Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']No nie obraziła bym sie:diabloti: A mam taki męski fartuszek :p.....zresztą z bazarku ;) Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']A mam taki męski fartuszek :p.....zresztą z bazarku ;) Buhahahahahahahaha pewno taki z kaloryferkiem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha pewno taki z kaloryferkiem:evil_lol: A skąd wiesz? :evil_lol:......tylko bez autografu Ali :shake: A obiecała :placz: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']A skąd wiesz? :evil_lol:......tylko bez autografu Ali :shake: A obiecała :placz: Nie wiem......zgaduję...a co trafiłam:razz::multi: Ehhhh "nie wierz nigdy kobiecie"...lalala:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Nie wiem......zgaduję...a co trafiłam:razz::multi: Ehhhh "nie wierz nigdy kobiecie"...lalala:evil_lol: Noooo...jest i karoryferek i nawet slipki :diabloti: Tez o tym pomyślałem :shake:.....eeeeech te kobiełki :shake: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Noooo...jest i karoryferek i nawet slipki :diabloti: Tez o tym pomyślałem :shake:.....eeeeech te kobiełki :shake: ŁAŁ:multi::crazyeye: To ja kcem to zobaczyć:diabloti: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']A kcij se.....kcij :diabloti: No wiesz co? Ja nie wiedziałam że ty jesteś TAKI:obrazic: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple']ŁAŁ:multi::crazyeye: To ja kcem to zobaczyć:diabloti: A kcij se.....kcij :diabloti: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']No to jest gwałt na mym ciele :placz: Nie na twoim tylko .....na pożyczonym:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple']No wiesz co? Ja nie wiedziałam że ty jesteś TAKI:obrazic: No to jest gwałt na mym ciele :placz: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Kombinatorstwo Twoje nie zna granic :evil_lol: A twoje wyręTactwo sięga zenitu:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple']A twoje wyręTactwo sięga zenitu:diabloti::evil_lol: Wyrę.....co? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple']Nie na twoim tylko .....na pożyczonym:evil_lol: Kombinatorstwo Twoje nie zna granic :evil_lol: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Wyrę.....co? :crazyeye:Bossszzz po tym piwie mi się palce mylą....wykręTactwo miało być:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']Bossszzz po tym piwie mi się palce mylą....wykręTactwo miało być:evil_lol: To Tyś się ubrzdyngoliła? :crazyeye: Teraz wszystko rozumiem :evil_lol: Oj ti, ti.....robaczku :diabloti: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']To Tyś się ubrzdyngoliła? :crazyeye: Teraz wszystko rozumiem :evil_lol: Oj ti, ti.....robaczku :diabloti:Od razu ubrzdryngoliła.....wprowadziłam sie w stan lekkości:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']Od razu ubrzdryngoliła.....wprowadziłam sie w stan lekkości:roll::evil_lol: I było: "Ujrzałem oooooooooorła cień" :roflt::roflt: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']I było: "Ujrzałem oooooooooorła cień" :roflt::roflt: Nie ......:eviltong: Ja raczej Jolkę spiewam jak juz coś:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']Nie ......:eviltong: Ja raczej Jolkę spiewam jak juz coś:roll::evil_lol: A to taki smęciak na zakończenie imprezy :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']A to taki smęciak na zakończenie imprezy :evil_lol: eeeee tam...szlager:evil_lol: I jeszcze "Cegłę" śpiewam:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']eeeee tam...szlager:evil_lol: I jeszcze "Cegłę" śpiewam:evil_lol: Szlagier jak już płynów brakuje - "Jolka, Jolka...pamiętasz..." To ja juz wolę - "To była Izolda...." :diabloti: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Szlagier jak już płynów brakuje - "Jolka, Jolka...pamiętasz..." To ja juz wolę - "To była Izolda...." :diabloti:Eeeee tam nie znasz się:eviltong: Qurde...albo nie kojarzę albo nie znam:roll:...ale coś mi dzwoni ino nie wiem kaj:hmmmm: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']Eeeee tam nie znasz się:eviltong: Qurde...albo nie kojarzę albo nie znam:roll:...ale coś mi dzwoni ino nie wiem kaj:hmmmm: A Ty się znasz.....z "Cegłą" na impezie :diabloti: To pewnie tylko chwilowe :p Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty się znasz.....z "Cegłą" na impezie :diabloti: To pewnie tylko chwilowe :p No właśnie:diabloti: NO i nadal nic:shake: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']No właśnie:diabloti: NO i nadal nic:shake: Przeholowałaś z pifkiem i Ci zwoja wyprostowało :shake: :placz: :diabloti: Quote
Recommended Posts