4 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Podaj i nam - gadałyśmy że wpłacimy to wpłacimy, zawsze będzie coś na początek (teraz wyjeżdzamy na dwa tygodnie - jakby co będziemy dopłacać po powrocie) Quote
Aganiok Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Poproszę nr konta na priw,też wpłacę na sunię. Quote
Czarodziejka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Wspieram duchowo wraz z Frotką i podnoszę do góry. Ktoś na pewno zauważy i dopłaci boksi na hotelik. Quote
AgaiTheta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Posłałam, dzisiaj już powinnaś Gosia mieć :) Quote
Recommended Posts