credita Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no Menrzuś z tą zachrystią to wyczułeś też bo dziś mam kolędę ty to jakiś jasnowidz jesteś:loveu: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='credita']no Twoja Alunia to już spora kobitka ,jakby Oskar był już taki duży to chociaż nosa bym wyszczubiła a tak to w domu siedzimy bo 15 min to nie spacer :shake: a więcej Oskar nie chce,bo marudzi ;) Hmmm nawet jak ciepło go ubierzesz......a na ogródek? Przecież mieszkasz w domu.....to weź niech potrepsi trochę po sniegu...w ruchu mniej zmarznie;) Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']Ty to masz powiedzonka:evil_lol: No ba :p.....nie lepsze niż Twoje :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 credita napisał(a):no Menrzuś z tą zachrystią to wyczułeś też bo dziś mam kolędę ty to jakiś jasnowidz jesteś:loveu: Niedługo z kuli zacznę wróżyć :diabloti: A tak w ogóle, to co z Oskarkiem? Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']No ba :p.....nie lepsze niż Twoje :cool3:No w końcu mam się na kim wzorować:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']No w końcu mam się na kim wzorować:evil_lol: Jak moje są gorsze, to jak możesz się na nich wzorować :eviltong: :evil_lol: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak moje są gorsze, to jak możesz się na nich wzorować :eviltong: :evil_lol: a kto ci takich goopot naopowiadał, że gorsze?:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']a kto ci takich goopot naopowiadał, że gorsze?:crazyeye: Boszszsz.....ta Twoja logiczność mnie powala :mdleje: :diabloti: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Boszszsz.....ta Twoja logiczność mnie powala :mdleje: :diabloti: A kto ci takich goopot naopowiadał ze ja logicznie rozumuję:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']A kto ci takich goopot naopowiadał ze ja logicznie rozumuję:evil_lol: Za dużo wątków obsługujesz i Ci się wątek urwał :evil_lol:....cofnij się parę postów, a będziesz wiedziała :eviltong: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Za dużo wątków obsługujesz i Ci się wątek urwał :evil_lol:....cofnij się parę postów, a będziesz wiedziała :eviltong: Nic mi sie nie urwało...to ty widzisz to czego nie ma....ja tylko podziwiałam jakie masz powiedzonka.....a ty od razu zakładasz że ja sadze, ża twoje są gorsze niż moje.......FCALE NIE! Czasami...podkreslam - czasami twoje są lepsze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']Nic mi sie nie urwało...to ty widzisz to czego nie ma....ja tylko podziwiałam jakie masz powiedzonka.....a ty od razu zakładasz że ja sadze, ża twoje są gorsze niż moje.......FCALE NIE! Czasami...podkreslam - czasami twoje są lepsze:evil_lol: o dzięki :modla::modla:....ave Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']o dzięki :modla::modla:....aveProszę:roll: Dzisiaj jestem łaskawa:loveu: Quote
credita Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 o witanko kochani! miło was widzieć u mnie na pogaduszkach:kiss_2: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 credita napisał(a):o witanko kochani! miło was widzieć u mnie na pogaduszkach:kiss_2: Że też Ty masz tylko 5cio minutowe przerwy na kompa :shake:.....eeeeech Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 apple napisał(a):Proszę:roll: Dzisiaj jestem łaskawa:loveu: Twoja łaskawość wyzwala we mnie głębię uczuć :cool3:....... no i się poryczałem :placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Twoja łaskawość wyzwala we mnie głębię uczuć :cool3:....... no i się poryczałem :placz::placz::placz: :evil_lol: Cieszę się....postaram się częściej:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Cieszę się....postaram się częściej:diabloti: Daj spokój - odwodnię się jeszcze :placz: :eviltong: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Daj spokój - odwodnię się jeszcze :placz: :eviltong:Suszenie jest jednym z lepszych sposobów na konserwację:roll: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Suszenie jest jednym z lepszych sposobów na konserwację:roll: To się pomarszczę i będę wyglądał jak suszona gruszka :placz: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):To się pomarszczę i będę wyglądał jak suszona gruszka :placz: Ale zyskasz dłuższy termin ważności:razz: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Ale zyskasz dłuższy termin ważności:razz: Ale jak ja będę wyglądał przy krągłym Jabłuszku? No jak? :placz: (wiem, że się przyczepisz do tej krągłości :evil_lol: ale co ja na to poradzę, że jabłuszka są krągłe :roll:) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale jak ja będę wyglądał przy krągłym Jabłuszku? No jak? :placz: (wiem, że się przyczepisz do tej krągłości :evil_lol: ale co ja na to poradzę, że jabłuszka są krągłe :roll:)No jak to jak.........jak suszek:diabloti::loveu: Eeeee tam.....mogę być krągła....zawsze gdzieś się potulam:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):No jak to jak.........jak suszek:diabloti::loveu: Eeeee tam.....mogę być krągła....zawsze gdzieś się potulam:evil_lol: Twoja jeNdzowatość mnie powala :mdleje: Tylko żebyś się nie poobijała :eviltong: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Twoja jeNdzowatość mnie powala :mdleje: Tylko żebyś się nie poobijała :eviltong: Cieszę się:diabloti: Ciężko nad tym pracuję:diabloti: Eeee najwyżej wyrobie się w talii:evil_lol: Quote
Recommended Posts