Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']no "olewam" to - tam Argon nie dochodzi :diabloti:

To byłas już na kotach? :crazyeye:...................:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ahaaaaaaaaaaaaa:evil_lol:

No ale jak tak zrobią w domu zadymę....powietrze się wzruszy to i kurz odfrunie:razz:

Nieeeee....ale już się przygotowuję:evil_lol:
[/FONT]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jaką zlewkę?:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]nie podjudzam.....mruczę se tylko:roll::evil_lol:[/FONT]
no "olewam" to - tam Argon nie dochodzi :diabloti:

To byłas już na kotach? :crazyeye:...................:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeeee tam.......to już jest taki dobrze wyhodowany kurz, co go nic nie ruszy :diabloti:
No to Ci podpowiem, że tam się "mrrrrrrrrrrrrrrrr" mówi, a nie samo "mmmmmmmmmmmmm" :eviltong::diabloti:
[FONT=Century Gothic]aaaaaaa skorupka:evil_lol:

No przecież mówie ż dopiero się wprawiam........ rrrrr dopiero przede mną:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ahaaaaaaaaaaaaa:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No ale jak tak zrobią w domu zadymę....powietrze się wzruszy to i kurz odfrunie:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nieeeee....ale już się przygotowuję:evil_lol:[/FONT]
Eeeee tam.......to już jest taki dobrze wyhodowany kurz, co go nic nie ruszy :diabloti:
No to Ci podpowiem, że tam się "mrrrrrrrrrrrrrrrr" mówi, a nie samo "mmmmmmmmmmmmm" :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Widzę, że mnie rozumiesz :diabloti:......przecież pod wykładziną też się nie czyści.....ppppfffffffffff :evil_lol:

Łeeeee....to jeszcze sporo przed Tobą :p[FONT=Century Gothic]ja czyszczę:roll:

:evil_lol::evil_lol:

Mówisz....to se chyba daruję...za leniwa jestem:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]aaaaaaa skorupka:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No przecież mówie ż dopiero się wprawiam........ rrrrr dopiero przede mną:evil_lol:[/FONT]
Widzę, że mnie rozumiesz :diabloti:......przecież pod wykładziną też się nie czyści.....ppppfffffffffff :evil_lol:

Łeeeee....to jeszcze sporo przed Tobą :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Pod kafelkami też? :crazyeye:

Jaka leniwa? Jak pod wykładziną czyścić to żadna tam leniwa :razz:

Jak myślisz, jak długo tu będziemy klikać żeby Creditka wreszcie się pojawiła? Ta to jest robotna dziewczyna - nawet na pięć minut sobie przerwy nie zrobi :shake:
[FONT=Century Gothic]Nie...nie mogę się tam dostac.....ale pracuje nad tym:evil_lol:

Ehhhh ta Kasia......zarobotana.....Kasia!!!!;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja czyszczę:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]:evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Mówisz....to se chyba daruję...za leniwa jestem:evil_lol:[/FONT]

Pod kafelkami też? :crazyeye:

Jaka leniwa? Jak pod wykładziną czyścić to żadna tam leniwa :razz:

Jak myślisz, jak długo tu będziemy klikać żeby Creditka wreszcie się pojawiła? Ta to jest robotna dziewczyna - nawet na pięć minut sobie przerwy nie zrobi :shake:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie...nie mogę się tam dostac.....ale pracuje nad tym:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ehhhh ta Kasia......zarobotana.....Kasia!!!!;)[/FONT]
Koniecznie ten odkurzacz chcesz zapchać? :evil_lol:

A może Ją zasypało......albo kabel od neta zamarzł? :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Koniecznie ten odkurzacz chcesz zapchać? :evil_lol:

A może Ją zasypało......albo kabel od neta zamarzł? :shake:[FONT=Century Gothic]Eeeee mam teraz taka porządna maszynę........piorącą....nie jakieś tam badziewie......nic mu nie groźne....Jak go włączam w pokoju to Ali w kuchni grzywka staje:evil_lol:[/FONT]

credita Witam kochane towarzystwo :p Troszkę mnie nie było ,ale to zasługa ,nadmiaru obowiązków :lol: Pozdrawiam ciepło ;-)
[FONT=Century Gothic]Skąd ty masz tyle obowiązków:hmmmm:...przeca masz jedno dziecko- jak ja:roll: a ja jakoś daje rade:evil_lol:;)

No chyba że o czymś nie wiemy:razz::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='credita']Witam kochane towarzystwo :p Troszkę mnie nie było ,ale to zasługa ,nadmiaru obowiązków :lol: Pozdrawiam ciepło ;)[/quote]
Taaa.....pewnie :roll: Wolisz seriale oglądać niż tu poklikać:placz:

:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee mam teraz taka porządna maszynę........piorącą....nie jakieś tam badziewie......nic mu nie groźne....Jak go włączam w pokoju to Ali w kuchni grzywka staje:evil_lol:[/FONT]

Jeszcze trochę, a z dywanów tylko osnowa zostanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Daj mi jakiś kontakt z TZem - chociaz go pocieszę :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Nie bo mi go na złą drogę sprowadzisz:roll::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie bo mi go na złą drogę sprowadzisz:roll::evil_lol:[/FONT]
Serce mi się kraje jak ziomala tak wyżymają :placz:

(ma co chciał :evil_lol:)

Posted

[quote name='Menrzuś']Serce mi się kraje jak ziomala tak wyżymają :placz:

(ma co chciał :evil_lol:)[FONT=Century Gothic]Eeeeeeee no chyba to lubi skoro się daje:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaa tu widzę, że Agnieszkę dopuściłeś do głosu:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeeeeee no chyba to lubi skoro się daje:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaa tu widzę, że Agnieszkę dopuściłeś do głosu:multi:[/FONT]
Albo ci*a a nie facet :diabloti:

dorwała się na chwilę do klawiatury :evil_lol: ale opanowałem sytuację :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Albo ci*a a nie facet :diabloti:

dorwała się na chwilę do klawiatury :evil_lol: ale opanowałem sytuację :p[FONT=Century Gothic]Nieeeee no nieraz mnie opier......ale to że zaraz to wypuszczę drugim uchem to ciiiiiiiiiiiiii:evil_lol:

Ojjj coś tracisz czujność:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeeee no nieraz mnie opier......ale to że zaraz to wypuszczę drugim uchem to ciiiiiiiiiiiiii:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ojjj coś tracisz czujność:diabloti:[/FONT]
dobra - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....a niech mysli, że jest wodzem :evil_lol:

a pcha się jak nie z jednej, to z drugiej strony.....goopia jakaś :diabloti: