credita Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no i jeszcze Ginger pokażę jak już utyła ładnie chociaż do Huzarka i tak jej dużo brakuje :shake: ale pomalutku i dziewczynka dojdzie do siebie;) pozdrawiam i miłego niedzielnego wieczoru życzę :p Quote
Menrzuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No to widać, że Ci chłopak rośnie :multi: A nie pfyfa Ci tym szpinakiem? Ja bym pfyfnął dalej niż Twój wzrok sięga :evil_lol: Szybko doprowadziłaś suczkę do normy - może Ci Sylwę na wczasy odchudające podeślę? :razz: Quote
credita Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Menrzusiu Sylwę na wczasy możesz wysłać ,ale schudnąć u mnie niema szans;) Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='credita']Menrzusiu Sylwę na wczasy możesz wysłać ,ale schudnąć u mnie niema szans;) [FONT=Century Gothic]No ja nie wiem ja tam bym się spfyfała................przecież to była insynuacja:evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='credita']Menrzusiu Sylwę na wczasy możesz wysłać ,ale schudnąć u mnie niema szans;) Teraz Gacek pomaga mi zbić Sylwową wagę - może się uda :roll: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ja nie wiem ja tam bym się spfyfała................przecież to była insynuacja:evil_lol::diabloti:[/FONT] Między Creditką a mną żadnych insynuacji nie ma :eviltong:......i nie szukaj tu dziury w całym :p;) Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Teraz Gacek pomaga mi zbić Sylwową wagę - może się uda :roll: Między Creditką a mną żadnych insynuacji nie ma :eviltong:......i nie szukaj tu dziury w całym :p;)[FONT=Century Gothic]jaaaaaaaaaa no so ty:angel: Tak tylko głośno myślałam:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jaaaaaaaaaa no so ty:angel: Tak tylko głośno myślałam:diabloti:[/FONT] Palcami myślałaś? :razz::evil_lol:.....i to jeszcze na głos? :diabloti: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Palcami myślałaś? :razz::evil_lol:.....i to jeszcze na głos? :diabloti:[FONT=Century Gothic]tak mi jakoś palce drgnęły:evil_lol: a jaki głos....ja nic nie słysze:roll:.........ty Menrzuś źle z Tobą jeśli słyszysz głosy:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tak mi jakoś palce drgnęły:evil_lol: a jaki głos....ja nic nie słysze:roll:.........ty Menrzuś źle z Tobą jeśli słyszysz głosy:evil_lol:[/FONT] drgnęły? :crazyeye:.......:roflt: no przecież głośno myślałaś palcami :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']drgnęły? :crazyeye:.......:roflt: [FONT=Century Gothic]No co? Ze co niby? Nooooo?:mad:[/FONT] no przecież głośno myślałaś palcami :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]No własnie myślałam:roll: więc jak mogłeś słyszeć:cool1:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No własnie myślałam:roll: więc jak mogłeś słyszeć:cool1:[/FONT] :mdleje:....... tam, na południu, to musi być wyjątkowo gorąco :shake:......:diabloti: Quote
Agniest Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 credita napisał(a):no to krótko opiszę co u nas:p Więc Oskar rośnie jak szalony,jest coraz bardziej wymagający bo tylko chce żeby go nosić i pokazywać mu wszystko dziś skończył 5msc :cool3: Nasza nowa bokserka to niezła uciekinierka z tyłu ogrodu mam ogrodzenie z betonowego płotu na wysokość 1.70 wyobrażcie sobie że ona to przeskakuje wskakuje przednimi łapami na górę a potem się podciąga i fik i jej nie ma przychodzi po paru godzinach pod bramę,teraz już ma szlaban i siedzi na dworze tylko jak my jesteśmy bo nie sposób jej inaczej upilnować,mieszka już z Huzarem w domu bo na szczęście Huzar ma już w nosie