Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):hahahahaha....no dobra...tracisz zainteresowanie:evil_lol: Po prostu nie drążę śliskiego tematu :evil_lol: Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 jak miło że mnie odwiedzacie mnie nawet pod moją nieobecność od dziś mam neta i będę tu wpadać częściej pozdrawiam ciepło:loveu: Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 to se napisałam powtarzając:evil_lol: jedno i to samo ,ale tak to jest jak co rusz mały coś chce;) mówię:razz: wam dom wariatów:razz: Quote
apple Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 credita napisał(a):jak miło że mnie odwiedzacie mnie nawet pod moją nieobecność od dziś mam neta i będę tu wpadać częściej pozdrawiam ciepło:loveu: NARESZCIE!:multi: A teraz opowiadaj!:razz: Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 a mój chłopak rośnie w oczach i bardzo rozrabia;) Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 szaleje z psami i 3 razy dziennie muszę go przebierać bo taki brudas z niego! Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A tak wyglądają moje psy po zabawach z Oskarem są bardziej wyciszone niż po spacerze w lesie:evil_lol: Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no i chyba długo nie posiedzę bo już się czegoś domaga i marudzi ;) Quote
apple Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jaki cudowny usmiech:loveu: http://s52.radikal.ru/i138/0901/3c/48f9fd42afe8.jpg A co do rozrabiania...to wiem o czym mówisz...Ala też ostatnio w tym się specjalizuje:evil_lol: Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no to jest jakiś koszmar ja już powiedziałam że mnie wywiozą na oddział zamknięty:diabloti: ja tylko chodzę i sprzątam ideę spać o 1.00 w nocy wstaję o 7 rano bo muszę ogarnąć tą całą ferajnę,i jeszcze czasu dla siebie nie mogę znależć:crazyeye: lecę bo pranie rozwiesić muszę :lol: no i obiad już się ugotował ;) pozdrowionka Quote
apple Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 credita napisał(a):no to jest jakiś koszmar ja już powiedziałam że mnie wywiozą na oddział zamknięty:diabloti: ja tylko chodzę i sprzątam ideę spać o 1.00 w nocy wstaję o 7 rano bo muszę ogarnąć tą całą ferajnę,i jeszcze czasu dla siebie nie mogę znależć:crazyeye: lecę bo pranie rozwiesić muszę :lol: no i obiad już się ugotował ;) pozdrowionka To ty nie masz takiego urządzenia co dobę wydluża:crazyeye: Eeeeehhhh......jak bedziesz miła to ci opchnę:evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 credita napisał(a):jak miło że mnie odwiedzacie mnie nawet pod moją nieobecność od dziś mam neta i będę tu wpadać częściej pozdrawiam ciepło:loveu: Szczekaliśmy cierpliwie ;).....ale to były dwa miesiące :pissed: Dobrze, że jesteś :multi: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ależ Oskarek juz jest duży :crazyeye:...i ta bródka, ząbki :evil_lol: http://s44.radikal.ru/i106/0901/4d/5961ca9e2989.jpg Widzę, że u psiaków też pełna zgoda......eeeeech - jakbym widział moje :loveu: Quote
credita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No to prześlę wam jeszcze Oskara na koniu;) Quote
credita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no Menrzuś masz rację podwójna bródka :evil_lol: Oskar tak kocha jeść że to szok :-o co rusz słyszę mniam ,mniam i pokazuje że chce,ale u nas to rodzinne nasze psy też tylko robią mniam mniam tylko że one to wybiegają a z nami to gorzej;) Quote
credita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 tak, tak apple doba dla mnie powinna mieć 48 godzin to może wtedy bym dała rade znależć czas dla siebie:evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://s50.radikal.ru/i127/0901/ce/04c4a88d292f.jpg Czy to jest ten konik co to to też dzwieki wydaje? Fajny KoŁboJ:loveu: credita tak, tak apple doba dla mnie powinna mieć 48 godzin to może wtedy bym dała rade znależć czas dla siebie:evil_lol:wiem o czym mówisz....ale to że czasem brak nam czasu dla siebie to efekt tego ze wszystko chcemy miec zrobione na juz i na tip top........ja powoli uczę się sobie poluzowywac bo przecież mnie też sie coś od zycia nalezy:roll:;) Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 credita napisał(a):no Menrzuś masz rację podwójna bródka :evil_lol: Oskar tak kocha jeść że to szok :-o co rusz słyszę mniam ,mniam i pokazuje że chce,ale u nas to rodzinne nasze psy też tylko robią mniam mniam tylko że one to wybiegają a z nami to gorzej;) Niedługo zacznie biegać, to też spali nadmiar. A psiaki za to mają książkową figurę :p Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='apple']http://s50.radikal.ru/i127/0901/ce/04c4a88d292f.jpg Czy to jest ten konik co to to też dzwieki wydaje? Fajny KoŁboJ:loveu: wiem o czym mówisz....ale to że czasem brak nam czasu dla siebie to efekt tego ze wszystko chcemy miec zrobione na juz i na tip top........ja powoli uczę się sobie poluzowywac bo przecież mnie też sie coś od zycia nalezy:roll:;) Najgorzej to pedantki mają. Zopaczą pyłek kurzu i juz śmigają po ścierkę. Ja czekam aż koło tego pyłku drugi, albo i trzeci się znajdzie :evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Najgorzej to pedantki mają. Zopaczą pyłek kurzu i juz śmigają po ścierkę. Ja czekam aż koło tego pyłku drugi, albo i trzeci się znajdzie :evil_lol: taaa a może całe stado?:evil_lol: nie ja nie czekam...ja likwiduje od razu:diabloti: Niszcze bałagan w zarodku:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='apple']taaa a może całe stado?:evil_lol: nie ja nie czekam...ja likwiduje od razu:diabloti: Niszcze bałagan w zarodku:evil_lol: A zaryraj się jak chcesz - dla mnie raz na dzień odkurzyć to wystarcza :eviltong: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']A zaryraj się jak chcesz - dla mnie raz na dzień odkurzyć to wystarcza :eviltong: No wiesz...ja muszę bo po pierwsze mam czarne meble:cool1:, po drugie mam małego bałaganiarza, a po trzecie mieszkam przy głównej arterii Jaworzna......gdybym nie wycierała to byśmy zeszli na pylice:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='apple']No wiesz...ja muszę bo po pierwsze mam czarne meble:cool1:, po drugie mam małego bałaganiarza, a po trzecie mieszkam przy głównej arterii Jaworzna......gdybym nie wycierała to byśmy zeszli na pylice:evil_lol: To ma jakiś sens ;) Muszę już śmigać, bo jeszcze nie zdążę i.......:mad: Quote
Recommended Posts