Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

credita napisał(a):
witam :p po woli zacznę znowu siadać na dogo ;) napiszę wam na PW jakiego typu mam problemy:shake: pozdrawiam ciepło i dziękuję że jesteście ze mną :loveu:

Nareeeeszcie.....nie wiesz nawet ile to czekanie mnie kosztowało :shake:.... toż to prawie miesiąc :cool1:

Posted

credita napisał(a):
witam :p po woli zacznę znowu siadać na dogo ;) napiszę wam na PW jakiego typu mam problemy:shake: pozdrawiam ciepło i dziękuję że jesteście ze mną :loveu:
Creditko świecisz się na zielono:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Menrzusiu dziękuję że mogę w razie czego liczyć na ciebie,chciałam napisać na PW do ciebie ,ale dogo albo mój net nawala bo nie mogę nawet przesłać bo się wieszają strony.pozdrawiam ciepło i jak mi się uda to zaglądnę do was:loveu: Pozdrawiamy

Posted

credita napisał(a):
Menrzusiu dziękuję że mogę w razie czego liczyć na ciebie,chciałam napisać na PW do ciebie ,ale dogo albo mój net nawala bo nie mogę nawet przesłać bo się wieszają strony.pozdrawiam ciepło i jak mi się uda to zaglądnę do was:loveu: Pozdrawiamy

Nie ma sprawy ;)
Jak tam Oskarek?

Posted

credita napisał(a):
no i mój czas dobiegł końca książę się obudził;) Menrzusiu napisałam ci info o Oskarze na PW.Pozdrawiamy pa:loveu:

Miźnij Oskarka ode mnie ;)

Paaaaaaa :loveu: