Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):chyba będę musiała zejść zrobić sobie 3 kawę :cool1: serducho Ci jeszcze wyskoczy :shake: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):ok też będę jak nadążę za wami mistrzowie klawiatury :evil_lol: Ja już zasuwam na najwyższych obrotach :evil_lol: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 przywykło do ogromnych dawek kofeiny :evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak zawsze :multi::loveu: Masz moje moralne wsparcie :mad: Ty to masz zdolności :razz::loveu::loveu::loveu: Dopssszzz...czuję się od razu lepiej:p No przeciez mówię ze wiem o tym:roll: Pfffff Hamerykę odkrył:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):przywykło do ogromnych dawek kofeiny :evil_lol: ...albo dolewasz tyle mleczka, że to już kawa nie jest :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']:loveu::loveu::loveu: Dopssszzz...czuję się od razu lepiej:p No przeciez mówię ze wiem o tym:roll: Pfffff Hamerykę odkrył:roll::evil_lol: No i dlatego jesteś uzależniona od tych porannych rozmów :p To jest tzw ciągłe dopieszczanie słowne :evil_lol: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Menrzusia kawa to dla mnie jest: czarna,parzona z gruntem bez cukru i mleka :cool3: innej nie pijam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):Menrzusia kawa to dla mnie jest: czarna,parzona z gruntem bez cukru i mleka :cool3: innej nie pijam :evil_lol: Właśnie :multi:.....słyszałem, że taka nazywa się "czarna i goła" :evil_lol: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a to dobre tego to jeszcze nie słyszałam :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Też oczy postawiłem jak to usłyszałem - to w Stanach było i głupio brzmiała "lubię czarną, gołą".....albo "chcę czarną, gołą" :diabloti: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 muszę się zwijać bo Oskar płacze i mniam mniam woła o 11 dostaje parówki muszę iść pa ;) Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Muszę już z pieskami zasuwać na spacerki......fajnie było sie sklikać :loveu: :hand: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']No i dlatego jesteś uzależniona od tych porannych rozmów :p To jest tzw ciągłe dopieszczanie słowne :evil_lol:Nioooo :roll: ahaaaaaaaaaaaaa! No dobra to dawaj jeszcze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Nioooo :roll: ahaaaaaaaaaaaaa! No dobra to dawaj jeszcze:evil_lol: Reszta to na PW......przecież wiesz, że zazdrosna modka czuwa i też by chciała :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 credita napisał(a):no coś tu pusto przy sobocie ;) Karnawał - cóż się dziwić ;) Także dzień na dłuższe spacerki :p Quote
apple Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Reszta to na PW......przecież wiesz, że zazdrosna modka czuwa i też by chciała :evil_lol: Eeeeeehhhh myslałam ze naciągnę Cię na oficjalne wyznania ale jak nie to Szczekam na PW:diabloti: Quote
credita Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 no dzionek coraz dłuższy:cool3: ja czekam żeby już ciepło było:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 credita napisał(a):no dzionek coraz dłuższy:cool3: ja czekam żeby już ciepło było:loveu: Zima ma swe uroki :razz:.....to się ubierz cieplej :eviltong: Quote
credita Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 oj Menrzusiu podyskutowała bym z tobą na temat zimy ,ale muszę iść Oskiego kąpać pa Quote
Menrzuś Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 credita napisał(a):oj Menrzusiu podyskutowała bym z tobą na temat zimy ,ale muszę iść Oskiego kąpać pa Ale Ciebie wyczułem :evil_lol:....idź, idź Paaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 credita napisał(a):no masz ten węch:lol: Raczej nochala jak klamka od zachrystii :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Raczej nochala jak klamka od zachrystii :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu: Ty to masz powiedzonka:evil_lol: Cześć Creditko...jak zima minie to ala bedzie niepocieszona...ona uwielbia śnieg:lol: Quote
credita Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no Twoja Alunia to już spora kobitka ,jakby Oskar był już taki duży to chociaż nosa bym wyszczubiła a tak to w domu siedzimy bo 15 min to nie spacer :shake: a więcej Oskar nie chce,bo marudzi ;) Quote
Recommended Posts