jej cieczkę dostał nowe zabawki a to dla niego ważniejsze niż suczka:evil_lol:Tak w ogóle to nazwałam ją Ginger na razie nikt się nie zgłosił po zgubę jak skończy cieczkę to czeka ją sterylizacja jak znajdzie się właściciel to dostanie ją sterylną taka karma:razz: ale chyba już nikt się nie zgłosi rozwiesiłam ogłoszenie w okolicy ale nikt się nie odzywa:roll: Yeta zaakceptowała też Ginger więc nie ma problemu jest wyleczona z kaszlu ,miała tasiemca ogromnego po raz pierwszy to widziałam na żywo:crazyeye:obrzydliwe odrobaczyliśmy ją i już problem z głowy jeszcze szczepienia i to tyle chyba jest skazana na nas,Oskara ładnie pilnuje w wózku jak jesteśmy w ogrodzie,ogólnie jest grzeczna więc zostanie jak co;) no i oczywiście już ładnie ją podtuczyłam :multi:pozdrawiamy ciepło i następnym razem wstawię fotki;) jak miło się czyta takie dobre wiadomości :loveu: ..... no to macie znowu parkę bokserkową :evil_lol: Buziaki dla przystojniaka Oskarka ;) Quote
credita Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wracam do was :loveu:necik kuleje ,ale teraz idzie ku dobremu;) Quote
Menrzuś Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 credita napisał(a):wracam do was :loveu:necik kuleje ,ale teraz idzie ku dobremu;) Nareszcie, o zagubiona :mad::p A co idzie ku dobremu? :razz: Quote
credita Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 mój necik był w reperacji i nawet teraz chodzi ;) Quote
Menrzuś Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 credita napisał(a):mój necik był w reperacji i nawet teraz chodzi ;) Pewnie przedtem Oskar go "reperował", co? :evil_lol: Jak tam zwierzaki się dogadują? Quote
credita Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 zwierzaki ok Ginger za tydzień jedzie na usg bo może być szczenna ale i tak musimy ją wysterylizować tylko jak nie będzie szczenna to za 2 miesiące sterylka bo tak jest bezpieczniej wet mówił że jak w nie odpowiednim momencie się sterylizuje to suka wtedy nie trzyma moczu a tego bym nie chciała:p Quote
Menrzuś Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 credita napisał(a):zwierzaki ok Ginger za tydzień jedzie na usg bo może być szczenna ale i tak musimy ją wysterylizować tylko jak nie będzie szczenna to za 2 miesiące sterylka bo tak jest bezpieczniej wet mówił że jak w nie odpowiednim momencie się sterylizuje to suka wtedy nie trzyma moczu a tego bym nie chciała:p Ponoć tak jest. Ale jak się dogadują.....jak sunia reaguje na Oskarka? Ale jak netu nie miałaś, to pewnie sporo fotek z nudów zrobiłaś, co? :razz: Quote
credita Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 oj Menrzuś ja się nie nudzę wierz mi :p Oskar jest coraz bardziej wymagający ,dom do ogarnięcia 3 psiaki królik i mąż uf jest co robić:eviltong: Quote
credita Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 uciekamy bo u nas znowu idzie nawałnica i straszna burza :placz: Quote
apple Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No pewno ze rośnie....jak na drożdżach :multi: Super mężczyzna...rośnie Ci przyszły łamacz kobiecych serc:diabloti::loveu: http://s56.radikal.ru/i152/0808/fc/fc404f50c26b.jpg Pozdrawiam:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 credita napisał(a):oj Menrzuś ja się nie nudzę wierz mi :p Oskar jest coraz bardziej wymagający ,dom do ogarnięcia 3 psiaki królik i mąż uf jest co robić:eviltong: Ale cóż to dla Ciebie:p....boksie się opiekują Oskarkiem, to i masz trochę czasu dla siebie ;) Po takiej podłodze to psiaki sobie chyba nie pobiegają, co? Ach te wałeczki Oskarka :lol:.....jest co w ręce wziąć :evil_lol: Quote
Recommended Posts