Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Apple taki duży samochód jesteś lepsza niż ja:evil_lol:
Menrzusiu nie zazdroszcze Ci z tą budową ja już nigdy w życiu nie będę budować to wykańcza finansowo psychicznie i fizycznie :cool1: Jedyny plus otwierasz drzwi i psiaki na siku idą same :p

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']zawsze byłam dobra w rozbrajaniu:diabloti:

No to powiedz w czym jeszcze jesteś dobra, żebym szoku nie przeżył :razz:

[quote name='credita']Apple taki duży samochód jesteś lepsza niż ja:evil_lol:
Menrzusiu nie zazdroszcze Ci z tą budową ja już nigdy w życiu nie będę budować to wykańcza finansowo psychicznie i fizycznie :cool1: Jedyny plus otwierasz drzwi i psiaki na siku idą same :p

Dalej po cichu - weźmiemy już wybudowany, ale bez podłóg, armatury itd
Właśnie chodzi o ten trawniczek, no i o to, że Alfa chce jeszcze małego buldożka mieć ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No to powiedz w czym jeszcze jesteś dobra, żebym szoku nie przeżył :razz:

W rozbieraniu:diabloti: wszelkich zabawek na części:evil_lol:

Dalej po cichu - weźmiemy już wybudowany, ale bez podłóg, armatury itd
Właśnie chodzi o ten trawniczek, no i o to, że Alfa chce jeszcze małego buldożka mieć ;)
Menrzusiu to ty tez uciekasz z bloków- super:multi: A kiedy ja:placz:

Posted

[quote name='apple']Menrzusiu to ty tez uciekasz z bloków- super:multi: A kiedy ja:placz:

To.....hmmmm.....wielorybek jest dalej wielorybkiem? :razz:

Ale ciiiiiiiiiiiiii.......przyjdzie i na Ciebie czas, spoko ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']To.....hmmmm.....wielorybek jest dalej wielorybkiem? :razz:

czy ty usiłujesz tak zgrabnie zmienić temat czy ja cos nie kumam:roll:

Ale ciiiiiiiiiiiiii.......przyjdzie i na Ciebie czas, spoko ;)No mam nadzieje- to moje wielkie marzenie:roll:

Posted

[quote name='apple']No mam nadzieje- to moje wielkie marzenie:roll:
No przecież napisałaś, że jesteś dobra w rozbieraniu zabawek na drobne części :roll:
Na wszystko przyjdzie czas ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecież napisałaś, że jesteś dobra w rozbieraniu zabawek na drobne części :roll:
Na wszystko przyjdzie czas ;)eeeeeeeee ale swoich w dziecinstwie, coś ty alutkowych sie nie tykam, no chyba że je zbieram po zabawie z podłogi:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']eeeeeeeee ale swoich w dziecinstwie, coś ty alutkowych sie nie tykam, no chyba że je zbieram po zabawie z podłogi:evil_lol:

A już myślałem, że małego Jonasza szukałaś w środku wielorybka.....to tak tylko z ciekawości oczywiście :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']A już myślałem, że małego Jonasza szukałaś w środku wielorybka.....to tak tylko z ciekawości oczywiście :eviltong:Nieeee teraz role sie odwróciły Ala wsio rozmontowuje a mamunia naprawia:evil_lol:

Bossszzz to ty nam tego wieloryba z Jonaszkiem w środku przysłałeś:crazyeye:

Posted

[quote name='apple']Nieeee teraz role sie odwróciły Ala wsio rozmontowuje a mamunia naprawia:evil_lol:

Przynajmniej się nie nudzisz :evil_lol:

Bossszzz to ty nam tego wieloryba z Jonaszkiem w środku przysłałeś:crazyeye:

Nieeeeeee no, myślałem, że Ty tak z ciekawości ;)

Gdzie ta Creditka wsiąkła? :hmmmm:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nieeeeeee no, myślałem, że Ty tak z ciekawości ;)

No wiesz aż taka ciekawska nie jestem co by wielorybowi gmerać:diabloti:

Gdzie ta Creditka wsiąkła? :hmmmm: No jak to gdzie, pewnie w domu:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No jak to gdzie, pewnie w domu:diabloti:

Boszszsz.....wyobraziłem sobie, jak z językiem na wierzchu jednak gmerasz :diabloti:

