Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']To ma jakiś sens ;)

Muszę już śmigać, bo jeszcze nie zdążę i.......:mad:JUŻ? Dopiero przyszedłeś

raz bys się mógł poświecić dla wyższej idei:roll:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='credita']I tu się zgadzam z apple , porządek musi być!:eviltong: Ja żeby się zrelaksować to muszę mieć posprzątane,bo bałagan mnie rozdrażnia:evil_lol:
Tak ale z drugiej strony jak juz się nasprzatam, to potem juz nie mam siły się relaksować:evil_lol:

Posted

no a moje psy to,teraz troszkę zgubiły bo więcej biegają ,wiesz jak była Gapa to Huzar był spasiony bo ona nie była tak sprawna za to Ginger matko ta to ma power!!! jest młoda i tak męczy Huzara że on już czasami ją kąsa bo ma dość jej figli;)

Posted

[quote name='apple']JUŻ? Dopiero przyszedłeś

raz bys się mógł poświecić dla wyższej idei:roll:

Bo normalnie trudno byłoby mi przyjść - ale wiedząc, że masz pypcia wygospodarowałem trochę czasu. Połowę zmarnowałem szczekając, bo Ty akurat na ciacho musiałaś się zapatrzyć :eviltong:

...i pewnie też bym siedział bez netu jak Ty :evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
I tu się zgadzam z apple , porządek musi być!:eviltong: Ja żeby się zrelaksować to muszę mieć posprzątane,bo bałagan mnie rozdrażnia:evil_lol:

To ja jestem bardziej......praktyczny :evil_lol: Posprzątane musi byc tam gdzie psy dochodzą, bo Argon na roztocza i kurz jest przecież uczulony. Resztę załatwiam jak się chociaż trochę uzbiera do sprzątnięcia :lol: Przecież Ty też dla jednej pary majtek pralki nie załączasz, no nie?:p

Posted

nie ma psich autografów;) staram się być ostrożna:p Piękne fotki mi przysłałeś a filmiki łapią za serce:p Twoje psy takie wypasione że aż oko cieszy:loveu: Ja moim chyba zmienię karmę dostają light ,bo wet powiedział że zdrowsza faktem jest że mają lśniącą sierść ;) ale utuczyć to się ich nie da:roll:

Posted

[quote name='credita']Matko ty jeszcze w pracy! A gdzie rodzina! do domu marsz!;)No takie mam godziny pracy- niestety:shake:
Ale piekne:loveu:
http://s45.radikal.ru/i108/0901/80/829d6a868776.jpg

Bo normalnie trudno byłoby mi przyjść - ale wiedząc, że masz pypcia wygospodarowałem trochę czasu. Połowę zmarnowałem szczekając, bo Ty akurat na ciacho musiałaś się zapatrzyć :eviltong:

...i pewnie też bym siedział bez netu jak Ty :evil_lol:
Ojj no bedziesz mi wypominał w nieskończoność?:roll:

ha ha ha:cool1::evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
nie ma psich autografów;) staram się być ostrożna:p Piękne fotki mi przysłałeś a filmiki łapią za serce:p Twoje psy takie wypasione że aż oko cieszy:loveu: Ja moim chyba zmienię karmę dostają light ,bo wet powiedział że zdrowsza faktem jest że mają lśniącą sierść ;) ale utuczyć to się ich nie da:roll:

Argon po obcięciu kulek nabrał trochę ciałka i wreszcie jak na boksera wygląda :p Sylwa ma lekką nadwagę, ale panujemy już nad tym, a Gacek wtraja co tylko mu sie podstawi. Ale my już nauczeni, trzymamy jego wagę w normie.
Fajnie, że Ci się podobają ;)

Posted

[quote name='apple']

Ojj no bedziesz mi wypominał w nieskończoność?:roll:

ha ha ha:cool1::evil_lol:
Wspomniałem dopiero pierwszy raz :eviltong::eviltong:

..... więc dla idei nie będe się narazał :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Wspomniałem dopiero pierwszy raz :eviltong::eviltong:

..... więc dla idei nie będe się narazał :pNo od tego się zaczyna:roll::evil_lol:

aleeee jesteś:obrazic:

Posted

[quote name='Menrzuś']to pewnie tam u Ciebie :eviltong:

lepiej, że jestem, niż żeby mnie nie było :pNo nie wiem nie wiem....to sie okaże :roll:

Oooooo i jeszcze mnie straszy:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No nie wiem nie wiem....to sie okaże :roll:

Oooooo i jeszcze mnie straszy:evil_lol:
Widzę, że nie wiesz - dlatego Tobie mówię :diabloti:

Tylko pokazuję co by się stało :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Widzę, że nie wiesz - dlatego Tobie mówię :diabloti:

Tylko pokazuję co by się stało :pZapamiętam,:p o ile nie zapomnę:roll::evil_lol:

To się nazywa zastraszanie:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Zapamiętam,:p o ile nie zapomnę:roll::evil_lol:

To się nazywa zastraszanie:roll::evil_lol:
...to nie polewaj tych kluchÓw tłuszczykiem :evil_lol:

a Ty się bojasz straszliwie :shocked!:..............:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']...to nie polewaj tych kluchÓw tłuszczykiem :evil_lol:

a Ty się bojasz straszliwie :shocked!:..............:evil_lol:A sosikiem mogem?:razz::evil_lol:

Strasznie straszliwie:shocked!: