Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to nie pozostaje nam nic innego, jak zawieźć dziewczynkę do Częstochowy :cool3:
Zrobimy to jak najszybciej, czyli jak mój mąż albo znajomi wygospodarują dzień wolny od pracy; mam nadzieję, że będzie to albo w sobotę, albo w niedzielę. Trzeba to zrobić jak najszybciej

Mosi, mój Ty Aniele

Posted

Nasz Aniele :evil_lol: a właściwie AnieleBoksi :lol:

Gosia, będziesz potrzebowała kasy na hotel na ten tydziń, czy jesteś w stanie przez ten czas sama sobie z tym poradzić?

Posted

Bodziulka napisał(a):
Nasz Aniele :evil_lol: a właściwie AnieleBoksi :lol:

Gosia, będziesz potrzebowała kasy na hotel na ten tydziń, czy jesteś w stanie przez ten czas sama sobie z tym poradzić?

Bodziulka, ja powiedziałam wcześniej wyraźnie, że jedyną rzeczą którą mogę zrobić dla suni, to ją tam zawieźć, niestety nie mam możliwości finansowych, żeby jej opłacić hotel. Nie stać mnie na to :-(
Bodziulka powiem szczerze: nie jestem w stanie zapłacić jej hotelu i dlatego wcześniej pisałam, że nie mogę brać na siebie takiego ryzyka, że zostanę sama z niezapłaconym hotelem :shake:
Przykro mi, naprawdę mogę jej pomóc tylko w ten jedyny sposób.

Posted

Ciotki i cioteczki Gosi trzeba pomóc!
Twierdzi, że na paliwo sama uzbiera, i że poradzi sobie, ale myślę, że to za duże obciążenie i chyba pomożemy, co??

Potrzebne jest, moim zdaniem:
- ok 80 zł na paliwo,
- ok 140 zł na hotel,

i tak myślę, że można by kupić jej jakiś kocyk, choćby używany, miskę, obroże i smyczkę niech ma swoje.

Uzbieramy 300 zł ??

Ja wpłacę 50.
Agata z forum bokserów, jak jej się uda to 40.

Damy radę?

Posted

Kocyk, miska, obroża , smycz - nie trzeba by kupować, ja mogę jej podarować tylko do kogo wysłac , bo na adres hotelu to troche "głupio" ?
(no i mogłabym wysłac dopiero w poniedziałek rano)

Posted

jakoś nie spieszy mi sie byc babcią :mad: :mad:
(jeśli juz coś w nagrodę - to proszę domek z ogródkiem dla kilku bokserów :evil_lol: )

Posted

reszta się obudziła i może dorzucić 50zł tylko potrzebuje numer konta :evil_lol:

Na allegro jest gościu, który robi zestawy ze smyczy indiańskich po 18 zł - mój Box takie ma i są bardzo dobre - można w razie czego poprosić go, żeby wysłał na adres hotelu?

Posted

Ja sobie poradzę

Mi chodzi tylko o sunieczkę, że całe życie była biedna, zaniedbana i w ogóle i chciałabym, żeby dziewczyna pojechała ze swoim własnym zestawem. Dla psa to nie ma żadnego znaczenia, ale niech ma te swoje gadżety. Ja bym z nią jechała jutro lub pojutrze (mam nadzieję), więc czsu jest naprawdę niewiele

Posted

Podaj i nam - gadałyśmy że wpłacimy to wpłacimy, zawsze będzie coś na początek (teraz wyjeżdzamy na dwa tygodnie - jakby co będziemy dopłacać po powrocie)