apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):No mówię Ci :roll: Jestem cały oblukrowany słodyczą płynącą z Twoich ust :diabloti::diabloti:Siakoś ci nie wierzę:roll: Pączuszek:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Siakoś ci nie wierzę:roll: Pączuszek:loveu: Ty masz bać się, a nie nie wierzyć :diabloti: Lepiej to niż donacik :evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Ty masz bać się, a nie nie wierzyć :diabloti: Lepiej to niż donacik :evil_lol:Bać? Kogo? Selketowej?:roflt: No wiesz....dziurki chyba nie masz:roll: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a)::mdleje:..... Ty nie podziwiaj ciągle tego ekranu, tylko czytaj co jest na nim napisane :eviltong: O tym to na PW......żeby znowu goopawki nie było :diabloti: No zrozumiałam ze mam sie bać Selketowej......a tu o ciebie Chodziło? Jeszcze lepiej:roflt: Eeeee tam na PW....tam taki tłok że się dostać nie mozna...a Gwiazda takiego formatu jak ja nie przywykła do stania w korkach:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Bać? Kogo? Selketowej?:roflt: No wiesz....dziurki chyba nie masz:roll: :mdleje:..... Ty nie podziwiaj ciągle tego ekranu, tylko czytaj co jest na nim napisane :eviltong: O tym to na PW......żeby znowu goopawki nie było :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Eeeeech.....przyjdzie mi siedzieć na fotelu bujanym :roll:........:evil_lol: jaki tłok? :crazyeye:......wszystko ładnie wyczyszczone - mam miejsce na całe 20 wiadomości :p:evil_lol:Buhahahahahahaha:evil_lol: Ile? Nie obrażaj mnie.....tyle to ja w 2 min wykorzystuję:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):No zrozumiałam ze mam sie bać Selketowej......a tu o ciebie Chodziło? Jeszcze lepiej:roflt: Eeeee tam na PW....tam taki tłok że się dostać nie mozna...a Gwiazda takiego formatu jak ja nie przywykła do stania w korkach:evil_lol: Eeeeech.....przyjdzie mi siedzieć na fotelu bujanym :roll:........:evil_lol: jaki tłok? :crazyeye:......wszystko ładnie wyczyszczone - mam miejsce na całe 20 wiadomości :p:evil_lol: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no tak jak ja mam wolny wieczór bo mały śpi ,mąż na nocce w domu posprzątane to tutaj nikogo nie ma :shake: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 credita napisał(a):no tak jak ja mam wolny wieczór bo mały śpi ,mąż na nocce w domu posprzątane to tutaj nikogo nie ma :shake: Mła się melduje :multi:.....robótkę miałem :p Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 credita napisał(a):robótkę a jaką ???.... Taka małą pracę zleconą :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 credita napisał(a):a no jak małą pracę to pół biedy ;) taki filmik ze zdjęć psiaków z podkładem muzycznym :p Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a no to mów że przyjemna robótka ;) ja to nie wiem kiedy uporządkuję moje filmiki i fotki , będę musiała chyba pomyśleć nad jakimiś feriami dla małego u babci :grins: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 credita napisał(a):a no to mów że przyjemna robótka ;) ja to nie wiem kiedy uporządkuję moje filmiki i fotki , będę musiała chyba pomyśleć nad jakimiś feriami dla małego u babci :grins: To nie jest goopi pomysł :razz:....jak teraz nie uporządkujesz, to potem pozapominasz co, gdzie i kiedy Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 wiesz co Menrzuś czasem to mi się chce płakać,bo ja jestem z natury bardzo poukładaną osobą:cool3: a odkąd Oskar jest na pierwszym miejscu to wszystko mi się odwleka i potem ciężko mi się jest zabrać za coś konkretnego :shake: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 credita napisał(a):wiesz co Menrzuś czasem to mi się chce płakać,bo ja jestem z natury bardzo poukładaną osobą:cool3: a odkąd Oskar jest na pierwszym miejscu to wszystko mi się odwleka i potem ciężko mi się jest zabrać za coś konkretnego :shake: Domyslam się...ale przecież On jest najważniejszy, a resztę się kiedyś zrobi.....spoko :glaszcze: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wiem tylko że to wszystko tak rośnie ,rośnie, aż mnie przerośnie :cool1: ale dziś byłam u nefrologa z Oskim i jest ok :multi::multi::multi::Cool!::bigcool::Cool!: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 credita napisał(a):Wiem tylko że to wszystko tak rośnie ,rośnie, aż mnie przerośnie :cool1: ale dziś byłam u nefrologa z Oskim i jest ok :multi::multi::multi::Cool!::bigcool::Cool!: A nie mówiłem? :razz:....będzie dobrze....sama zobaczysz :multi: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzusiu chyba musisz jednak zacząć wróżyć ze szklanej kuli ;););) Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 wiesz to całkiem niezły biznes jest :megagrin: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no właśnie że nie , wiesz ile kobitek w kolejce by się ustawiło, bo wszędzie prawie same wróżki a tu wróżbita :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 credita napisał(a):Menrzusiu chyba musisz jednak zacząć wróżyć ze szklanej kuli ;););) Ze szklanej to może nie.........ale muszę to przemyśleć :evil_lol: (jakby co, to cały czas wisi ;)) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 credita napisał(a):wiesz to całkiem niezły biznes jest :megagrin: A skąd Ty wiesz? :razz:.....facet-wróżek to raczej poroniony pomysł :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Nocne pogaduchy:diabloti: Dobry wieczór i dobranoc;) Quote
Recommended Posts