Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

credita napisał(a):
jasna ..... strony znowu przeskakują :angryy::angryy::angryy:

trzeba się przyzwyczaić, albo kompa za okno wywalić :roll: Administracja ma to niestety w...... nosie :angryy:

Posted

wzięłam się za generalne porządki w domu,normalnie mój mąż stwierdził że mieszka w muzeum tylko se musi te filcowe laćki kupić :lol: jak wpadłam w wir porządków to mnie nic nie oderwało nawet strych jest na tip top ;)

Posted

credita napisał(a):
wzięłam się za generalne porządki w domu,normalnie mój mąż stwierdził że mieszka w muzeum tylko se musi te filcowe laćki kupić :lol: jak wpadłam w wir porządków to mnie nic nie oderwało nawet strych jest na tip top ;)

Boszszsz.....Tyś chyba oszalała.....na strychu też? :crazyeye:

Posted

credita napisał(a):
no super zawsze to coś nowego , urozmaicenie jak ta lala ,:cool3::cool3::cool3::cool3:

Jak się jest na bieżąco to jeszcze jakoś takoś - gorzej po czasie to odczytać

Posted

credita napisał(a):
no dobra słonko taką nadzieję miałam że się poprawi ,ale widzę że sprowadziłeś mnie na ziemię , dzięki porządkom na strychu odnalazłam stare negatywy bardzo cenne,a raczej bezcenne czasem warto się poświęcić :haha:

Tak samo mam czasami w piwnicy.....przyjemnie jest odnaleźć coś, o czym sie już zapomniało ;)

Posted

no dobra słonko taką nadzieję miałam że się poprawi ,ale widzę że sprowadziłeś mnie na ziemię , dzięki porządkom na strychu odnalazłam stare negatywy bardzo cenne,a raczej bezcenne czasem warto się poświęcić :haha:

Posted

No obiecałam że dziś tu zaglądnę ,ale o tej godzinie to tu już nikogo nie ma :-(,a ja wcześniej nie dałam rady:roll: No cóż mogę jedynie napisać kolorowych snów !!!:sleep::sleeping:

Posted

credita napisał(a):
No obiecałam że dziś tu zaglądnę ,ale o tej godzinie to tu już nikogo nie ma :-(,a ja wcześniej nie dałam rady:roll: No cóż mogę jedynie napisać kolorowych snów !!!:sleep::sleeping:

Może dzisiaj? :razz::razz:

Posted

credita napisał(a):
no dziś już wcześniej się udało tu siąść , mały chrapie mąż też a ja spędzę jeszcze parę chwil przed kompem :p

Czym ich uśpiłaś? :evil_lol:

czeeeeść :multi::loveu:

Posted

credita napisał(a):
mały zasnął po harcach , dziennych swawolach i wieczornej kąpieli , a z mężem no cóż jakby to powiedzieć mały kryzys jest :roll:

Widać, że chłopak jest pełen energii :evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
no daje popalić nudno nie jest :evil_lol:

Mówią, że w tym wieku to i tak jest małe miki - później sie zacznie prawdziwe brojenie. A jemu to brojenie z oczu widać :evil_lol: