apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Przeholowałaś z pifkiem i Ci zwoja wyprostowało :shake: :placz: :diabloti:No nie być taki.....może chociaż jakas mała wskazóweczka :razz: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']No nie być taki.....może chociaż jakas mała wskazóweczka :razz: A sama Izę od Izold wyzywałaś :evil_lol: i nie wiesz skąd się to wzięło? :shake: :eviltong: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']A sama Izę od Izold wyzywałaś :evil_lol: i nie wiesz skąd się to wzięło? :shake: :eviltong:nie nie wiem....tylko teraz nie pamiętam:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']nie nie wiem....tylko teraz nie pamiętam:diabloti: przecież mówię, że to chwilowe :evil_lol: A tak w ogólę - patrząc jak Ty ganiasz po wątkach, to się dziwię, że jeszcze się nie pogubiłaś :crazyeye: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']przecież mówię, że to chwilowe :evil_lol: A tak w ogólę - patrząc jak Ty ganiasz po wątkach, to się dziwię, że jeszcze się nie pogubiłaś :crazyeye: oby:evil_lol: Jak ganiam? Przecież tylko tu, u ciebie i u siebie....tyle:roll: A poza tym to co to za podgladactwo:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']oby:evil_lol: Jak ganiam? Przecież tylko tu, u ciebie i u siebie....tyle:roll: A poza tym to co to za podgladactwo:diabloti: przecież muszę jakoś wiedzę zdobywać :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']przecież muszę jakoś wiedzę zdobywać :evil_lol: No ale żeby mnie posądzać o to że jestem wątkową latawicą:crazyeye::roll:.......no wiesz... zgodzę sie z tym tylko wtedy jak się przyznasz że też smigasz po różnych wątkach:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']No ale żeby mnie posądzać o to że jestem wątkową latawicą:crazyeye::roll:.......no wiesz... zgodzę sie z tym tylko wtedy jak się przyznasz że też smigasz po różnych wątkach:evil_lol: Moją subskrypcję muszę przecież przeglądać......ale jakoś cicho jest na niej dzisiaj :roll: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Moją subskrypcję muszę przecież przeglądać......ale jakoś cicho jest na niej dzisiaj :roll:No nie wiem nie wiem......chyba za wolno piszę skoro masz na to czas:eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']No nie wiem nie wiem......chyba za wolno piszę skoro masz na to czas:eviltong: Tylko raz łypŁem :roll:....chyba drapałaś się w tym czasie, a nie klikałaś :diabloti: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Tylko raz łypŁem :roll:....chyba drapałaś się w tym czasie, a nie klikałaś :diabloti: Nie......byłam sobie zrobić kanapeczke:oops: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie......byłam sobie zrobić kanapeczke:oops:[/FONT] Tak coś czułem :diabloti: (Z czym? :razz:) Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Tak coś czułem :diabloti: (Z czym? :razz:)[FONT=Century Gothic]Bossszz jaka ja jestem przewidywalna:evil_lol: Nie powiem bo mnie skrzyczysz:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bossszz jaka ja jestem przewidywalna:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie powiem bo mnie skrzyczysz:roll:[/FONT] No wiesz - jak się rok klika ze sobą, to coś tam w głowie zostaje :p Nie mów, że się mnie boisz :crazyeye:.....zresztą sama wiesz, że ja nie krzyczę ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']No wiesz - jak się rok klika ze sobą, to coś tam w głowie zostaje :p Nie mów, że się mnie boisz :crazyeye:.....zresztą sama wiesz, że ja nie krzyczę ;)[FONT=Century Gothic]No myśle....tylko czemu akurat moje słabostki:evil_lol: No trochę boję....a jak karę dostane......:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No myśle....tylko czemu akurat moje słabostki:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No trochę boję....a jak karę dostane......:roll:[/FONT] No....hmm....nie tylko :razz: Od kogo niby? TZ śpi przecież, a Ty śmigasz po kuchni bezszelestnie :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']No....hmm....nie tylko :razz: Od kogo niby? TZ śpi przecież, a Ty śmigasz po kuchni bezszelestnie :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Taaaaaaa?:razz: Normalnie na paluszkach:evil_lol:.....a jednak ty usłyszałeś:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A kara od Ciebie....może mi założysz szlaban na swojego blogaska:placz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaaaa?:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Normalnie na paluszkach:evil_lol:.....a jednak ty usłyszałeś:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A kara od Ciebie....może mi założysz szlaban na swojego blogaska:placz:[/FONT] Jak bonie dy-dy :lol: No bo tymi drzwiami od lodówki tak ciapnęłaś :shake: Teraz to przegięłaś :mad:....w doopalona jeszcze dostaniesz za takie goopie klikanie :mad: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak bonie dy-dy :lol: No bo tymi drzwiami od lodówki tak ciapnęłaś :shake: Teraz to przegięłaś :mad:....w doopalona jeszcze dostaniesz za takie goopie klikanie :mad:[FONT=Century Gothic]Jak co?:evil_lol: Bosszzz ale mi się skojarzyło:roflt: No bo mi się wysmyknęły:roll: No coś ty...nie obiecuj:diabloti::evil_lol: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak co?:evil_lol: Bosszzz ale mi się skojarzyło:roflt:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No bo mi się wysmyknęły:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No coś ty...nie obiecuj:diabloti::evil_lol:[/FONT] Nie wiem z czym Ci się to skojarzyło.....ale zapewniam,że było niewinne to moje stwierdzenie :eviltong::evil_lol: No to uważaj na drugi raz :p (na paluszkach kica, a rumor jak w fabryce :shake:) Ino uważaj :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie wiem z czym Ci się to skojarzyło.....ale zapewniam,że było niewinne to moje stwierdzenie :eviltong::evil_lol: No to uważaj na drugi raz :p (na paluszkach kica, a rumor jak w fabryce :shake:) Ino uważaj :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie powiem:eviltong: Oki...już se wcześniej przygotuje i schowam:evil_lol: Nie kuś:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie powiem:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Oki...już se wcześniej przygotuje i schowam:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie kuś:diabloti:[/FONT] I bardzo dobrze ;) Uważaj ino, żeby boksio nie znalazł :diabloti: Oj oberwiesz.....zobaczysz :mad::evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']I bardzo dobrze ;) Uważaj ino, żeby boksio nie znalazł :diabloti: Oj oberwiesz.....zobaczysz :mad::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Un to wszystko wyniuchta:cool1:chyba schowam na szafe:evil_lol: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:p[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']A na szafie odkurzasz? :crazyeye:......bo ja to zlewkę robię :diabloti: Nie podjudzaj :mad: [FONT=Century Gothic]jaką zlewkę?:roll: nie podjudzam.....mruczę se tylko:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Un to wszystko wyniuchta:cool1:chyba schowam na szafe:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:p[/FONT] A na szafie odkurzasz? :crazyeye:......bo ja to zlewkę robię :diabloti: Nie podjudzaj :mad: Quote
Recommended Posts