apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']no "olewam" to - tam Argon nie dochodzi :diabloti: To byłas już na kotach? :crazyeye:...................:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ahaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: No ale jak tak zrobią w domu zadymę....powietrze się wzruszy to i kurz odfrunie:razz: Nieeeee....ale już się przygotowuję:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jaką zlewkę?:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]nie podjudzam.....mruczę se tylko:roll::evil_lol:[/FONT] no "olewam" to - tam Argon nie dochodzi :diabloti: To byłas już na kotach? :crazyeye:...................:evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Eeeee tam.......to już jest taki dobrze wyhodowany kurz, co go nic nie ruszy :diabloti: No to Ci podpowiem, że tam się "mrrrrrrrrrrrrrrrr" mówi, a nie samo "mmmmmmmmmmmmm" :eviltong::diabloti: [FONT=Century Gothic]aaaaaaa skorupka:evil_lol: No przecież mówie ż dopiero się wprawiam........ rrrrr dopiero przede mną:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ahaaaaaaaaaaaaa:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ale jak tak zrobią w domu zadymę....powietrze się wzruszy to i kurz odfrunie:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nieeeee....ale już się przygotowuję:evil_lol:[/FONT] Eeeee tam.......to już jest taki dobrze wyhodowany kurz, co go nic nie ruszy :diabloti: No to Ci podpowiem, że tam się "mrrrrrrrrrrrrrrrr" mówi, a nie samo "mmmmmmmmmmmmm" :eviltong::diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Widzę, że mnie rozumiesz :diabloti:......przecież pod wykładziną też się nie czyści.....ppppfffffffffff :evil_lol: Łeeeee....to jeszcze sporo przed Tobą :p[FONT=Century Gothic]ja czyszczę:roll: :evil_lol::evil_lol: Mówisz....to se chyba daruję...za leniwa jestem:evil_lol: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]aaaaaaa skorupka:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No przecież mówie ż dopiero się wprawiam........ rrrrr dopiero przede mną:evil_lol:[/FONT] Widzę, że mnie rozumiesz :diabloti:......przecież pod wykładziną też się nie czyści.....ppppfffffffffff :evil_lol: Łeeeee....to jeszcze sporo przed Tobą :p Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Pod kafelkami też? :crazyeye: Jaka leniwa? Jak pod wykładziną czyścić to żadna tam leniwa :razz: Jak myślisz, jak długo tu będziemy klikać żeby Creditka wreszcie się pojawiła? Ta to jest robotna dziewczyna - nawet na pięć minut sobie przerwy nie zrobi :shake: [FONT=Century Gothic]Nie...nie mogę się tam dostac.....ale pracuje nad tym:evil_lol: Ehhhh ta Kasia......zarobotana.....Kasia!!!!;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja czyszczę:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Mówisz....to se chyba daruję...za leniwa jestem:evil_lol:[/FONT] Pod kafelkami też? :crazyeye: Jaka leniwa? Jak pod wykładziną czyścić to żadna tam leniwa :razz: Jak myślisz, jak długo tu będziemy klikać żeby Creditka wreszcie się pojawiła? Ta to jest robotna dziewczyna - nawet na pięć minut sobie przerwy nie zrobi :shake: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie...nie mogę się tam dostac.....ale pracuje nad tym:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ehhhh ta Kasia......zarobotana.....Kasia!!!!;)[/FONT] Koniecznie ten odkurzacz chcesz zapchać? :evil_lol: A może Ją zasypało......albo kabel od neta zamarzł? :shake: Quote
credita Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witam kochane towarzystwo :p Troszkę mnie nie było ,ale to zasługa ,nadmiaru obowiązków :lol: Pozdrawiam ciepło ;) Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Koniecznie ten odkurzacz chcesz zapchać? :evil_lol: A może Ją zasypało......albo kabel od neta zamarzł? :shake:[FONT=Century Gothic]Eeeee mam teraz taka porządna maszynę........piorącą....nie jakieś tam badziewie......nic mu nie groźne....Jak go włączam w pokoju to Ali w kuchni grzywka staje:evil_lol:[/FONT] credita Witam kochane towarzystwo :p Troszkę mnie nie było ,ale to zasługa ,nadmiaru obowiązków :lol: Pozdrawiam ciepło ;-)[FONT=Century Gothic]Skąd ty masz tyle obowiązków:hmmmm:...przeca masz jedno dziecko- jak ja:roll: a ja jakoś daje rade:evil_lol:;) No chyba że o czymś nie wiemy:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='credita']Witam kochane towarzystwo :p Troszkę mnie nie było ,ale to zasługa ,nadmiaru obowiązków :lol: Pozdrawiam ciepło ;)[/quote] Taaa.....pewnie :roll: Wolisz seriale oglądać niż tu poklikać:placz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee mam teraz taka porządna maszynę........piorącą....nie jakieś tam badziewie......nic mu nie groźne....Jak go włączam w pokoju to Ali w kuchni grzywka staje:evil_lol:[/FONT] Jeszcze trochę, a z dywanów tylko osnowa zostanie :evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Jeszcze trochę, a z dywanów tylko osnowa zostanie :evil_lol: [FONT=Century Gothic]To mi TZ kupi nowy:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To mi TZ kupi nowy:evil_lol:[/FONT] Biedny TZ :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Biedny TZ :diabloti: [FONT=Century Gothic]Nie biedny tylko spłukany:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie biedny tylko spłukany:evil_lol:[/FONT] To tak go wyżęłaś? :crazyeye:.....boszszsz :shocked!: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To tak go wyżęłaś? :crazyeye:.....boszszsz :shocked!: [FONT=Century Gothic]Mów mi Frania:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mów mi Frania:evil_lol:[/FONT] Daj mi jakiś kontakt z TZem - chociaz go pocieszę :evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Daj mi jakiś kontakt z TZem - chociaz go pocieszę :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Nie bo mi go na złą drogę sprowadzisz:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie bo mi go na złą drogę sprowadzisz:roll::evil_lol:[/FONT] Serce mi się kraje jak ziomala tak wyżymają :placz: (ma co chciał :evil_lol:) Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Serce mi się kraje jak ziomala tak wyżymają :placz: (ma co chciał :evil_lol:)[FONT=Century Gothic]Eeeeeeee no chyba to lubi skoro się daje:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaa tu widzę, że Agnieszkę dopuściłeś do głosu:multi:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeeeeee no chyba to lubi skoro się daje:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaa tu widzę, że Agnieszkę dopuściłeś do głosu:multi:[/FONT] Albo ci*a a nie facet :diabloti: dorwała się na chwilę do klawiatury :evil_lol: ale opanowałem sytuację :p Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Albo ci*a a nie facet :diabloti: dorwała się na chwilę do klawiatury :evil_lol: ale opanowałem sytuację :p[FONT=Century Gothic]Nieeeee no nieraz mnie opier......ale to że zaraz to wypuszczę drugim uchem to ciiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Ojjj coś tracisz czujność:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeeee no nieraz mnie opier......ale to że zaraz to wypuszczę drugim uchem to ciiiiiiiiiiiiii:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ojjj coś tracisz czujność:diabloti:[/FONT] dobra - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....a niech mysli, że jest wodzem :evil_lol: a pcha się jak nie z jednej, to z drugiej strony.....goopia jakaś :diabloti: Quote
Recommended Posts