Agniest Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Mały globtroter ci rośnie:razz:.......super;)......slicznie wygladacie:loveu:..........całuski posyłam:loveu: http://s46.radikal.ru/i113/0810/a0/698c20e506f6.jpg baaaaardzo ślicznie :loveu: mam nadzieję, że jest coraz lepiej ;) Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ale masz tam faaaajnie (o tych dwóch postaciach nie piszę, bo to się rozumie "samo przez się", że mniód i orzeszki :evil_lol:) Quote
credita Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 dziękuję kochani za miłe słowa aż miło się tu zagląda:loveu: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A coż to za przystojny męzczyzna:crazyeye::loveu: http://s46.radikal.ru/i113/0810/c5/73be1c0de593.jpg Boskie.....uwielbiam takie foty:loveu::loveu::loveu: http://s61.radikal.ru/i173/0810/3d/c4b4cc8b80e7.jpg P.S. creditko ja protestuję przeciwko tak zadwkowym twoim opisom....sie pytam co to jest::mad: pozdrawiamy:loveu: Napisz coś wiecej......jak mały .....jak nereczki i w ogóle coś wiecej napisz;) Quote
Agniest Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ale nam się Creditka rozfociła.....:evil_lol:.....normalnie nie poznaję..:evil_lol: Huzarek, widzę bardzo kocha Oskarka ;) widać cierpliwośc w jego oczach do dzieci ;) ........jak pięknie raze wyglądają :loveu: Napisz jak zdrówko Oskarka. Quote
credita Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 mam stresa,za chwilkkę jedziemy do Katowic a na 17.00 do Zabrza wymiotować mi się chce:shake: a w sercu nadzieja że ktoś na górze czuwa nad nami jutro napiszę,muszę kończyć bo czas goni pa Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='credita']mam stresa,za chwilkkę jedziemy do Katowic a na 17.00 do Zabrza wymiotować mi się chce:shake: a w sercu nadzieja że ktoś na górze czuwa nad nami jutro napiszę,muszę kończyć bo czas goni pa[FONT=Century Gothic]Będzie dobrze................trzymam mocno:thumbs: i czekam na dobre wiadmości;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 credita napisał(a):mam stresa,za chwilkkę jedziemy do Katowic a na 17.00 do Zabrza wymiotować mi się chce:shake: a w sercu nadzieja że ktoś na górze czuwa nad nami jutro napiszę,muszę kończyć bo czas goni pa Będzie dobrze dziewczyno......tylko trzymaj się :thumbs: Quote
Agniest Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 wszyscy bardzo mocno wierzymy, że będzie dobrze ;) buziaki ;) Quote
credita Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jest super oczywiście jeżeli chodzi o postępy:multi: napiszę na PW bardziej szczegółowo ,ale na razie muszę lecieć bo mały się denerwuje już a mam go na kolanach i nie da się tak pisać bo co rusz mi coś wciska na klawiaturze :evil_lol: Kochani oby tak dalej a będę najszczęśliwszą mamą na świecie:loveu: a i jeszcze coś Ginger się zakochała w Huzarze nie odstępuje go na krok tuli się cały czas do niego:loveu:no mówię wam miłość że ho ho.POZDRAWIAMY:p Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 credita napisał(a):jest super oczywiście jeżeli chodzi o postępy:multi: napiszę na PW bardziej szczegółowo ,ale na razie muszę lecieć bo mały się denerwuje już a mam go na kolanach i nie da się tak pisać bo co rusz mi coś wciska na klawiaturze :evil_lol: Kochani oby tak dalej a będę najszczęśliwszą mamą na świecie:loveu: a i jeszcze coś Ginger się zakochała w Huzarze nie odstępuje go na krok tuli się cały czas do niego:loveu:no mówię wam miłość że ho ho.POZDRAWIAMY:p Trochę wiary, a wszystko będzie dobrze. Jestem tego pewien. To co wisi - jeszcze powisi :loveu:......powoli zaczynam w to wierzyć :roll: Miłego weekendowania.....i ucałuj Oskarka ;) Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='credita']jest super oczywiście jeżeli chodzi o postępy:multi: napiszę na PW bardziej szczegółowo ,ale na razie muszę lecieć bo mały się denerwuje już a mam go na kolanach i nie da się tak pisać bo co rusz mi coś wciska na klawiaturze :evil_lol: Kochani oby tak dalej a będę najszczęśliwszą mamą na świecie:loveu: a i jeszcze coś Ginger się zakochała w Huzarze nie odstępuje go na krok tuli się cały czas do niego:loveu:no mówię wam miłość że ho ho.POZDRAWIAMY:p [FONT=Century Gothic]Yuppi! a nie mówiłam........japkowej trzeba zawsze słuchać:multi:;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Yuppi! a nie mówiłam........japkowej trzeba zawsze słuchać:multi:;)[/FONT] Nooooo - ja się słucham :roflt: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooo - ja się słucham :roflt:[FONT=Century Gothic]taaaaak......ty jesteś przykładny słuchacz:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taaaaak......ty jesteś przykładny słuchacz:evil_lol:[/FONT] .... tylko czasami zapomną zatkać jedno ucho i przelatuje mi :oops: :evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś'].... tylko czasami zapomną zatkać jedno ucho i przelatuje mi :oops: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]To przez ten przeciąg:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To przez ten przeciąg:diabloti::evil_lol:[/FONT] ....ale jak czyści za to zwoje :p Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Menrzuś']....ale jak czyści za to zwoje :p[FONT=Century Gothic]Uważaj bo jak ci te zwoje zawieje to dopiero bedzie katastrofa:evil_lol: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uważaj bo jak ci te zwoje zawieje to dopiero bedzie katastrofa:evil_lol:[/FONT] Fakt - skórczą się i pomarszczą :shake:.....boszszsz - sypię się już :crazyeye: Ależ ta Creditka wystawia nas na próbę :shake:...... PW nie doszło :shake:...... zdjęć nie ma:shake:......Jej też nie ma:shake:......eeeeech :shake: Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Fakt - skórczą się i pomarszczą :shake:.....boszszsz - sypię się już :crazyeye: [FONT=Century Gothic]No tak to już te lata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/FONT][FONT=Century Gothic]Trzeba pomyśleć o konserwacji:evil_lol:[/FONT] Ależ ta Creditka wystawia nas na próbę :shake:...... PW nie doszło :shake:...... zdjęć nie ma:shake:......Jej też nie ma:shake:......eeeeech :shake:[FONT=Century Gothic]Tak....zgadzam się :cool1:.........bardzo czekam na to PW a tu ciągle nic............ojjj:shake: CZEKAM:cool1:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tak....zgadzam się :cool1:.........bardzo czekam na to PW a tu ciągle nic............ojjj:shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]CZEKAM:cool1:[/FONT] Myslisz, że jakieś smary pomogą? :razz: Pewnie Oskarek znowu sie skrzynką bawił:evil_lol: Quote
credita Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 no dobra dobra już piszę ,muszę szybko bo Oskar długo spokojny to nie jest;) Quote
Recommended Posts