apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']W takiej sytuacji wysokość nie ma znaczenia :evil_lol:No tak juz lepsza smierć przez rozplaskanie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']No tak juz lepsza smierć przez rozplaskanie:evil_lol: ..... no i zawsze jest szansa, że na coś miękkiego się spadnie :evil_lol: Quote
apple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Menrzuś']..... no i zawsze jest szansa, że na coś miękkiego się spadnie :evil_lol:jak to mówią: "nadzieja matka głoopich":evil_lol: Ale każdy musi mieć jakąś matkę:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='apple']jak to mówią: "nadzieja matka głoopich":evil_lol: Ale każdy musi mieć jakąś matkę:diabloti: A to co tak poezją z samego rana? :crazyeye: Witaaaaaaankooooooooo Creditkooooooo :multi: (boszsz......znowu gorąco :shake:) Quote
apple Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A to co tak poezją z samego rana? :crazyeye: Witaaaaaaankooooooooo Creditkooooooo :multi: (boszsz......znowu gorąco :shake:)Wiesz talent mnie męczy:diabloti::evil_lol: Gorąco:multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='apple']Wiesz talent mnie męczy:diabloti::evil_lol: Gorąco:multi::loveu: Biedactwo :glaszcze:.....wywal to z siebie :razz: Mogłoby wreszcie popadać :-( Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cześć Creditko:loveu: co tam u Oskarka? Daj no parę foteczek, pewno juz chłopak taki wielki że go nie poznamy:roll: Moze już nawet się do siadania przymierza, no nie bądź taka- POKA:razz: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Witanko Creditko :multi: Wstawaj już ...... śpiochu :evil_lol: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Creditko oć no i opowiadaj jak na tej potupance było:razz: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 I tu też ze mnąnie chcą gadać :-(......trzeba chyba będzie na urlop sobie pójść :roll: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']I tu też ze mnąnie chcą gadać :-(......trzeba chyba będzie na urlop sobie pójść :roll:taaaa chcesz zeby sie stęskniły tak?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']taaaa chcesz zeby sie stęskniły tak?:diabloti: No sama widzisz - ja tu łydki ocieram z tęsknoty, a te mnie tak traktują :placz: Pójdę se i nie wrócę....o! :roll: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No sama widzisz - ja tu łydki ocieram z tęsknoty, a te mnie tak traktują :placz: Pójdę se i nie wrócę....o! :roll: No coś ty- nie bedziesz taki okrutny prawda? :roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']No coś ty- nie bedziesz taki okrutny prawda? :roll: eeeeeeeech :shake: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']eeeeeeeech :shake:Znaczy nie bedziesz?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Znaczy nie bedziesz?:evil_lol: No, poczekam jeszcze dzionek......może dwa :roll:.......i pojadę tam na południe i po poopach :mad::mad: Quote
credita Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 no witam witam kochani i znowu nie ma was jak ja jestem :placz::placz::placz::placz:Proszę mi sie tu nie obrażać :oops: na weselu było super wytańczyłam się i objadłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kożystając z okazji że byłam w Zabrzu zahaczyłam po weselu jeszcze o giełdę w Tychach obkupiłam się w kwiaty normalnie cały bagażnik i w niedzielę jeszcze kopałam w ogródku,była okazja bo moi rodzice Oskarem się zajmowali;) pozdrawiam was ciepło no i może uda mi sie póżniej zajrzeć to może się w końcu trafimy ;) Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 credita napisał(a):no witam witam kochani i znowu nie ma was jak ja jestem :placz:Proszę mi sie tu nie obrażać :oops: na weselu było super wytańczyłam się i objadłam:evil_lol:kożystając z okazji że byłam w Zabrzu zahaczyłam po weselu jeszcze o giełdę w Tychach obkupiłam się w kwiaty normalnie cały bagażnik i w niedzielę jeszcze kopałam w ogródku,była okazja bo moi rodzice Oskarem się zajmowali;) pozdrawiam was ciepło no i może uda mi sie póżniej zajrzeć to może się w końcu trafimy Wow......cześć Creditkaaaa :multi::multi: Jedzenie weselne przy odpowiedniej ilości tańcowania, w boczki nie wchodzi.......spoko ;) Ty to masz zdrowie :lol:......no i byś pokazała swoje dzieło Tylko Ty tak nie szalej......Jabłuszkowa szalała i jej łupŁo :shake: Do następnego ;) Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś'] Tylko Ty tak nie szalej......Jabłuszkowa szalała i jej łupŁo :shake: Do następnego ;)Nie szalała tylko zmęczenie materiału nastapiło:roll: Creditka dbaj o kregosłup ja ci mówię, odpowiednia postawa przy karmieniu, podnoszeniu dziecka to podstawa. Ja sobie lekceważyłam i teraz mam za swoje................................. No i czekam nadal na zdjęcia Oskarka bom sie stęskniła za ta czorną czuprynką:loveu: i ten ogródek tęż bym sobie obejrzała:roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Nie szalała tylko zmęczenie materiału nastapiło:roll: Creditka dbaj o kregosłup ja ci mówię, odpowiednia postawa przy karmieniu, podnoszeniu dziecka to podstawa. Ja sobie lekceważyłam i teraz mam za swoje................................. No i czekam nadal na zdjęcia Oskarka bom sie stęskniła za ta czorną czuprynką:loveu: i ten ogródek tęż bym sobie obejrzała:roll: ..... własnie - tym bardziej, że bioderko szwankuje.....pilnuj się i nie szalej za bardzo w tym ogródku :roll: Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']..... własnie - tym bardziej, że bioderko szwankuje.....pilnuj się i nie szalej za bardzo w tym ogródku :roll:Powiedział pan doktor:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple']Powiedział pan doktor:diabloti: A Ty cicho bądź :eviltong:.....zdrowa inaczej :evil_lol: Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty cicho bądź :eviltong:.....zdrowa inaczej :evil_lol:Ppppffffffffffffff:roll: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple']Ppppffffffffffffff:roll: I co prysznic robisz - jeszcze klawiaturkę zepsujesz :eviltong: Quote
credita Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 witam :p Menrzusiu ja aż tak bardzo nie szalałam a poza tym kiepska tancerka ze mnie:oops: z bioderkiem u mnie coraz lepiej:pJutro jadę z małym do lekarza do kliniki w Sosnowcu musimy mu podciąć wędzidełko już mnie brzuch boli na samą myśl :roll: Apple współczuję ci z tym kręgosłupem wiem jak to boli w 8 msc ciąży miałam ful wypas nie wiem co gorsze biodro czy kręgosłup :shake: pozdrawiam ciepło w ten deszczowo burzowy dzień :p Quote
Recommended Posts