Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dosłownie tylko kliknęłam na dogo a mój mały od razu łeeeee,to jakieś dziwne,ale mogę robić wszystko tylko nie siadać do kompa i odpoczywać:angryy:
Cześć dziewczyny ;)ja oczywiście pucuję cały dom, bo w sobotę idziemy na wesele i moi rodzice będą u nas z małym to dla mnie stres bo zawsze mam wrażenie że czegoś nie do pucowałam i że wszyscy to widzą:evil_lol: a pogoda Agniestko faktycznie piękna ale dość wietrzna :shake: tylko chwilkę z małym byłam :cool3: pozdrawiam

Posted

[quote name='credita']dosłownie tylko kliknęłam na dogo a mój mały od razu łeeeee,to jakieś dziwne,ale mogę robić wszystko tylko nie siadać do kompa i odpoczywać
Cześć dziewczyny ja oczywiście pucuję cały dom, bo w sobotę idziemy na wesele i moi rodzice będą u nas z małym to dla mnie stres bo zawsze mam wrażenie że czegoś nie do pucowałam i że wszyscy to widzą a pogoda Agniestko faktycznie piękna ale dość wietrzna tylko chwilkę z małym byłam pozdrawiamNo masz normalnie czujnik mały:loveu: Ala też tak robiła:evil_lol:

Creditka co ty:crazyeye: dom dla teściowej sprzątasz:crazyeye: to co ona bedzie robić u ciebie:hmmmm:

[quote name='Menrzuś']No tak....."cześć dziewczyny".....:placz::placz:

:grab:Ojjjj no ty już jak dziewczyna:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie no, to był cios poniżej pasa Ja tam mężczyzn nie biję- wypraszam sobie:roll:

[quote name='Agniest']nie płakaj Menrzuś :calus: to komplement był ;) ......... tak myślę :evil_lol:No przecież, bo jak inaczej:lol:

Posted

[quote name='Agniest']nie płakaj Menrzuś :calus: to komplement był ;) ......... tak myślę :evil_lol:

No wieeeeem.....muszęsię trochę podroczyć :razz:

[quote name='apple']Ja tam mężczyzn nie biję- wypraszam sobie:roll:

Noooooooo.....a co ten wałek u Ciebie przy drzwiach robi? :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaak? Jako ozdobnik przydrzwiowy? :eviltong:
No uzywam go od czasu do czasu:diabloti: ale w te miejsca poniżej pasa -NIGDY nie celuje- NIGDY!:roll:

Posted

[quote name='apple']No uzywam go od czasu do czasu:diabloti: ale w te miejsca poniżej pasa -NIGDY nie celuje- NIGDY!:roll:

I już sie przy Tobie czuję bezpieczny :loveu:

( i mój cellulit też jest bezpieczny :multi:)

Posted

[quote name='Menrzuś']I już sie przy Tobie czuję bezpieczny :loveu:

Mogę robić za bodyguarda:evil_lol:

( i mój cellulit też jest bezpieczny :multi:)Buahhahahahahahahaha normalnie jesteś niezastapiony:roflt::roflt:

Posted

[quote name='apple']Buahhahahahahahahaha normalnie jesteś niezastapiony:roflt::roflt:

Noooo.....już Cię widzę, jak w razie cycuś - własną piersią zasłaniasz :evil_lol:

Eeeee tam - grunt to wiedzieć co chronić - jak doły bezpieczne są, to można zabezpieczać inne rejony....a nie machać góra-dół i liczyć, że a nuż się uda :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooo.....już Cię widzę, jak w razie cycuś - własną piersią zasłaniasz :evil_lol:

Noooo a jak:lol:............własną:evil_lol:.......przeca od Izy nie bede pozyczać:evil_lol:

Eeeee tam - grunt to wiedzieć co chronić - jak doły bezpieczne są, to można zabezpieczać inne rejony....a nie machać góra-dół i liczyć, że a nuż się uda :roll:Uuuuuu widzę że ty na prawde w temacie jesteś, cwiczone to było niejednokrotnie co?:razz::diabloti:

Posted

[quote name='apple']Uuuuuu widzę że ty na prawde w temacie jesteś, cwiczone to było niejednokrotnie co?:razz::diabloti:

Zostaw Izę, bo czkawki dostanie :diabloti:

Wiatrak obronny to moja specjalność :p

Posted

[quote name='Menrzuś']

Wiatrak obronny to moja specjalność :pHihihihihihihihihihih sobie wyobraziłam tego wiatraka:evil_lol:
Prawie jak Bruce Lee:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Hihihihihihihihihihih sobie wyobraziłam tego wiatraka:evil_lol:
Prawie jak Bruce Lee:evil_lol:

nooooo.....prawie.....tylko, że ja jeszcze żyję - więc dobrze mi idzie samoobrona;)

Posted

[quote name='Menrzuś']nooooo.....prawie.....tylko, że ja jeszcze żyję - więc dobrze mi idzie samoobrona;)
Normalnie zgłoszę cie jak bedą kręcić jego autobiografię:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Normalnie zgłoszę cie jak bedą kręcić jego autobiografię:evil_lol:

taaaaa....pewnie....jeszcze efekty audio-wizualne i na miszcza wyjdę :p

Posted

[quote name='apple']Nie mam co do tego najmniejszych watpliwości;)

Ale mam sposób na witanie Alfy:

1. Wiatrak obronny
2. Zarzucenie stołu talerzami z zawartością
3. Zasłona deską do krajania
4. Jak dojdzie zapach, to juz jestem bezpieczny
5. Jak zapach nie działa - skok ewakuacyjny przez balkon

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale mam sposób na witanie Alfy:

1. Wiatrak obronny
2. Zarzucenie stołu talerzami z zawartością
3. Zasłona deską do krajania
4. Jak dojdzie zapach, to juz jestem bezpieczny
5. Jak zapach nie działa - skok ewakuacyjny przez balkonja wiedziałam że z ciebie profesjonalista jest:evil_lol:

A wysoko masz ten balkon:roll:

Posted

[quote name='apple']ja wiedziałam że z ciebie profesjonalista jest:evil_lol:

A wysoko masz ten balkon:roll:

W takiej sytuacji wysokość nie ma znaczenia :evil_lol: