Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']ja pytałam o sosik a nie o wode:cool1:

No i bede miała Wyskoczone:evil_lol:
Właśnie mówię o sosiku, a nie o mOnce, czy innym badziewiu niszczącym smakowo, zapachowo i wizualnie to co jest sosikiem :eviltong:

....i jeszcze jedno Ci zwiśnie :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie mówię o sosiku, a nie o mOnce, czy innym badziewiu niszczącym smakowo, zapachowo i wizualnie to co jest sosikiem :eviltong:

....i jeszcze jedno Ci zwiśnie :evil_lol:Eeeeee nie znasz się i tyle:roll:

Co niby?:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty się znasz i dlatego zapominasz :eviltong::evil_lol:

Znowu rozkojarzenie? :razz:Buhahahhaha noooooo:evil_lol:

Nooooo nie wyspałam sie:roll:

Posted

[quote name='apple']Buhahahhaha noooooo:evil_lol:

Nooooo nie wyspałam sie:roll:
No to wróciliśmy do punktu wyjścia :diabloti:

Bo w nocy to się śpi!!!! :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to wróciliśmy do punktu wyjścia :diabloti:

Bo w nocy to się śpi!!!! :eviltong::evil_lol:
Bo tak mną zakręciłeś:roll:

No coś Ty?:cool1: Powiedz to Ali:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Bo tak mną zakręciłeś:roll:

No coś Ty?:cool1: Powiedz to Ali:evil_lol:
Ba......ma się te zdolności :p................................:evil_lol:

Twoja krew......albo TZ za głośno rano się tłucze po domu:roll:

Posted

credita napisał(a):
no żeby poprawić sobie humor to na wasze rozmowy trzeba trafić:evil_lol: macie dobre teksty :p dzień dobry tak w ogóle ;)

Creditka na żywca :sweetCyb::Cool!::sweetCyb::bigcool::sweetCyb:

Dzieńdobeeeeereeeek :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ba......ma się te zdolności :p................................:evil_lol:

Twoja krew......albo TZ za głośno rano się tłucze po domu:roll:Taneczne?:razz::diabloti::evil_lol:

Że moja krew to widać na każdym kroku...a że TZ się tłucze rano to inna sprawa:cool1: Jak mu ostatnio zwróciłam na to uwagę uwagę to się spfyfał i powiedział że jak nam tak przeszkadza to może się wyprowadzi? Hmmmmmmm:roll: Kuszaca propozycja:diabloti:

credita no żeby poprawić sobie humor to na wasze rozmowy trzeba trafić:evil_lol: macie dobre teksty :p dzień dobry tak w ogóle ;-)
No takich trzech jak nas dwoje to nie ma ani jednego;)

Posted

ja dziś też nie pospałam :roll: mały się obudził o 2 w nocy i do 4 nad ranem nie zamierzał spać dyskutował po swojemu a potem płakał nie wiem co mu było chyba zęby dalej mu idą ,mój TZ przeniósł się na parter do pokoju bo stwierdził że ma na rano i musi się wyspać :angryy: a ja już drugą kawę piję bo jakoś opadłam z sił :morning:

Posted

[quote name='apple']Taneczne?:razz::diabloti::evil_lol:

Że moja krew to widać na każdym kroku...a że TZ się tłucze rano to inna sprawa:cool1: Jak mu ostatnio zwróciłam na to uwagę uwagę to się spfyfał i powiedział że jak nam tak przeszkadza to może się wyprowadzi? Hmmmmmmm:roll: Kuszaca propozycja:diabloti:

No takich trzech jak nas dwoje to nie ma ani jednego;)

Aleś wymyśliła :cool1:

No cos takiego :shake:.....takiemu to bym obiadu nie zrobił i by się nauczył jak do żonki rano się mówi :mad:

Pięknie to ujęłaś :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Aleś wymyśliła :cool1:

No cos takiego :shake:.....takiemu to bym obiadu nie zrobił i by się nauczył jak do żonki rano się mówi :mad:

Pięknie to ujęłaś :pWiem......wspaniale prawda? Starałam się!:diabloti:

Prawda?Czy popierasz moją karę dla niego.......fantastycznie...ucieszy sie jak mu powiem:diabloti:

No wiem przecież:roll:

credita ja dziś też nie pospałam :roll: mały się obudził o 2 w nocy i do 4 nad ranem nie zamierzał spać dyskutował po swojemu a potem płakał nie wiem co mu było chyba zęby dalej mu idą ,mój TZ przeniósł się na parter do pokoju bo stwierdził że ma na rano i musi się wyspać :angryy: a ja już drugą kawę piję bo jakoś opadłam z sił :morning:
Oooooooo jakbym to już gdzieś widziała......i to wielokrotnie:roll: Aaaaa już wiem.....u siebie......od zawsze tak mam:angryy: On się musi wyspać bo idzie do pracy...a ja to nie muszę...przeciez ja siedzę w domu i będę spała do południa:angryy:

Posted

credita napisał(a):
ja dziś też nie pospałam :roll: mały się obudził o 2 w nocy i do 4 nad ranem nie zamierzał spać dyskutował po swojemu a potem płakał nie wiem co mu było chyba zęby dalej mu idą ,mój TZ przeniósł się na parter do pokoju bo stwierdził że ma na rano i musi się wyspać :angryy: a ja już drugą kawę piję bo jakoś opadłam z sił :morning:

Na drugi raz zanieś Oskarka na dół i powiedz, że tez masz na rano pranie i gotowanie i też musisz się wyspać :angryy:

Posted

[quote name='apple']Wiem......wspaniale prawda? Starałam się!:diabloti:

Prawda?Czy popierasz moją karę dla niego.......fantastycznie...ucieszy sie jak mu powiem:diabloti:

No wiem przecież:roll:

Jak zawsze :multi::loveu:

Masz moje moralne wsparcie :mad:

Ty to masz zdolności :razz: