Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ciiiii bo to sekret:roll::diabloti: Nie moze sie roznieść bo wtedy wszystkie TZ-ty bedą szczęśliwe- bosszzz apokalipsa:evil_lol:[/FONT]

Dobra, dobra - sekret. Niedługo go sobie wymienicie :p
Mi cuś tam mogłabys zdradzić :razz:.....no nie bądź.... :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - sekret. Niedługo go sobie wymienicie :p
Mi cuś tam mogłabys zdradzić :razz:.....no nie bądź.... :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No nie wiem......:roll: a jak wygadasz naszym TZ-tom to co z naszą tajną bronią bedzie:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wiem......:roll: a jak wygadasz naszym TZ-tom to co z naszą tajną bronią bedzie:roll:[/FONT]

Ale tam wygadam - ja pół-Agnieszka przecież ;).....spoko

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ciiiii bo to sekret:roll::diabloti: Nie moze sie roznieść bo wtedy wszystkie TZ-ty bedą szczęśliwe- bosszzz apokalipsa:evil_lol:[/FONT]

hmmmmmm, brzmi intrygująco....:razz:...:evil_lol:

Doberek Creditko :multi:

chciałam dodać, że jeszcze takie gryzaczki są co do lodówki się wkłada i potem chłodzą trochę dziąsełka, ale Japuchowa chyba wszystko bardziej profesjonalnie napisała :evil_lol: zresztą ty pewnie wiesz co pomaga - bo ja to zacofana w tych sprawach troszkę jestem....;)

Posted

Nie no jesteście boscy z tymi tekstami :evil_lol: Dziękuję za rady Jabłuszko;) Witam szanowną Agniestkę:p ja mam czas do 23.00 bo mały zasnął i mam nadzieję że obudzi się na butelkę:cool3: ale widzę że Menrzuś jest obecny idę na jego wątek :p

Posted

credita napisał(a):
Nie no jesteście boscy z tymi tekstami :evil_lol: Dziękuję za rady Jabłuszko;) Witam szanowną Agniestkę:p ja mam czas do 23.00 bo mały zasnął i mam nadzieję że obudzi się na butelkę:cool3: ale widzę że Menrzuś jest obecny idę na jego wątek :p

A że Jabłuszkowa wyjechała, to teraz musisz powymieniac teksty ze mną :razz:
I po to to oczko jest - nie rozumiem tych tajniaków :shake:

Posted

[quote name='credita']Albo mnie jak się wkurzy taki był mój brat,i mój Tz też może chłopcy tak mają:hmmmm:

z genami nie wygrasz :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A kuku:diabloti:[/FONT]

Wiedziałem, że nie wytrzymasz :sweetCyb:

Posted

[quote name='credita']własnym oczom nie wieżę :crazyeye: Witam czy ty przypadkiem nie miałaś się wybierać na wieś????[FONT=Century Gothic]Oka cię nie mylą:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nad morze kochana- wyjeżdżam o 23;)[/FONT]

[quote name='Menrzuś']kobiecość sie we mnie odezwała :p

:roflt:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:roflt: Niezła z ciebie babka w takim razie:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oka cię nie mylą:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nad morze kochana- wyjeżdżam o 23;)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:roflt: Niezła z ciebie babka w takim razie:evil_lol:[/FONT]

Taki lachon, że ho, ho....albo jeszcze więcej :diabloti:

Posted

[quote name='credita']o kule coś po......am myślałam że coś pisałaś o parku krajobrazowym może mi się śniło zmęczona ostatnio jestem:p[FONT=Century Gothic]Nie no nic ci sie nie pomyliło...na wieś też jade ale po powrocie znad morza;)[/FONT]

[quote name='Menrzuś']Taki lachon, że ho, ho....albo jeszcze więcej :diabloti:[FONT=Century Gothic]Pooooka fote, nie być taki.....poooooka:diabloti:[/FONT]

Posted

credita napisał(a):
no to dobrze bo myślałam że ze mną już tak żle :shake: no dobry pomysł z tą fotą ja też chcę widzieć ja też :multi:

dobra, dobra - bez goopich wygoopów :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Ekran by Ci nie wytrzymał przeciążenia :eviltong:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam zahartowany jest jak moje foty wyświetla:evil_lol:[/FONT]