apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Menrzuś napisał(a):ja już tam od dawna siedzę :placz::placz: I dopier teraz mówisz...podstaw drabinę....po co mam skakać:roll: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):I dopier teraz mówisz...podstaw drabinę....po co mam skakać:roll: To jest bezdrabinowa czarna otchłań rozpaczy :shake:......złapię ;) Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Menrzuś napisał(a):To jest bezdrabinowa czarna otchłań rozpaczy :shake:......złapię ;) No nie wiem- ja bym na twoim miejscu nie ryzykowała:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):No nie wiem- ja bym na twoim miejscu nie ryzykowała:evil_lol: Eeeee tam - mam mięśnie ze stali :p....te 50 kg to jak piórko ;) Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Menrzuś napisał(a):Eeeee tam - mam mięśnie ze stali :p....te 50 kg to jak piórko ;) Buhahahahahahah:roflt: Dobre, dobre:roflt: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Buhahahahahahah:roflt: Dobre, dobre:roflt: No mówię Ci - stal-nierdzewka, a nie jakaś tam chińska podróba :p Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Menrzuś napisał(a):No mówię Ci - stal-nierdzewka, a nie jakaś tam chińska podróba :pJa nie o tym, a o tym:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Ja nie o tym, a o tym:evil_lol: Aaaaaa.....boś się jak prawdziwa gwiazda powietrzem nadęła - ale powietrze mało co waży ;)........:evil_lol: Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Menrzuś napisał(a):Aaaaaa.....boś się jak prawdziwa gwiazda powietrzem nadęła - ale powietrze mało co waży ;)........:evil_lol:Hahahahaha milutki jesteś:loveu: Czyli ryzyk - fizyk?:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Hahahahaha milutki jesteś:loveu: Czyli ryzyk - fizyk?:razz::diabloti: Rozumiem - zima jest i trzeba było się zabezpieczyć ;) ale dzień już sie wydłuża, wiosna się przybliża, a wtedy.....mmmmmmmmmmmmmmmmm :multi: Z taką ilością powietrza będziesz powoli spadać :razz: Quote
Agniest Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 cześc Pytlusie :evil_lol: ...... a ja mam kontakt z Creditką :cool3: :cool3: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Agniest napisał(a):cześc Pytlusie :evil_lol: ...... a ja mam kontakt z Creditką :cool3: :cool3: No to się nie chwal tylko opowiadaj co u niej.......MaUpka jedna nic nam nie mówi:shake::evil_lol: Quote
Agniest Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Creditka żyje :evil_lol: i kazała wam przekazać, że u niej wszystko OK, ale nie ma netu...:shake: acha i jeszcze kazała WAS MOCNO POZDROWIć ;) a tak poza tym, to przedwczoraj było u niej -19 st (zresztą tak jak u mnie :evil_lol:) i włochatą Yetusię zabrali do domku, żeby się dziewczyna nie przeziębiła ;) Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Agniest napisał(a):Creditka żyje :evil_lol: i kazała wam przekazać, że u niej wszystko OK, ale nie ma netu...:shake: acha i jeszcze kazała WAS MOCNO POZDROWIć ;) a tak poza tym, to przedwczoraj było u niej -19 st (zresztą tak jak u mnie :evil_lol:) i włochatą Yetusię zabrali do domku, żeby się dziewczyna nie przeziębiła ;) najważniejsze ze jest cała i zdrowa:multi: eeeeh tylko kiedy ten net bedzie miała:roll: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Agniest napisał(a):cześc Pytlusie :evil_lol: ...... a ja mam kontakt z Creditką :cool3: :cool3: Jakie tam Pytlusie - my tylko czyścimy te pajęczyny :evil_lol: Szczęściara :eviltong: Creditka żyje :evil_lol: i kazała wam przekazać, że u niej wszystko OK, ale nie ma netu...:shake: acha i jeszcze kazała WAS MOCNO POZDROWIć ;-) a tak poza tym, to przedwczoraj było u niej -19 st (zresztą tak jak u mnie :evil_lol:) i włochatą Yetusię zabrali do domku, żeby się dziewczyna nie przeziębiła ;-) Czuję się mocno pozdrowiony :multi::multi: Ale co z Oskarkiem, co ze zdrowiem, co z piesami......eeeeech :shake: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Jakie tam Pytlusie - my tylko czyścimy te pajęczyny :evil_lol: Szczęściara :eviltong: Czuję się mocno pozdrowiony :multi::multi: Ale co z Oskarkiem, co ze zdrowiem, co z piesami......eeeeech :shake: Brakło Ci słów? Ehhhhhh:shake: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Brakło Ci słów? Ehhhhhh:shake: Krótkie te info było :shake:......eeeech:roll: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Krótkie te info było :shake:......eeeech:roll: Tu akurat cię popieram...ehhh:shake: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Tu akurat cię popieram...ehhh:shake: ....a jak jestem niedoinformowany to mnie nosi :mad: :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):....a jak jestem niedoinformowany to mnie nosi :mad: :evil_lol:kto cię nosi:crazyeye::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):kto cię nosi:crazyeye::evil_lol: bez komentarza :eviltong:................:evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Menrzuś napisał(a):bez komentarza :eviltong:................:evil_lol:Oj ty tak zawsze jak dyskusja nabiera tempa to wymiękasz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 apple napisał(a):Oj ty tak zawsze jak dyskusja nabiera tempa to wymiękasz:evil_lol: Z tym wymiękaniem to zdecydowanie przesadzasz :eviltong::p Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Menrzuś napisał(a):Z tym wymiękaniem to zdecydowanie przesadzasz :eviltong::phahahahaha....no dobra...tracisz zainteresowanie:evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Menrzuś napisał(a):Poprostu nie drążę śliskiego tematu :evil_lol:A gdzież on śliski:crazyeye: Quote
Recommended Posts