Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Cieszę się:diabloti: Ciężko nad tym pracuję:diabloti: Eeee najwyżej wyrobie się w talii:evil_lol: Łudziłem się, że tylko tak Tobie wymskŁo, a Ty to z premedytacją robisz? :crazyeye: ..... albo na jeża trafisz :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Łudziłem się, że tylko tak Tobie wymskŁo, a Ty to z premedytacją robisz? :crazyeye: ..... albo na jeża trafisz :eviltong::evil_lol:No mnie się zawsze wymsknie:roll:......z premedytacją:diabloti: Noooooo to by było interesujace:razz: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wpadłam na 5-cio minutowe ploteczki :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):wpadłam na 5-cio minutowe ploteczki :evil_lol:ehhhhhhhh a ja musze już uciekać ale zostawiam Cię w dobrych rękach:diabloti: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 szkoda ,ale pewnie cię obowiązki wzywają ;) Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):No mnie się zawsze wymsknie:roll:......z premedytacją:diabloti: Noooooo to by było interesujace:razz: poddaję się :mdleje: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):wpadłam na 5-cio minutowe ploteczki :evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb:..... witanko :multi: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):szkoda ,ale pewnie cię obowiązki wzywają ;) I tak długo siedziała - kiedyś o 9:30 leciała po ciepłe bułeczki :evil_lol: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no mam gościa ajednak jeszcze chwilkę zostaniesz co :cool3: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mmmmmmmm ciepłe bułeczki a ja od dziś na drastycznej diecie nie ma co :roll: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):no mam gościa ajednak jeszcze chwilkę zostaniesz co :cool3: Jak mówisz do Jabłuszkowej - to nie zostanie :shake: jest straszliwie zazdrosna w tym Jej gwiazdorstwie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):mmmmmmmm ciepłe bułeczki a ja od dziś na drastycznej diecie nie ma co :roll: Ale jedną to zawsze można :razz: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 nie Menrzusiu ,to tak jak z chipsami weżmiesz jeden potem drugi wciąga więc wolę kawkę na śniadanie no i teraz tradycyjnie drugą ;) Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):nie Menrzusiu ,to tak jak z chipsami weżmiesz jeden potem drugi wciąga więc wolę kawkę na śniadanie no i teraz tradycyjnie drugą ;) A ja na spacerkach wstąpię po takie świeżuchne, chrupiące bułeczki :diabloti: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :eviltong::eviltong::eviltong: jesteś złośliwy ! ale i tak się nie ugnę :grins: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: jesteś złośliwy ! ale i tak się nie ugnę :grins: Trzeba być twardym, a nie mNiętkim :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):I tak długo siedziała - kiedyś o 9:30 leciała po ciepłe bułeczki :evil_lol:I siem zastanowię czy nie wrócę do dawnych zwyczajów........:obrazic: Jak mówisz do Jabłuszkowej - to nie zostanie :shake: jest straszliwie zazdrosna w tym Jej gwiazdorstwie :evil_lol::crazyeye::crazyeye::obrazic::obrazic: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):I siem zastanowię czy nie wrócę do dawnych zwyczajów........:obrazic: :crazyeye::crazyeye::obrazic::obrazic: Nie rób mi tego :placz::placz: Stanowczo za często używasz Selketowej emoty :eviltong: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie rób mi tego :placz::placz: Stanowczo za często używasz Selketowej emoty :eviltong: Skoro tak ładnie prosisz:roll: Tylko w sytuacjach bez wyjścia. A Selketowa jest dobre dziewcze i się podzieli:roll: (nie to co ja:diabloti:) Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Skoro tak ładnie prosisz:roll: Tylko w sytuacjach bez wyjścia. A Selketowa jest dobre dziewcze i się podzieli:roll: (nie to co ja:diabloti:) W sprawach własności to Selketowa jest jak lwica :evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):W sprawach własności to Selketowa jest jak lwica :evil_lol::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a)::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: Nie wiedziałaś? :crazyeye: (bardzo rozbudowaną masz wypowiedź :diabloti:) Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie wiedziałaś? :crazyeye: (bardzo rozbudowaną masz wypowiedź :diabloti:)Selketowa? Lwica?:crazyeye: Coś Ci się musiało pomemłac:roll: JeNdzol:eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Selketowa? Lwica?:crazyeye: Coś Ci się musiało pomemłac:roll: JeNdzol:eviltong: No mówię Ci :roll: Jestem cały oblukrowany słodyczą płynącą z Twoich ust :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts