Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Dziwisz się? :razz:......a Tobie bródka sie trzęsie :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie trzęsie tylko już zgrzytam zębami bo Creditki jak nie było tak nie ma:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']To już trzy doby :shake:.....mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu się zjawi :roll:[FONT=Century Gothic]No musi......nie ma wyjścia przeciez my to jak POWIETRZE:evil_lol: tzn JA:roll::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No musi......nie ma wyjścia przeciez my to jak POWIETRZE:evil_lol: tzn JA:roll::evil_lol:[/FONT]
A ja to co? :crazyeye:......spaliny? :roll::shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja to co? :crazyeye:......spaliny? :roll::shake:[FONT=Century Gothic]No nie spaliny nie..........no dobra MY SOM POWIETRZEM:loveu::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Mogę być azotkiem - jest go więcej :diabloti:[FONT=Century Gothic]No niech ci bedzie:roll: a ja jestem tlenem bo jak go nie ma to sam Azot jest do kitu:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No niech ci bedzie:roll: a ja jestem tlenem bo jak go nie ma to sam Azot jest do kitu:diabloti:[/FONT]
Ppfffffff......tlen jest za bardzo wybuchowy :p
A kto tu będzie tym jednoprocentowym gazem szlachetnym? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ppfffffff......tlen jest za bardzo wybuchowy :p
A kto tu będzie tym jednoprocentowym gazem szlachetnym? :razz:[FONT=Century Gothic]No to idealnie- cała ja:diabloti:

No nie wiem kto chce4 być tymi śladowymi ilościami....może Iv:razz::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś']Ppfffffff......tlen jest za bardzo wybuchowy :p
A kto tu będzie tym jednoprocentowym gazem szlachetnym? :razz:[/quote[FONT=Century Gothic]]No to idealnie- cała ja:diabloti:[/FONT]

Woooow......to z Ciebie jest "la bomba" :diabloti:

[FONT=Century Gothic]No nie wiem kto chce4 być tymi śladowymi ilościami....może Iv:razz::diabloti:[/FONT]

Dobrze, że Iv tutaj nie zagląda :evil_lol:......aleś Ją zripościłaś - normalnie na wskroś :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś'][quote name='apple']
Woooow......to z Ciebie jest "la bomba" :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Bossszzz ale masz refleks........dopiero teraz zakumałeś:crazyeye::roll:[/FONT]

Dobrze, że Iv tutaj nie zagląda :evil_lol:......aleś Ją zripościłaś - normalnie na wskroś :diabloti:[FONT=Century Gothic]No coooooooooo....................jak to ja:roll: a ona wcale nie pozostaje mi dłuzna:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][FONT=Century Gothic]No coooooooooo....................jak to ja:roll: a ona wcale nie pozostaje mi dłuzna:eviltong:[/FONT]
To chyba ten efekt czterodniówki :roll:

Już nie pamiętam kto zaczął......jak Pawlak z Kargulem :diabloti:

Posted

To chyba ten efekt czterodniówki :roll:

Już nie pamiętam kto zaczął......jak Pawlak z Kargulem :diabloti:[FONT=Century Gothic]hahahaha moja druga ulubiona komedia........to ja chcę być Pawlakiem......to ci dopiero była osobowość:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][FONT=Century Gothic]hahahaha moja druga ulubiona komedia........to ja chcę być Pawlakiem......to ci dopiero była osobowość:evil_lol:[/FONT]
Takim "konusem" ? :roflt:

Posted

Takim "konusem" ? :roflt:[FONT=Century Gothic]Dokładnie:roflt: no ale jest szansa że nie wszyscy wiedzą co to "konus" więc lepiej tak niż " durnowatym" być:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][FONT=Century Gothic]Dokładnie:roflt: no ale jest szansa że nie wszyscy wiedzą co to "konus" więc lepiej tak niż " durnowatym" być:evil_lol:[/FONT]
:diabloti::diabloti:.....ale masz skojarzenia
No tak...konus jest zdecydowanie lepszy niż durnowaty :evil_lol:

Agniestka nas pogoni jak przyjdzie :evil_lol:

Posted

:diabloti::diabloti:.....ale masz skojarzenia
No tak...konus jest zdecydowanie lepszy niż durnowaty :evil_lol:

Agniestka nas pogoni jak przyjdzie :evil_lol:[FONT=Century Gothic]taaa i o niebo lepszy niż "durna bździągwa":evil_lol:

Eeeee tam Agniestka już chyba przywykła:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][FONT=Century Gothic]taaa i o niebo lepszy niż "durna bździągwa":evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Eeeee tam Agniestka już chyba przywykła:evil_lol:[/FONT]

:diabloti:....widzę że na Twojego "konika" przypadkowo wlazłem :evil_lol:

Myślisz? Ja tam nie jestem do końca przekonany :roll:

Posted

:diabloti:....widzę że na Twojego "konika" przypadkowo wlazłem :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Nooooo uwielbiam ich:loveu:.........a " gęsi zbuk" jest moim ulubionym docinkiem:evil_lol:[/FONT]

Myślisz? Ja tam nie jestem do końca przekonany :roll:
[FONT=Century Gothic]Buhahahahaha i dobrze bo my nie jesteśmy u Agnieszki tylko u Creditki:roflt::roflt::roflt:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś']
[FONT=Century Gothic]Buhahahahaha i dobrze bo my nie jesteśmy u Agnieszki tylko u Creditki:roflt::roflt::roflt:[/FONT]
Aleś mną zakręciła :oops:.....idem se - na spacerki

Posted

Aleś mną zakręciła :oops:.....idem se - na spacerki[FONT=Century Gothic]Staram się jak moge coby cię trochę rozruszać i roztańczyć........i jak widać udało się....tylko nad tymi zawrotami głowy musimy popracować:evil_lol:[/FONT]

Posted

no wy macie zdrowie już od rana tańce a mi wyrośnie garb od noszenia Oskara jest taki złośnik że szok:crazyeye: o już ryczy nawet chwili pogadać z wami się nie da całuski :loveu:

Posted

[quote name='credita']no wy macie zdrowie już od rana tańce a mi wyrośnie garb od noszenia Oskara jest taki złośnik że szok:crazyeye: o już ryczy nawet chwili pogadać z wami się nie da całuski :loveu:Pewno żabki mu idą:roll: ale nie noś go za długo bo się przyzwyczai i bedzie cię terroryzował dla przyjemności:evil_lol: a nie z potrzeby:evil_lol: