Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee tam zahartowany jest jak moje foty wyświetla:evil_lol:[/FONT] Twoje to mały pikuś :evil_lol: [quote name='credita']ściemnia no nie Apple?:evil_lol: A Ty Jabłkowej nie podjudzaj, bo potem wszystko na TZcie się skupi :diabloti: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']ściemnia no nie Apple?:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Normalnie strasznie..........nic nam sie nie chce pokazac......to nie fair:roll:[/FONT] Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Twoje to mały pikuś :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Taaaaaa:diabloti: pitu pitu:evil_lol:[/FONT] A Ty Jabłkowej nie podjudzaj, bo potem wszystko na TZcie się skupi :diabloti:[FONT=Century Gothic]No a co ty sie tak o mojego Tz-ta martwisz on też zahartowany:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No a co ty sie tak o mojego Tz-ta martwisz on też zahartowany:evil_lol:[/FONT] To taka męska solidarność :eviltong:......i tak nie zrozumiesz, bo to tylko faceci wiedzą :evil_lol: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']To taka męska solidarność :eviltong:......i tak nie zrozumiesz, bo to tylko faceci wiedzą :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ty mnie tu tematu nie zmieniaj.......nawet najbardziej zgrabnie:diabloti: FOTE! FOTE! FOTE!:multi: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty mnie tu tematu nie zmieniaj.......nawet najbardziej zgrabnie:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]FOTE! FOTE! FOTE!:multi:[/FONT] Nie będę Ciebie rozpraszał przed jazdą :eviltong: Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 no i niby ja tu jeszcze coś Cię apple podpuszczam to jakieś pomówienia :megagrin: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 credita napisał(a):no i niby ja tu jeszcze coś Cię apple podpuszczam to jakieś pomówienia :megagrin: dobra, dobra - to Wasze życiowe przesłanie - prać facetów wszedzie i o każdej porze :evil_lol: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie będę Ciebie rozpraszał przed jazdą :eviltong:[FONT=Century Gothic]Eeeeeee do doopy z tobą to tak zawsze:loveu:[/FONT] [quote name='credita']no i niby ja tu jeszcze coś Cię apple podpuszczam to jakieś pomówienia :megagrin:[FONT=Century Gothic]No strasznie o co on cię podejrzewa:diabloti::shake:[/FONT] Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Normalnie dwie JeNdze :evil_lol:[FONT=Century Gothic]To tak zebyś mnie dobrze zapamiętał:diabloti::loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To tak zebyś mnie dobrze zapamiętał:diabloti::loveu:[/FONT] Już ja Ciebie przywitam :mad: :loveu: [quote name='credita']o proszę chyba dobre duszyczki:candle: takie straszące pewnie :eviltong: "Przebaaaacz miiiii Brunchiiiiiildoooooo" Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 credita napisał(a):Ja ci postraszę:lol: No wiesz.....nigdy nie wiadomo kiedy duszyczki w duchy się przemieniają :crazyeye: :evil_lol: Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 lecę mały sie wierta może jutro usiądę chyba że się ktoś do mnie zjedzie:cool3: dobrej nocki pa:multi: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 credita napisał(a):lecę mały sie wierta może jutro usiądę chyba że się ktoś do mnie zjedzie:cool3: dobrej nocki pa:multi: Spokojnej nocki Wam :multi::loveu: Quote
credita Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 słuchajcie dziś Huzar przeszedł sam siebie,z racji tego że jest upał a nasza Yeta wymaga dość częstej higieny ze względu na jej futro to była kąpiel oczywiście na podwórku bo inne opcje nie wchodzą w grę bo Yeta jest dość specyficznym gatunkiem i trochę trzeba z nią walczyć tzn uwiązać i jedna osoba do pomocy przy trzymaniu no a do kąpieli szare mydło bo psie szampony po niej spływają,po zakończonej kąpieli mydło zostało na dworze tzn teraz jest już w żołądku Huzara jak wróciłam ze szczotką to właśnie kończył je jeść:angryy:z nim to prawie jak z dzieckiem nie wiadomo na jaki pomysł wpadnie:razz:Pozdrawiamy Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ja to nie czekam, aż coś gwizdną - sam im daję, np stary, zeszłoroczny, na kamień wysuszony korzeń chrzanu. Boszsz....jak one to zażerają:crazyeye: i przez tydzień wtedy Sylwa nie kosi trawy :lol: A mydło z ogórkami to ostatnio Luna Agi wtranżoliła :evil_lol: Quote
credita Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 witam mam koszmarny problem z netem nie wiem kiedy będzie lepiej :shake: jest u nas koszmarny zasięg dlatego:-( Dziś mi sie udało wejść:pPozdrawim Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 credita napisał(a):witam mam koszmarny problem z netem nie wiem kiedy będzie lepiej :shake: jest u nas koszmarny zasięg dlatego:-( Dziś mi sie udało wejść:pPozdrawim Ty to bidulka jesteś :glaszcze:...... swiat Ci zamykają :shake: Mów co tam u Was, zanim cuś się znowu stanie Quote
credita Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ogólnie jest ok mamy kiepską pogodę burze deszcz i wiatr,jak jesień błłłłe...nic się nie chce ;) Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 credita napisał(a):ogólnie jest ok mamy kiepską pogodę burze deszcz i wiatr,jak jesień błłłłe...nic się nie chce ;) Eeee tam - grzyby wreszcie zaczną rosnąć. Tylko, że pewnie gorzej ze spacerkami, co? Jak to "nie chce"? Sama przyjemność z Młodym sobie poszaleć :multi: Quote
Recommended Posts