Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 credita napisał(a):a ha ha bo w ogóle mnie długo nie było dlatego :eviltong: A gdzieś Ty była, jak Ciebie nie było? :razz: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 a ha ha bo w ogóle mnie długo nie było dlatego :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 credita napisał(a):jasna ..... strony znowu przeskakują :angryy::angryy::angryy: trzeba się przyzwyczaić, albo kompa za okno wywalić :roll: Administracja ma to niestety w...... nosie :angryy: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jasna ..... strony znowu przeskakują :angryy::angryy::angryy: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 wzięłam się za generalne porządki w domu,normalnie mój mąż stwierdził że mieszka w muzeum tylko se musi te filcowe laćki kupić :lol: jak wpadłam w wir porządków to mnie nic nie oderwało nawet strych jest na tip top ;) Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 credita napisał(a):wzięłam się za generalne porządki w domu,normalnie mój mąż stwierdził że mieszka w muzeum tylko se musi te filcowe laćki kupić :lol: jak wpadłam w wir porządków to mnie nic nie oderwało nawet strych jest na tip top ;) Boszszsz.....Tyś chyba oszalała.....na strychu też? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 credita napisał(a):no super zawsze to coś nowego , urozmaicenie jak ta lala ,:cool3::cool3::cool3::cool3: Jak się jest na bieżąco to jeszcze jakoś takoś - gorzej po czasie to odczytać Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 credita napisał(a):o nie ja się tak nie bawię idę se nalać wody do wanny ,może coś się poprawi z tymi stronami :razz: I Ty w to wierzysz? :roflt: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no super zawsze to coś nowego , urozmaicenie jak ta lala ,:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 o nie ja się tak nie bawię idę se nalać wody do wanny ,może coś się poprawi z tymi stronami :razz: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 credita napisał(a):no dobra słonko taką nadzieję miałam że się poprawi ,ale widzę że sprowadziłeś mnie na ziemię , dzięki porządkom na strychu odnalazłam stare negatywy bardzo cenne,a raczej bezcenne czasem warto się poświęcić :haha: Tak samo mam czasami w piwnicy.....przyjemnie jest odnaleźć coś, o czym sie już zapomniało ;) Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no dobra słonko taką nadzieję miałam że się poprawi ,ale widzę że sprowadziłeś mnie na ziemię , dzięki porządkom na strychu odnalazłam stare negatywy bardzo cenne,a raczej bezcenne czasem warto się poświęcić :haha: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no a ile śmieci się składuje i się o tym nie wie Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 credita napisał(a):no to pa pa dobrej nocy wszystkim:loveu::loveu::loveu: Miłej nocki :multi::loveu:....po tym chlupaniu się ;) Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 zakręciłam wodę i zaraz będę znikać bo mi wystygnie,a ja uwielbiam się wygrzać :rolleyes: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no to pa pa dobrej nocy wszystkim:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Century Gothic]Ooooo matko credita łoszalała:evil_lol:[/FONT] Quote
credita Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No obiecałam że dziś tu zaglądnę ,ale o tej godzinie to tu już nikogo nie ma :-(,a ja wcześniej nie dałam rady:roll: No cóż mogę jedynie napisać kolorowych snów !!!:sleep::sleeping: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):No obiecałam że dziś tu zaglądnę ,ale o tej godzinie to tu już nikogo nie ma :-(,a ja wcześniej nie dałam rady:roll: No cóż mogę jedynie napisać kolorowych snów !!!:sleep::sleeping: Może dzisiaj? :razz::razz: Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no dziś już wcześniej się udało tu siąść , mały chrapie mąż też a ja spędzę jeszcze parę chwil przed kompem :p Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):no dziś już wcześniej się udało tu siąść , mały chrapie mąż też a ja spędzę jeszcze parę chwil przed kompem :p Czym ich uśpiłaś? :evil_lol: czeeeeść :multi::loveu: Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 mały zasnął po harcach , dziennych swawolach i wieczornej kąpieli , a z mężem no cóż jakby to powiedzieć mały kryzys jest :roll: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):mały zasnął po harcach , dziennych swawolach i wieczornej kąpieli , a z mężem no cóż jakby to powiedzieć mały kryzys jest :roll: Widać, że chłopak jest pełen energii :evil_lol: Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no daje popalić nudno nie jest :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):no daje popalić nudno nie jest :evil_lol: Mówią, że w tym wieku to i tak jest małe miki - później sie zacznie prawdziwe brojenie. A jemu to brojenie z oczu widać :evil_lol: Quote
Recommended Posts