Oj, no wiem że w domku - ale mogłaby zajrzeć tu czasami.....eeeech

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszszsz.....wyobraziłem sobie, jak z językiem na wierzchu jednak gmerasz :diabloti:

Bossszzzzzzz:mdleje:

Oj, no wiem że w domku - ale mogłaby zajrzeć tu czasami.....eeeechNo wiesz jak to jest......... Oskarek nie pozwala ja na początku tez nie miałam szans usiąść na Dogo bo co siadłam do kompa to mała coś chciała.........już nie długo jeszcze pare miesiecy i wróci:lol:

Posted

[quote name='apple']No wiesz jak to jest......... Oskarek nie pozwala ja na początku tez nie miałam szans usiąść na Dogo bo co siadłam do kompa to mała coś chciała.........już nie długo jeszcze pare miesiecy i wróci:lol:

No domyślam się - widziałem to na przykładzie Izy, teraz Asiorkę wcięło na amen. Widać Oskarek to idealne dziecko, że Creditka może czasami jednak tutaj zajrzeć :razz:......tylko jakoś pieruńsko jest oszczędna w dzieleniu się fotkami :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No domyślam się - widziałem to na przykładzie Izy, teraz Asiorkę wcięło na amen. Widać Oskarek to idealne dziecko, że Creditka może czasami jednak tutaj zajrzeć :razz:......tylko jakoś pieruńsko jest oszczędna w dzieleniu się fotkami :diabloti:
TAK tu się zgadzam!

ZA MAŁO TU FOTÓW!!!!!:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale nie krzykaj tak, bo się Creditka przestraszy i zdjęcia będą poruszone ;)
Eeeeeee to ona taka strachliwa, coś ty chyba nie- ona raczej zaprawiona w krzykach, Oskarek ją szkoli:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Eeeeeee to ona taka strachliwa, coś ty chyba nie- ona raczej zaprawiona w krzykach, Oskarek ją szkoli:evil_lol:

Jeżali tak, to........biedny TZ :shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']dlaczego niby?:roll:
Jeżeli Creditka jest zaprawiona w krzykach, to na kogo krzyczy? Na Oskarka? Na Huzarka? No przecież, że nie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jeżeli Creditka jest zaprawiona w krzykach, to na kogo krzyczy? Na Oskarka? Na Huzarka? No przecież, że nie :evil_lol:Ale mnie chodziło o to że jest przyzwyczajona bo Oskarek ja hartuje-przeciez swego czasu mówiła że czesto płacze płacze- no to sie zahartowała:evil_lol:...................a o TZ- cie to nic nie wiem:roll:

Ale ona nie wyglada na krzykaczkę.............taka blond Janielica z niej:loveu:

Posted

[quote name='apple']Ale mnie chodziło o to że jest przyzwyczajona bo Oskarek ja hartuje-przeciez swego czasu mówiła że czesto płacze płacze- no to sie zahartowała:evil_lol:...................a o TZ- cie to nic nie wiem:roll:

Ale ona nie wyglada na krzykaczkę.............taka blond Janielica z niej:loveu:
Zahartowała się?......odreagowuje pewnie wałkiem na głowie TZa :shake:

Aleś się Jej wmaśliła.....nawet ja bym tak nie potrafił :diabloti:....co nie zmienia faktu, że......albo nie napiszę, bo jeszcze TZ przeczyta :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zahartowała się?......odreagowuje pewnie wałkiem na głowie TZa :shake:

Po co wałkiem mozna jakąś domowa robotę wymyślić:diabloti:

Aleś się Jej wmaśliła.....nawet ja bym tak nie potrafił :diabloti:....co nie zmienia faktu, że......albo nie napiszę, bo jeszcze TZ przeczyta :diabloti:No napisz, napisz nie przeczyta, pewno tu nie zaglada:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież wałkowanie to domowa robota :evil_lol:

Eeeeee tam.....wolę się nie narażać :shake:.....potem jeszcze jacyś Ruscy do drzwi mi zastukają......nie, nie - odpada numer :evil_lol:Buhahahahahahahahahahahahahaha.............proszzz cię nie rozbrajaj mnie..............buhahahahahahahahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No napisz, napisz nie przeczyta, pewno tu nie zaglada:evil_lol:

Przecież wałkowanie to domowa robota :evil_lol:

Eeeeee tam.....wolę się nie narażać :shake:.....potem jeszcze jacyś Ruscy do drzwi mi zastukają......nie, nie - odpada numer :evil_lol: