Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ciiiii bo to sekret:roll::diabloti: Nie moze sie roznieść bo wtedy wszystkie TZ-ty bedą szczęśliwe- bosszzz apokalipsa:evil_lol:[/FONT] Dobra, dobra - sekret. Niedługo go sobie wymienicie :p Mi cuś tam mogłabys zdradzić :razz:.....no nie bądź.... :evil_lol: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - sekret. Niedługo go sobie wymienicie :p Mi cuś tam mogłabys zdradzić :razz:.....no nie bądź.... :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No nie wiem......:roll: a jak wygadasz naszym TZ-tom to co z naszą tajną bronią bedzie:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wiem......:roll: a jak wygadasz naszym TZ-tom to co z naszą tajną bronią bedzie:roll:[/FONT] Ale tam wygadam - ja pół-Agnieszka przecież ;).....spoko Quote
Agniest Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ciiiii bo to sekret:roll::diabloti: Nie moze sie roznieść bo wtedy wszystkie TZ-ty bedą szczęśliwe- bosszzz apokalipsa:evil_lol:[/FONT] hmmmmmm, brzmi intrygująco....:razz:...:evil_lol: Doberek Creditko :multi: chciałam dodać, że jeszcze takie gryzaczki są co do lodówki się wkłada i potem chłodzą trochę dziąsełka, ale Japuchowa chyba wszystko bardziej profesjonalnie napisała :evil_lol: zresztą ty pewnie wiesz co pomaga - bo ja to zacofana w tych sprawach troszkę jestem....;) Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nie no jesteście boscy z tymi tekstami :evil_lol: Dziękuję za rady Jabłuszko;) Witam szanowną Agniestkę:p ja mam czas do 23.00 bo mały zasnął i mam nadzieję że obudzi się na butelkę:cool3: ale widzę że Menrzuś jest obecny idę na jego wątek :p Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 credita napisał(a):Nie no jesteście boscy z tymi tekstami :evil_lol: Dziękuję za rady Jabłuszko;) Witam szanowną Agniestkę:p ja mam czas do 23.00 bo mały zasnął i mam nadzieję że obudzi się na butelkę:cool3: ale widzę że Menrzuś jest obecny idę na jego wątek :p A że Jabłuszkowa wyjechała, to teraz musisz powymieniac teksty ze mną :razz: I po to to oczko jest - nie rozumiem tych tajniaków :shake: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 credita napisał(a):oczko dobra sprawa :evil_lol: Noooooo.... :lol: I co tam z Oskarkiem - przybyło ząbków :razz: Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 a co ty ani jeden się nie wybił,takie dziady tylko męczą dzieciaka :shake: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 credita napisał(a):a co ty ani jeden się nie wybił,takie dziady tylko męczą dzieciaka :shake: No, ale jak juz urosną, to będzie nimi orzechy gryźć i nic :p Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Albo mnie jak się wkurzy taki był mój brat,i mój Tz też może chłopcy tak mają:hmmmm: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']Albo mnie jak się wkurzy taki był mój brat,i mój Tz też może chłopcy tak mają:hmmmm: z genami nie wygrasz :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A kuku:diabloti:[/FONT] Wiedziałem, że nie wytrzymasz :sweetCyb: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiedziałem, że nie wytrzymasz :sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:icon_roc: coś za dobrze mnie znasz[/FONT] Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 własnym oczom nie wieżę :crazyeye: Witam czy ty przypadkiem nie miałaś się wybierać na wieś???? Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:icon_roc: coś za dobrze mnie znasz[/FONT] kobiecość sie we mnie odezwała :p :roflt: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']własnym oczom nie wieżę :crazyeye: Witam czy ty przypadkiem nie miałaś się wybierać na wieś????[FONT=Century Gothic]Oka cię nie mylą:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nad morze kochana- wyjeżdżam o 23;)[/FONT] [quote name='Menrzuś']kobiecość sie we mnie odezwała :p :roflt:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:roflt: Niezła z ciebie babka w takim razie:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oka cię nie mylą:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nad morze kochana- wyjeżdżam o 23;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:roflt: Niezła z ciebie babka w takim razie:evil_lol:[/FONT] Taki lachon, że ho, ho....albo jeszcze więcej :diabloti: Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 o kule coś po......am myślałam że coś pisałaś o parku krajobrazowym może mi się śniło zmęczona ostatnio jestem:p Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']o kule coś po......am myślałam że coś pisałaś o parku krajobrazowym może mi się śniło zmęczona ostatnio jestem:p[FONT=Century Gothic]Nie no nic ci sie nie pomyliło...na wieś też jade ale po powrocie znad morza;)[/FONT] [quote name='Menrzuś']Taki lachon, że ho, ho....albo jeszcze więcej :diabloti:[FONT=Century Gothic]Pooooka fote, nie być taki.....poooooka:diabloti:[/FONT] Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 no to dobrze bo myślałam że ze mną już tak żle :shake: no dobry pomysł z tą fotą ja też chcę widzieć ja też :multi: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Pooooka fote, nie być taki.....poooooka:diabloti:[/FONT] Ekran by Ci nie wytrzymał przeciążenia :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 credita napisał(a):no to dobrze bo myślałam że ze mną już tak żle :shake: no dobry pomysł z tą fotą ja też chcę widzieć ja też :multi: dobra, dobra - bez goopich wygoopów :p Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Ekran by Ci nie wytrzymał przeciążenia :eviltong:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam zahartowany jest jak moje foty wyświetla:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']dobra, dobra - bez goopich wygoopów :p[FONT=Century Gothic]No nie być taki jak dwie kobitki proszą:cool3:[/FONT] Quote
Recommended Posts