Agniest Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 pozdrawiamy całą rodzinkę :) dzisiaj też piękna pogoda, więc sobie pewnie posiedzicie na słoneczku :) Quote
credita Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 dosłownie tylko kliknęłam na dogo a mój mały od razu łeeeee,to jakieś dziwne,ale mogę robić wszystko tylko nie siadać do kompa i odpoczywać:angryy: Cześć dziewczyny ;)ja oczywiście pucuję cały dom, bo w sobotę idziemy na wesele i moi rodzice będą u nas z małym to dla mnie stres bo zawsze mam wrażenie że czegoś nie do pucowałam i że wszyscy to widzą:evil_lol: a pogoda Agniestko faktycznie piękna ale dość wietrzna :shake: tylko chwilkę z małym byłam :cool3: pozdrawiam Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No tak....."cześć dziewczyny".....:placz::placz: :grab: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='credita']dosłownie tylko kliknęłam na dogo a mój mały od razu łeeeee,to jakieś dziwne,ale mogę robić wszystko tylko nie siadać do kompa i odpoczywać Cześć dziewczyny ja oczywiście pucuję cały dom, bo w sobotę idziemy na wesele i moi rodzice będą u nas z małym to dla mnie stres bo zawsze mam wrażenie że czegoś nie do pucowałam i że wszyscy to widzą a pogoda Agniestko faktycznie piękna ale dość wietrzna tylko chwilkę z małym byłam pozdrawiamNo masz normalnie czujnik mały:loveu: Ala też tak robiła:evil_lol: Creditka co ty:crazyeye: dom dla teściowej sprzątasz:crazyeye: to co ona bedzie robić u ciebie:hmmmm: [quote name='Menrzuś']No tak....."cześć dziewczyny".....:placz::placz: :grab:Ojjjj no ty już jak dziewczyna:diabloti::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'] Ojjjj no ty już jak dziewczyna:diabloti::loveu: Nie no, to był cios poniżej pasa Quote
Agniest Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 nie płakaj Menrzuś :calus: to komplement był ;) ......... tak myślę :evil_lol: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie no, to był cios poniżej pasa Ja tam mężczyzn nie biję- wypraszam sobie:roll: [quote name='Agniest']nie płakaj Menrzuś :calus: to komplement był ;) ......... tak myślę :evil_lol:No przecież, bo jak inaczej:lol: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Agniest']nie płakaj Menrzuś :calus: to komplement był ;) ......... tak myślę :evil_lol: No wieeeeem.....muszęsię trochę podroczyć :razz: [quote name='apple']Ja tam mężczyzn nie biję- wypraszam sobie:roll: Noooooooo.....a co ten wałek u Ciebie przy drzwiach robi? :evil_lol: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś'] Noooooooo.....a co ten wałek u Ciebie przy drzwiach robi? :evil_lol:No stoi:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']No stoi:diabloti: Taaaaak? Jako ozdobnik przydrzwiowy? :eviltong: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaak? Jako ozdobnik przydrzwiowy? :eviltong: No uzywam go od czasu do czasu:diabloti: ale w te miejsca poniżej pasa -NIGDY nie celuje- NIGDY!:roll: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']No uzywam go od czasu do czasu:diabloti: ale w te miejsca poniżej pasa -NIGDY nie celuje- NIGDY!:roll: I już sie przy Tobie czuję bezpieczny :loveu: ( i mój cellulit też jest bezpieczny :multi:) Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']I już sie przy Tobie czuję bezpieczny :loveu: Mogę robić za bodyguarda:evil_lol: ( i mój cellulit też jest bezpieczny :multi:)Buahhahahahahahahaha normalnie jesteś niezastapiony:roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Buahhahahahahahahaha normalnie jesteś niezastapiony:roflt::roflt: Noooo.....już Cię widzę, jak w razie cycuś - własną piersią zasłaniasz :evil_lol: Eeeee tam - grunt to wiedzieć co chronić - jak doły bezpieczne są, to można zabezpieczać inne rejony....a nie machać góra-dół i liczyć, że a nuż się uda :roll: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooo.....już Cię widzę, jak w razie cycuś - własną piersią zasłaniasz :evil_lol: Noooo a jak:lol:............własną:evil_lol:.......przeca od Izy nie bede pozyczać:evil_lol: Eeeee tam - grunt to wiedzieć co chronić - jak doły bezpieczne są, to można zabezpieczać inne rejony....a nie machać góra-dół i liczyć, że a nuż się uda :roll:Uuuuuu widzę że ty na prawde w temacie jesteś, cwiczone to było niejednokrotnie co?:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Uuuuuu widzę że ty na prawde w temacie jesteś, cwiczone to było niejednokrotnie co?:razz::diabloti: Zostaw Izę, bo czkawki dostanie :diabloti: Wiatrak obronny to moja specjalność :p Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś'] Wiatrak obronny to moja specjalność :pHihihihihihihihihihih sobie wyobraziłam tego wiatraka:evil_lol: Prawie jak Bruce Lee:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Hihihihihihihihihihih sobie wyobraziłam tego wiatraka:evil_lol: Prawie jak Bruce Lee:evil_lol: nooooo.....prawie.....tylko, że ja jeszcze żyję - więc dobrze mi idzie samoobrona;) Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']nooooo.....prawie.....tylko, że ja jeszcze żyję - więc dobrze mi idzie samoobrona;) Normalnie zgłoszę cie jak bedą kręcić jego autobiografię:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Normalnie zgłoszę cie jak bedą kręcić jego autobiografię:evil_lol: taaaaa....pewnie....jeszcze efekty audio-wizualne i na miszcza wyjdę :p Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']taaaaa....pewnie....jeszcze efekty audio-wizualne i na miszcza wyjdę :pNie mam co do tego najmniejszych watpliwości;) Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Nie mam co do tego najmniejszych watpliwości;) Ale mam sposób na witanie Alfy: 1. Wiatrak obronny 2. Zarzucenie stołu talerzami z zawartością 3. Zasłona deską do krajania 4. Jak dojdzie zapach, to juz jestem bezpieczny 5. Jak zapach nie działa - skok ewakuacyjny przez balkon Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale mam sposób na witanie Alfy: 1. Wiatrak obronny 2. Zarzucenie stołu talerzami z zawartością 3. Zasłona deską do krajania 4. Jak dojdzie zapach, to juz jestem bezpieczny 5. Jak zapach nie działa - skok ewakuacyjny przez balkonja wiedziałam że z ciebie profesjonalista jest:evil_lol: A wysoko masz ten balkon:roll: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']ja wiedziałam że z ciebie profesjonalista jest:evil_lol: A wysoko masz ten balkon:roll: W takiej sytuacji wysokość nie ma znaczenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts