Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że dla tej suki każda pomoc jest potrzebna.
Ja ją spokojnie mogę zawieźć do CZęstochowy do hotelu, ale zastanawiam się kto będzie koordynował kwestie związane z pobytem suczki w hotelu. Ja przecież będę kupę km od hotelu, Wy także. To, że trzeba ją wyciągnąć ze schroniska, to wszyscy wiemy. Wiem też, że trzeba to zrobić jak najszybciej.
Pojawiła się jedna szansa o której narazie nie mogę mówić, żeby nie zapeszyć. Do końca tygodnia wszystko się wyjaśni, a jeśli nie, to zawożę sukę do hotelu (bo i tak mogłabym zrobić to dopiero w weekend, jak wspominałam wcześniej).
Także te osoby, które dostały plakaciki od boksiedwa mogą spokojnie narazie je rozwieszać

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znalazłam hotel w Ornontowicach to jest niedaleko Żor... jutro będe tam dzwonić i dowiem sie jakie tam są koszty pobytu...W tej wiosce jestem bardzo często więc mogłabym ja co kilka dni odwiedzac...

Posted

U nas w Żorach też jest hotel i nawet niedrogo, bo po 9 zł na dobę, ale psa bym tam nie dała osobiście. Pomijając jedynie fakt, że mają dobrego opiekuna.
Więc grunge, jesli mieszkasz blisko, to warto byłoby najpierw osobiście zobaczyć jakie tam proponują warunki. Jeśli jest tak niedaleko, to najlepiej osobiście, bo telefonicznie to każdy zachwala swoje
A poza tym ja nie wiem gdzie są Ornontowice, napewnie nie blisko Żor

Ja czekam do końca tygodnia na jedną decyzję, ale oczywiście można sprawdzić ten hotelik

Posted

Ja wiem, że taka miejscowość istnieje, ale gdzie to jest to już nie wiem :oops:

Grunge jeśli możesz to po prostu to sprawdź, bo ja do końca tego tygodnia nie jestem w stanie nigdzie się ruszyć.

Zresztą tydzień się już konczy i mam nadzieję, że zapadną jakieś decyzje

Posted

próbowałam sie tam dzisiaj dodzwonic jednak nikt nie odbiera... sprawdzić hotel moge ale dopiero jutro...
Gosiu wiesz gdzie jest Orzesze? albo w jakim kierunku sie jedzie na Mikołów? to za Orzeszem a przed Mikołowem są Ornontowice...