Małgośka z Boksą Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Wiem, że dla tej suki każda pomoc jest potrzebna. Ja ją spokojnie mogę zawieźć do CZęstochowy do hotelu, ale zastanawiam się kto będzie koordynował kwestie związane z pobytem suczki w hotelu. Ja przecież będę kupę km od hotelu, Wy także. To, że trzeba ją wyciągnąć ze schroniska, to wszyscy wiemy. Wiem też, że trzeba to zrobić jak najszybciej. Pojawiła się jedna szansa o której narazie nie mogę mówić, żeby nie zapeszyć. Do końca tygodnia wszystko się wyjaśni, a jeśli nie, to zawożę sukę do hotelu (bo i tak mogłabym zrobić to dopiero w weekend, jak wspominałam wcześniej). Także te osoby, które dostały plakaciki od boksiedwa mogą spokojnie narazie je rozwieszać Quote
grunge13 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 może jutro uda mi sie pojechac odwiedzić malutką.. Quote
Małgośka z Boksą Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Napewno sprawisz jej wielką radość swoją wizytą ;) Quote
grunge13 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 znalazłam hotel w Ornontowicach to jest niedaleko Żor... jutro będe tam dzwonić i dowiem sie jakie tam są koszty pobytu...W tej wiosce jestem bardzo często więc mogłabym ja co kilka dni odwiedzac... Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 widzę, że coś się zaczyna kręcić... to czekam jutro na wieści Quote
Małgośka z Boksą Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 U nas w Żorach też jest hotel i nawet niedrogo, bo po 9 zł na dobę, ale psa bym tam nie dała osobiście. Pomijając jedynie fakt, że mają dobrego opiekuna. Więc grunge, jesli mieszkasz blisko, to warto byłoby najpierw osobiście zobaczyć jakie tam proponują warunki. Jeśli jest tak niedaleko, to najlepiej osobiście, bo telefonicznie to każdy zachwala swoje A poza tym ja nie wiem gdzie są Ornontowice, napewnie nie blisko Żor Ja czekam do końca tygodnia na jedną decyzję, ale oczywiście można sprawdzić ten hotelik Quote
joaaa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Tu jest ten hotel, to faktycznie niedaleko, 17km od Żor. Ale najlepiej byłoby sprawdzić warunki osobiście. Jakoś nie mogę wstawic całej mapy. Ale juz widać Ornontowice(lewy górny róg). A tu jest mapa: http://mapa.szukacz.pl/ Quote
Małgośka z Boksą Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ja wiem, że taka miejscowość istnieje, ale gdzie to jest to już nie wiem :oops: Grunge jeśli możesz to po prostu to sprawdź, bo ja do końca tego tygodnia nie jestem w stanie nigdzie się ruszyć. Zresztą tydzień się już konczy i mam nadzieję, że zapadną jakieś decyzje Quote
asiaf1 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dziewczyny pamiętajcie że za chwilę wakację i bedzie krucho z miejscami w hotelu. Trzymam kciuki za boksię. Dziewczyny powodzenia. Quote
grunge13 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 próbowałam sie tam dzisiaj dodzwonic jednak nikt nie odbiera... sprawdzić hotel moge ale dopiero jutro... Gosiu wiesz gdzie jest Orzesze? albo w jakim kierunku sie jedzie na Mikołów? to za Orzeszem a przed Mikołowem są Ornontowice... Quote
mosii Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 nie ma mnie na razie/ nie mam dostepu do neta zabierajcie ja do hotelu ja ja wezme w przyszłym tyg.:) Quote
grunge13 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 mosii czyli suczka zamieszka z Tobą? :) Quote
Bodziulka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :razz: Mosii?? Czyli tylko tydzień byłaby w hotelu? Quote
Aganiok Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :evil_lol: Jestem ciekawa co cioteczka Mosii kombinuje Quote
boksiedwa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 mosii napisał(a):nie ma mnie na razie/ nie mam dostepu do neta zabierajcie ja do hotelu ja ja wezme w przyszłym tyg.:) ufffff jak dobrze :multi: Quote
Recommended Posts