apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']dobra - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....a niech mysli, że jest wodzem :evil_lol: a pcha się jak nie z jednej, to z drugiej strony.....goopia jakaś :diabloti:[FONT=Century Gothic]Taaaaak!.....Dokładnie!...Ale wyglada, ze ty chyba cos o tym wiesz:razz::diabloti: też jesteś wodzem?:diabloti::roflt: Tylko nie goopia:mad: walczy dziewczyna o swoje:p[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaak!.....Dokładnie!...Ale wyglada, ze ty chyba cos o tym wiesz:razz::diabloti: też jesteś wodzem?:diabloti::roflt:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tylko nie goopia:mad: walczy dziewczyna o swoje:p[/FONT] Miało być ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mad::evil_lol: ....ale jest zdominowana moją pciowością :p....ma byc cicho i być zadowoloną z tego :p Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Miało być ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mad::evil_lol: ....ale jest zdominowana moją pciowością :p....ma byc cicho i być zadowoloną z tego :p [FONT=Century Gothic]No ciiii, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...nic nie mówię przecież, tylko głośno myslę:roll: Ooooooooooooooooo coś czuję pod skórą, że jakaś rewolucja się szykuje:razz::razz::diabloti: Na pewno coś wymysli.....może biust Ci wychoduje:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ciiii, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...nic nie mówię przecież, tylko głośno myslę:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ooooooooooooooooo coś czuję pod skórą, że jakaś rewolucja się szykuje:razz::razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Na pewno coś wymysli.....może biust Ci wychoduje:diabloti:[/FONT] "Słaba płeć, a jednak najsilniesza" lalalalala :placz::placz: Sraczkę dostałaś? :crazyeye:......to pewnie po tych kanapkach - łyknij se wyngla :evil_lol: mam duże A :p Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']"Słaba płeć, a jednak najsilniesza" lalalalala :placz::placz: Sraczkę dostałaś? :crazyeye:......to pewnie po tych kanapkach - łyknij se wyngla :evil_lol: mam duże A :p [FONT=Century Gothic]Trafiłeś w sedno:diabloti: Tu też:placz::placz::placz: Eeeee co to jest poniżej C to pryszczyki[/FONT]:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Trafiłeś w sedno:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tu też:placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Eeeee co to jest.......poniżej C to pryszczyki[/FONT]:diabloti: Na szczęście bez nas ani rusz :p To była dywersja? :crazyeye:.....już śmigam do apteczki :crazyeye: Za to na plażę zamiast stanika można sobie kapsla po pepsi położyć :eviltong: Taniej wychodzi, a i tak kororowo jest :evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Na szczęście bez nas ani rusz :p To była dywersja? :crazyeye:.....już śmigam do apteczki :crazyeye: Za to na plażę zamiast stanika można sobie kapsla po pepsi położyć :eviltong: Taniej wychodzi, a i tak kororowo jest :evil_lol: [FONT=Century Gothic]No było by momentami nudno:roll::evil_lol: No ale u mnie jest atak ciągły z każdej strony.....cos słabo się czuje i chyba pójdę się połozyć:roll: Buhahahahahahaha tego bym nie wymysliła:roflt:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No było by momentami nudno:roll::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ale u mnie jest atak ciągły z każdej strony.....cos słabo się czuje i chyba pójdę się połozyć:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha tego bym nie wymysliła:roflt:[/FONT] Momentami? :crazyeye:....już nie będę wyliczał momentów kiedy jesteśmy niezbędni :eviltong: Taaaa...odpocznij .....tyle juz dzisiaj bejsbolem namachałas się :evil_lol: No cóż - staram się uprzytomnić pozytywy mieNia tylko A :p Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Momentami? :crazyeye:....już nie będę wyliczał momentów kiedy jesteśmy niezbędni :eviltong: Taaaa...odpocznij .....tyle juz dzisiaj bejsbolem namachałas się :evil_lol: No cóż - staram się uprzytomnić pozytywy mieNia tylko A :p[FONT=Century Gothic]No a co...tylko momentami jesteście potrzebni.....i nie wymieniaj lepiej:evil_lol: Nooo idem:hand:......coś mnie mGli:roll: Taaaa jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No a co...tylko momentami jesteście potrzebni.....i nie wymieniaj lepiej:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nooo idem:hand:......coś mnie mGli:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Taaaa jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:evil_lol:[/FONT] Bo tych momentów jest całe mnóstwo :eviltong: Mówiłem - wyngiel, a nie piwo :evil_lol: Eeeeeech.....zgadza się Dobrej :multi::loveu: i Ty Creditko też dobrej :multi::loveu: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo tych momentów jest całe mnóstwo :eviltong: Mówiłem - wyngiel, a nie piwo :evil_lol: Eeeeeech.....zgadza się Dobrej :multi::loveu: i Ty Creditko też dobrej :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]A to już zalezy od egzemplarza:evil_lol::diabloti: Jem paluszki i piję colę....nie pomaga:shake: Tobie też.....buziaczek:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to już zalezy od egzemplarza:evil_lol::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jem paluszki i piję colę....nie pomaga:shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tobie też.....buziaczek:loveu:[/FONT] Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: (od paluszków to sie brodawki na nosie dostaje :eviltong:....powaga :evil_lol:) Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: (od paluszków to sie brodawki na nosie dostaje :eviltong:....powaga :evil_lol:)[FONT=Century Gothic]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Co mnie straszysz przed snem:placz::placz::placz: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Co mnie straszysz przed snem:placz::placz::placz:[/FONT] To Agnieszka - nie przejmuj się. Bredzi jakieś goopoty :lol: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']To Agnieszka - nie przejmuj się. Bredzi jakieś goopoty :lol: [FONT=Century Gothic]Na pewno nie....ona by mi tego nie zrobiła:shake::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Na pewno nie....ona by mi tego nie zrobiła:shake::evil_lol:[/FONT] Mówię Ci - jest STRASZNA na przedstawicieli swojej pci :shake: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no tak długo nikt mnie nie odwiedził :-( Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 porządkowałam strych i znalazłam stare negatywy na których jest mały Huzar rany jak to zleciało... zaraz wstawię parę fotek :p Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no i na razie tyle bo mi się komputer wiesza,i moja cierpliwość się kończy :angryy: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 credita napisał(a):no tak długo nikt mnie nie odwiedził :-( A teraz sobie przekartkuj stroniczki i zobacz kiedy Ty do nas ostatni raz się odezwałaś :mad::eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Fajny bąbel :evil_lol:.....a jęzorek to ma jak Sylwa :lol: Quote
Recommended Posts