Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']dobra - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....a niech mysli, że jest wodzem :evil_lol:

a pcha się jak nie z jednej, to z drugiej strony.....goopia jakaś :diabloti:[FONT=Century Gothic]Taaaaak!.....Dokładnie!...Ale wyglada, ze ty chyba cos o tym wiesz:razz::diabloti: też jesteś wodzem?:diabloti::roflt:

Tylko nie goopia:mad: walczy dziewczyna o swoje:p
[/FONT]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaak!.....Dokładnie!...Ale wyglada, ze ty chyba cos o tym wiesz:razz::diabloti: też jesteś wodzem?:diabloti::roflt:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Tylko nie goopia:mad: walczy dziewczyna o swoje:p[/FONT]
Miało być ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mad::evil_lol:
....ale jest zdominowana moją pciowością :p....ma byc cicho i być zadowoloną z tego :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Miało być ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mad::evil_lol:
....ale jest zdominowana moją pciowością :p....ma byc cicho i być zadowoloną z tego :p
[FONT=Century Gothic]No ciiii, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...nic nie mówię przecież, tylko głośno myslę:roll:

Ooooooooooooooooo coś czuję pod skórą, że jakaś rewolucja się szykuje:razz::razz::diabloti:

Na pewno coś wymysli.....może biust Ci wychoduje:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ciiii, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...nic nie mówię przecież, tylko głośno myslę:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ooooooooooooooooo coś czuję pod skórą, że jakaś rewolucja się szykuje:razz::razz::diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Na pewno coś wymysli.....może biust Ci wychoduje:diabloti:[/FONT]
"Słaba płeć, a jednak najsilniesza" lalalalala :placz::placz:

Sraczkę dostałaś? :crazyeye:......to pewnie po tych kanapkach - łyknij se wyngla :evil_lol:

mam duże A :p

Posted

[quote name='Menrzuś']"Słaba płeć, a jednak najsilniesza" lalalalala :placz::placz:

Sraczkę dostałaś? :crazyeye:......to pewnie po tych kanapkach - łyknij se wyngla :evil_lol:

mam duże A :p
[FONT=Century Gothic]Trafiłeś w sedno:diabloti:

Tu też:placz::placz::placz:

Eeeee co to jest poniżej C to pryszczyki
[/FONT]:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Trafiłeś w sedno:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Tu też:placz::placz::placz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Eeeee co to jest.......poniżej C to pryszczyki[/FONT]:diabloti:
Na szczęście bez nas ani rusz :p

To była dywersja? :crazyeye:.....już śmigam do apteczki :crazyeye:

Za to na plażę zamiast stanika można sobie kapsla po pepsi położyć :eviltong:
Taniej wychodzi, a i tak kororowo jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Na szczęście bez nas ani rusz :p

To była dywersja? :crazyeye:.....już śmigam do apteczki :crazyeye:

Za to na plażę zamiast stanika można sobie kapsla po pepsi położyć :eviltong:
Taniej wychodzi, a i tak kororowo jest :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]No było by momentami nudno:roll::evil_lol:

No ale u mnie jest atak ciągły z każdej strony.....cos słabo się czuje i chyba pójdę się połozyć:roll:

Buhahahahahahaha tego bym nie wymysliła:roflt:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No było by momentami nudno:roll::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No ale u mnie jest atak ciągły z każdej strony.....cos słabo się czuje i chyba pójdę się połozyć:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha tego bym nie wymysliła:roflt:[/FONT]
Momentami? :crazyeye:....już nie będę wyliczał momentów kiedy jesteśmy niezbędni :eviltong:

Taaaa...odpocznij .....tyle juz dzisiaj bejsbolem namachałas się :evil_lol:

No cóż - staram się uprzytomnić pozytywy mieNia tylko A :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Momentami? :crazyeye:....już nie będę wyliczał momentów kiedy jesteśmy niezbędni :eviltong:

Taaaa...odpocznij .....tyle juz dzisiaj bejsbolem namachałas się :evil_lol:

No cóż - staram się uprzytomnić pozytywy mieNia tylko A :p[FONT=Century Gothic]No a co...tylko momentami jesteście potrzebni.....i nie wymieniaj lepiej:evil_lol:

Nooo idem:hand:......coś mnie mGli:roll:

Taaaa jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No a co...tylko momentami jesteście potrzebni.....i nie wymieniaj lepiej:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nooo idem:hand:......coś mnie mGli:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Taaaa jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:evil_lol:[/FONT]
Bo tych momentów jest całe mnóstwo :eviltong:

Mówiłem - wyngiel, a nie piwo :evil_lol:

Eeeeeech.....zgadza się

Dobrej :multi::loveu:

i Ty Creditko też dobrej :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo tych momentów jest całe mnóstwo :eviltong:

Mówiłem - wyngiel, a nie piwo :evil_lol:

Eeeeeech.....zgadza się

Dobrej :multi::loveu:

i Ty Creditko też dobrej :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]A to już zalezy od egzemplarza:evil_lol::diabloti:

Jem paluszki i piję colę....nie pomaga:shake:

Tobie też.....buziaczek:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to już zalezy od egzemplarza:evil_lol::diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jem paluszki i piję colę....nie pomaga:shake:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Tobie też.....buziaczek:loveu:[/FONT]
Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu:

(od paluszków to sie brodawki na nosie dostaje :eviltong:....powaga :evil_lol:)

Posted

[quote name='Menrzuś']Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu:

(od paluszków to sie brodawki na nosie dostaje :eviltong:....powaga :evil_lol:)[FONT=Century Gothic]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Co mnie straszysz przed snem:placz::placz::placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Co mnie straszysz przed snem:placz::placz::placz:[/FONT]

To Agnieszka - nie przejmuj się. Bredzi jakieś goopoty :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To Agnieszka - nie przejmuj się. Bredzi jakieś goopoty :lol:
[FONT=Century Gothic]Na pewno nie....ona by mi tego nie zrobiła:shake::evil_lol:[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

credita napisał(a):
no tak długo nikt mnie nie odwiedził :-(

A teraz sobie przekartkuj stroniczki i zobacz kiedy Ty do nas ostatni raz się odezwałaś :mad::eviltong::evil_lol: