Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
No mówię Ci :roll:

Jestem cały oblukrowany słodyczą płynącą z Twoich ust :diabloti::diabloti:
Siakoś ci nie wierzę:roll:

Pączuszek:loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ty masz bać się, a nie nie wierzyć :diabloti:

Lepiej to niż donacik :evil_lol:
Bać? Kogo? Selketowej?:roflt:

No wiesz....dziurki chyba nie masz:roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
:mdleje:..... Ty nie podziwiaj ciągle tego ekranu, tylko czytaj co jest na nim napisane :eviltong:

O tym to na PW......żeby znowu goopawki nie było :diabloti:

No zrozumiałam ze mam sie bać Selketowej......a tu o ciebie Chodziło? Jeszcze lepiej:roflt:

Eeeee tam na PW....tam taki tłok że się dostać nie mozna...a Gwiazda takiego formatu jak ja nie przywykła do stania w korkach:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Bać? Kogo? Selketowej?:roflt:

No wiesz....dziurki chyba nie masz:roll:

:mdleje:..... Ty nie podziwiaj ciągle tego ekranu, tylko czytaj co jest na nim napisane :eviltong:

O tym to na PW......żeby znowu goopawki nie było :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Eeeeech.....przyjdzie mi siedzieć na fotelu bujanym :roll:........:evil_lol:

jaki tłok? :crazyeye:......wszystko ładnie wyczyszczone - mam miejsce na całe 20 wiadomości :p:evil_lol:
Buhahahahahahaha:evil_lol:

Ile? Nie obrażaj mnie.....tyle to ja w 2 min wykorzystuję:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
No zrozumiałam ze mam sie bać Selketowej......a tu o ciebie Chodziło? Jeszcze lepiej:roflt:

Eeeee tam na PW....tam taki tłok że się dostać nie mozna...a Gwiazda takiego formatu jak ja nie przywykła do stania w korkach:evil_lol:

Eeeeech.....przyjdzie mi siedzieć na fotelu bujanym :roll:........:evil_lol:

jaki tłok? :crazyeye:......wszystko ładnie wyczyszczone - mam miejsce na całe 20 wiadomości :p:evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
no tak jak ja mam wolny wieczór bo mały śpi ,mąż na nocce w domu posprzątane to tutaj nikogo nie ma :shake:

Mła się melduje :multi:.....robótkę miałem :p

Posted

a no to mów że przyjemna robótka ;) ja to nie wiem kiedy uporządkuję moje filmiki i fotki , będę musiała chyba pomyśleć nad jakimiś feriami dla małego u babci :grins:

Posted

credita napisał(a):
a no to mów że przyjemna robótka ;) ja to nie wiem kiedy uporządkuję moje filmiki i fotki , będę musiała chyba pomyśleć nad jakimiś feriami dla małego u babci :grins:

To nie jest goopi pomysł :razz:....jak teraz nie uporządkujesz, to potem pozapominasz co, gdzie i kiedy

Posted

wiesz co Menrzuś czasem to mi się chce płakać,bo ja jestem z natury bardzo poukładaną osobą:cool3: a odkąd Oskar jest na pierwszym miejscu to wszystko mi się odwleka i potem ciężko mi się jest zabrać za coś konkretnego :shake:

Posted

credita napisał(a):
wiesz co Menrzuś czasem to mi się chce płakać,bo ja jestem z natury bardzo poukładaną osobą:cool3: a odkąd Oskar jest na pierwszym miejscu to wszystko mi się odwleka i potem ciężko mi się jest zabrać za coś konkretnego :shake:

Domyslam się...ale przecież On jest najważniejszy, a resztę się kiedyś zrobi.....spoko :glaszcze:

Posted

credita napisał(a):
Wiem tylko że to wszystko tak rośnie ,rośnie, aż mnie przerośnie :cool1: ale dziś byłam u nefrologa z Oskim i jest ok :multi::multi::multi::Cool!::bigcool::Cool!:

A nie mówiłem? :razz:....będzie dobrze....sama zobaczysz :multi:

Posted

credita napisał(a):
Menrzusiu chyba musisz jednak zacząć wróżyć ze szklanej kuli ;););)

Ze szklanej to może nie.........ale muszę to przemyśleć :evil_lol:

(jakby co, to cały czas wisi ;))