Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

credita napisał(a):
jak miło że mnie odwiedzacie mnie nawet pod moją nieobecność od dziś mam neta i będę tu wpadać częściej pozdrawiam ciepło:loveu:

NARESZCIE!:multi:

A teraz opowiadaj!:razz:

Posted

no to jest jakiś koszmar ja już powiedziałam że mnie wywiozą na oddział zamknięty:diabloti: ja tylko chodzę i sprzątam ideę spać o 1.00 w nocy wstaję o 7 rano bo muszę ogarnąć tą całą ferajnę,i jeszcze czasu dla siebie nie mogę znależć:crazyeye: lecę bo pranie rozwiesić muszę :lol: no i obiad już się ugotował ;) pozdrowionka

Posted

credita napisał(a):
no to jest jakiś koszmar ja już powiedziałam że mnie wywiozą na oddział zamknięty:diabloti: ja tylko chodzę i sprzątam ideę spać o 1.00 w nocy wstaję o 7 rano bo muszę ogarnąć tą całą ferajnę,i jeszcze czasu dla siebie nie mogę znależć:crazyeye: lecę bo pranie rozwiesić muszę :lol: no i obiad już się ugotował ;) pozdrowionka

To ty nie masz takiego urządzenia co dobę wydluża:crazyeye:
Eeeeehhhh......jak bedziesz miła to ci opchnę:evil_lol:;)

Posted

credita napisał(a):
jak miło że mnie odwiedzacie mnie nawet pod moją nieobecność od dziś mam neta i będę tu wpadać częściej pozdrawiam ciepło:loveu:

Szczekaliśmy cierpliwie ;).....ale to były dwa miesiące :pissed:

Dobrze, że jesteś :multi:

Posted

no Menrzuś masz rację podwójna bródka :evil_lol: Oskar tak kocha jeść że to szok :-o co rusz słyszę mniam ,mniam i pokazuje że chce,ale u nas to rodzinne nasze psy też tylko robią mniam mniam tylko że one to wybiegają a z nami to gorzej;)

Posted

http://s50.radikal.ru/i127/0901/ce/04c4a88d292f.jpg
Czy to jest ten konik co to to też dzwieki wydaje?

Fajny KoŁboJ:loveu:

credita tak, tak apple doba dla mnie powinna mieć 48 godzin to może wtedy bym dała rade znależć czas dla siebie:evil_lol:
wiem o czym mówisz....ale to że czasem brak nam czasu dla siebie to efekt tego ze wszystko chcemy miec zrobione na juz i na tip top........ja powoli uczę się sobie poluzowywac bo przecież mnie też sie coś od zycia nalezy:roll:;)

Posted

credita napisał(a):
no Menrzuś masz rację podwójna bródka :evil_lol: Oskar tak kocha jeść że to szok :-o co rusz słyszę mniam ,mniam i pokazuje że chce,ale u nas to rodzinne nasze psy też tylko robią mniam mniam tylko że one to wybiegają a z nami to gorzej;)

Niedługo zacznie biegać, to też spali nadmiar. A psiaki za to mają książkową figurę :p

Posted

[quote name='apple']http://s50.radikal.ru/i127/0901/ce/04c4a88d292f.jpg
Czy to jest ten konik co to to też dzwieki wydaje?

Fajny KoŁboJ:loveu:

wiem o czym mówisz....ale to że czasem brak nam czasu dla siebie to efekt tego ze wszystko chcemy miec zrobione na juz i na tip top........ja powoli uczę się sobie poluzowywac bo przecież mnie też sie coś od zycia nalezy:roll:;)
Najgorzej to pedantki mają. Zopaczą pyłek kurzu i juz śmigają po ścierkę. Ja czekam aż koło tego pyłku drugi, albo i trzeci się znajdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Najgorzej to pedantki mają. Zopaczą pyłek kurzu i juz śmigają po ścierkę. Ja czekam aż koło tego pyłku drugi, albo i trzeci się znajdzie :evil_lol:
taaa a może całe stado?:evil_lol:

nie ja nie czekam...ja likwiduje od razu:diabloti: Niszcze bałagan w zarodku:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']taaa a może całe stado?:evil_lol:

nie ja nie czekam...ja likwiduje od razu:diabloti: Niszcze bałagan w zarodku:evil_lol:
A zaryraj się jak chcesz - dla mnie raz na dzień odkurzyć to wystarcza :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']A zaryraj się jak chcesz - dla mnie raz na dzień odkurzyć to wystarcza :eviltong:
No wiesz...ja muszę bo po pierwsze mam czarne meble:cool1:, po drugie mam małego bałaganiarza, a po trzecie mieszkam przy głównej arterii Jaworzna......gdybym nie wycierała to byśmy zeszli na pylice:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No wiesz...ja muszę bo po pierwsze mam czarne meble:cool1:, po drugie mam małego bałaganiarza, a po trzecie mieszkam przy głównej arterii Jaworzna......gdybym nie wycierała to byśmy zeszli na pylice:evil_lol:
To ma jakiś sens ;)

Muszę już śmigać, bo jeszcze nie zdążę i.......:mad: