Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']ja pytałam o sosik a nie o wode:cool1: No i bede miała Wyskoczone:evil_lol: Właśnie mówię o sosiku, a nie o mOnce, czy innym badziewiu niszczącym smakowo, zapachowo i wizualnie to co jest sosikiem :eviltong: ....i jeszcze jedno Ci zwiśnie :evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Właśnie mówię o sosiku, a nie o mOnce, czy innym badziewiu niszczącym smakowo, zapachowo i wizualnie to co jest sosikiem :eviltong: ....i jeszcze jedno Ci zwiśnie :evil_lol:Eeeeee nie znasz się i tyle:roll: Co niby?:roll: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Eeeeee nie znasz się i tyle:roll: Co niby?:roll: A Ty się znasz i dlatego zapominasz :eviltong::evil_lol: Znowu rozkojarzenie? :razz: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty się znasz i dlatego zapominasz :eviltong::evil_lol: Znowu rozkojarzenie? :razz:Buhahahhaha noooooo:evil_lol: Nooooo nie wyspałam sie:roll: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Buhahahhaha noooooo:evil_lol: Nooooo nie wyspałam sie:roll: No to wróciliśmy do punktu wyjścia :diabloti: Bo w nocy to się śpi!!!! :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']No to wróciliśmy do punktu wyjścia :diabloti: Bo w nocy to się śpi!!!! :eviltong::evil_lol: Bo tak mną zakręciłeś:roll: No coś Ty?:cool1: Powiedz to Ali:evil_lol: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no żeby poprawić sobie humor to na wasze rozmowy trzeba trafić:evil_lol: macie dobre teksty :p dzień dobry tak w ogóle ;) Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Bo tak mną zakręciłeś:roll: No coś Ty?:cool1: Powiedz to Ali:evil_lol: Ba......ma się te zdolności :p................................:evil_lol: Twoja krew......albo TZ za głośno rano się tłucze po domu:roll: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):no żeby poprawić sobie humor to na wasze rozmowy trzeba trafić:evil_lol: macie dobre teksty :p dzień dobry tak w ogóle ;) Creditka na żywca :sweetCyb::Cool!::sweetCyb::bigcool::sweetCyb: Dzieńdobeeeeereeeek :multi::loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Ba......ma się te zdolności :p................................:evil_lol: Twoja krew......albo TZ za głośno rano się tłucze po domu:roll:Taneczne?:razz::diabloti::evil_lol: Że moja krew to widać na każdym kroku...a że TZ się tłucze rano to inna sprawa:cool1: Jak mu ostatnio zwróciłam na to uwagę uwagę to się spfyfał i powiedział że jak nam tak przeszkadza to może się wyprowadzi? Hmmmmmmm:roll: Kuszaca propozycja:diabloti: credita no żeby poprawić sobie humor to na wasze rozmowy trzeba trafić:evil_lol: macie dobre teksty :p dzień dobry tak w ogóle ;-)No takich trzech jak nas dwoje to nie ma ani jednego;) Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ja dziś też nie pospałam :roll: mały się obudził o 2 w nocy i do 4 nad ranem nie zamierzał spać dyskutował po swojemu a potem płakał nie wiem co mu było chyba zęby dalej mu idą ,mój TZ przeniósł się na parter do pokoju bo stwierdził że ma na rano i musi się wyspać :angryy: a ja już drugą kawę piję bo jakoś opadłam z sił :morning: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Taneczne?:razz::diabloti::evil_lol: Że moja krew to widać na każdym kroku...a że TZ się tłucze rano to inna sprawa:cool1: Jak mu ostatnio zwróciłam na to uwagę uwagę to się spfyfał i powiedział że jak nam tak przeszkadza to może się wyprowadzi? Hmmmmmmm:roll: Kuszaca propozycja:diabloti: No takich trzech jak nas dwoje to nie ma ani jednego;) Aleś wymyśliła :cool1: No cos takiego :shake:.....takiemu to bym obiadu nie zrobił i by się nauczył jak do żonki rano się mówi :mad: Pięknie to ujęłaś :p Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):no Menrzusiu na pół żywca;) ...ale iskierka się jeszcze tli :razz::evil_lol: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 w kilku zdaniach ale za to jak zrozumiale :p:p:p ma talent dziewczyna ;) Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Aleś wymyśliła :cool1: No cos takiego :shake:.....takiemu to bym obiadu nie zrobił i by się nauczył jak do żonki rano się mówi :mad: Pięknie to ujęłaś :pWiem......wspaniale prawda? Starałam się!:diabloti: Prawda?Czy popierasz moją karę dla niego.......fantastycznie...ucieszy sie jak mu powiem:diabloti: No wiem przecież:roll: credita ja dziś też nie pospałam :roll: mały się obudził o 2 w nocy i do 4 nad ranem nie zamierzał spać dyskutował po swojemu a potem płakał nie wiem co mu było chyba zęby dalej mu idą ,mój TZ przeniósł się na parter do pokoju bo stwierdził że ma na rano i musi się wyspać :angryy: a ja już drugą kawę piję bo jakoś opadłam z sił :morning:Oooooooo jakbym to już gdzieś widziała......i to wielokrotnie:roll: Aaaaa już wiem.....u siebie......od zawsze tak mam:angryy: On się musi wyspać bo idzie do pracy...a ja to nie muszę...przeciez ja siedzę w domu i będę spała do południa:angryy: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):ja dziś też nie pospałam :roll: mały się obudził o 2 w nocy i do 4 nad ranem nie zamierzał spać dyskutował po swojemu a potem płakał nie wiem co mu było chyba zęby dalej mu idą ,mój TZ przeniósł się na parter do pokoju bo stwierdził że ma na rano i musi się wyspać :angryy: a ja już drugą kawę piję bo jakoś opadłam z sił :morning: Na drugi raz zanieś Oskarka na dół i powiedz, że tez masz na rano pranie i gotowanie i też musisz się wyspać :angryy: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no nie nie mogę bo pan się obrazi a rodzinę mam daleko a was nie zawsze można trafić na dogo to z kim będę gadać:cool1: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 kurcze albo ja jestem jakaś nie teges albo te strony fiksują no nie?! Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):no taki żarek raczej został .. grunt, że sie tli - trochę paliwka i na nowo się rozpali :razz:.....jeszcze trochę :calus: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):kurcze albo ja jestem jakaś nie teges albo te strony fiksują no nie?! Dlatego piszemy na kilku wątkach - wtedy się to jakos wszystko wyrównuje ;) Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 chyba będę musiała zejść zrobić sobie 3 kawę :cool1: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Wiem......wspaniale prawda? Starałam się!:diabloti: Prawda?Czy popierasz moją karę dla niego.......fantastycznie...ucieszy sie jak mu powiem:diabloti: No wiem przecież:roll: Jak zawsze :multi::loveu: Masz moje moralne wsparcie :mad: Ty to masz zdolności :razz: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ok też będę jak nadążę za wami mistrzowie klawiatury :evil_lol: Quote
Recommended Posts