Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i jeszcze Ginger pokażę jak już utyła ładnie chociaż do Huzarka i tak jej dużo brakuje :shake: ale pomalutku i dziewczynka dojdzie do siebie;) pozdrawiam i miłego niedzielnego wieczoru życzę :p

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to widać, że Ci chłopak rośnie :multi:
A nie pfyfa Ci tym szpinakiem? Ja bym pfyfnął dalej niż Twój wzrok sięga :evil_lol:
Szybko doprowadziłaś suczkę do normy - może Ci Sylwę na wczasy odchudające podeślę? :razz:

Posted

[quote name='credita']Menrzusiu Sylwę na wczasy możesz wysłać ,ale schudnąć u mnie niema szans;)
[FONT=Century Gothic]No ja nie wiem ja tam bym się spfyfała................przecież to była insynuacja:evil_lol::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='credita']Menrzusiu Sylwę na wczasy możesz wysłać ,ale schudnąć u mnie niema szans;)
Teraz Gacek pomaga mi zbić Sylwową wagę - może się uda :roll:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ja nie wiem ja tam bym się spfyfała................przecież to była insynuacja:evil_lol::diabloti:[/FONT]
Między Creditką a mną żadnych insynuacji nie ma :eviltong:......i nie szukaj tu dziury w całym :p;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Teraz Gacek pomaga mi zbić Sylwową wagę - może się uda :roll:

Między Creditką a mną żadnych insynuacji nie ma :eviltong:......i nie szukaj tu dziury w całym :p;)[FONT=Century Gothic]jaaaaaaaaaa no so ty:angel: Tak tylko głośno myślałam:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jaaaaaaaaaa no so ty:angel: Tak tylko głośno myślałam:diabloti:[/FONT]
Palcami myślałaś? :razz::evil_lol:.....i to jeszcze na głos? :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Palcami myślałaś? :razz::evil_lol:.....i to jeszcze na głos? :diabloti:[FONT=Century Gothic]tak mi jakoś palce drgnęły:evil_lol: a jaki głos....ja nic nie słysze:roll:.........ty Menrzuś źle z Tobą jeśli słyszysz głosy:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tak mi jakoś palce drgnęły:evil_lol: a jaki głos....ja nic nie słysze:roll:.........ty Menrzuś źle z Tobą jeśli słyszysz głosy:evil_lol:[/FONT]
drgnęły? :crazyeye:.......:roflt:

no przecież głośno myślałaś palcami :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']drgnęły? :crazyeye:.......:roflt:

[FONT=Century Gothic]No co? Ze co niby? Nooooo?:mad:[/FONT]

no przecież głośno myślałaś palcami :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]No własnie myślałam:roll: więc jak mogłeś słyszeć:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No własnie myślałam:roll: więc jak mogłeś słyszeć:cool1:[/FONT]
:mdleje:....... tam, na południu, to musi być wyjątkowo gorąco :shake:......:diabloti:

Posted

credita napisał(a):
no to krótko opiszę co u nas:p
Więc Oskar rośnie jak szalony,jest coraz bardziej wymagający bo tylko chce żeby go nosić i pokazywać mu wszystko dziś skończył 5msc :cool3: Nasza nowa bokserka to niezła uciekinierka z tyłu ogrodu mam ogrodzenie z betonowego płotu na wysokość 1.70 wyobrażcie sobie że ona to przeskakuje wskakuje przednimi łapami na górę a potem się podciąga i fik i jej nie ma przychodzi po paru godzinach pod bramę,teraz już ma szlaban i siedzi na dworze tylko jak my jesteśmy bo nie sposób jej inaczej upilnować,mieszka już z Huzarem w domu bo na szczęście Huzar ma już w nosie jej cieczkę dostał nowe zabawki a to dla niego ważniejsze niż suczka:evil_lol:Tak w ogóle to nazwałam ją Ginger na razie nikt się nie zgłosił po zgubę jak skończy cieczkę to czeka ją sterylizacja jak znajdzie się właściciel to dostanie ją sterylną taka karma:razz: ale chyba już nikt się nie zgłosi rozwiesiłam ogłoszenie w okolicy ale nikt się nie odzywa:roll: Yeta zaakceptowała też Ginger więc nie ma problemu jest wyleczona z kaszlu ,miała tasiemca ogromnego po raz pierwszy to widziałam na żywo:crazyeye:obrzydliwe odrobaczyliśmy ją i już problem z głowy jeszcze szczepienia i to tyle chyba jest skazana na nas,Oskara ładnie pilnuje w wózku jak jesteśmy w ogrodzie,ogólnie jest grzeczna więc zostanie jak co;) no i oczywiście już ładnie ją podtuczyłam :multi:pozdrawiamy ciepło i następnym razem wstawię fotki;)

jak miło się czyta takie dobre wiadomości :loveu:
..... no to macie znowu parkę bokserkową :evil_lol:

Buziaki dla przystojniaka Oskarka ;)

• 2 weeks later...
Posted

zwierzaki ok Ginger za tydzień jedzie na usg bo może być szczenna ale i tak musimy ją wysterylizować tylko jak nie będzie szczenna to za 2 miesiące sterylka bo tak jest bezpieczniej wet mówił że jak w nie odpowiednim momencie się sterylizuje to suka wtedy nie trzyma moczu a tego bym nie chciała:p

Posted

credita napisał(a):
zwierzaki ok Ginger za tydzień jedzie na usg bo może być szczenna ale i tak musimy ją wysterylizować tylko jak nie będzie szczenna to za 2 miesiące sterylka bo tak jest bezpieczniej wet mówił że jak w nie odpowiednim momencie się sterylizuje to suka wtedy nie trzyma moczu a tego bym nie chciała:p

Ponoć tak jest.
Ale jak się dogadują.....jak sunia reaguje na Oskarka?
Ale jak netu nie miałaś, to pewnie sporo fotek z nudów zrobiłaś, co? :razz:

Posted

credita napisał(a):
oj Menrzuś ja się nie nudzę wierz mi :p Oskar jest coraz bardziej wymagający ,dom do ogarnięcia 3 psiaki królik i mąż uf jest co robić:eviltong:

Ale cóż to dla Ciebie:p....boksie się opiekują Oskarkiem, to i masz trochę czasu dla siebie ;)

Po takiej podłodze to psiaki sobie chyba nie pobiegają, co?

Ach te wałeczki Oskarka :lol:.....jest co w ręce wziąć :evil_lol: