Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nooooo.....pewnie......już sobie to wyobrażam:
Siedzi sobie w fotelu jak jaka matrona i przyjmuje TZta hołdy, a ten drybda naokoła i obsypuje Ją płatkami kwiatków wołając - Ave Mamuśka :lol:

Menrzusiu teraz normalnie upewniłam się w przkonaniu że ty powinienieś prowadzić kursy dokształacajace dla mężczyzn. rozumiem że w razie czego dla mojego bedzie jakaś znizka?- hihihihihi

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):
Menrzusiu teraz normalnie upewniłam się w przkonaniu że ty powinienieś prowadzić kursy dokształacajace dla mężczyzn. rozumiem że w razie czego dla mojego bedzie jakaś znizka?- hihihihihi

A co...jakiś niedoształcony w tych sprawach? :razz:
W sprawach zniżkowych to można zawsze pogadać......podanie....3 zdjęcia......cv.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co...jakiś niedoształcony w tych sprawach? :razz:
W sprawach zniżkowych to można zawsze pogadać......podanie....3 zdjęcia......cv.....:evil_lol:No troche szkolenia by mu nie zaszkodziło :roll::evil_lol:

Bossszzz jakie wymagania:crazyeye: A ja myślałam że tak po znajomosci co

Witaj Creditka:loveu:

Posted

witam:loveu: jesteście kochani że tu zaglądacie:loveu:
ja dopiero wczoraj wróciłam,pojechałam za granicę po samochód bo nasz stary już się sypie:-( jestem wykończona Oskar został z moją mamą i no i z moim mężem,a ja biegałam po komisach i szukałam okazyjnych cen samochodów na szczęście coś znalazłam i wróciłam cała i zdrowa :p dajcie spokój już się nigdzie nie wybieram teraz postaram się tu częściej zaglądać ;) o mały już coś chce :roll: postaram się zaraz wrócić :cool1:

Posted

[quote name='apple']No troche szkolenia by mu nie zaszkodziło :roll::evil_lol:

Bossszzz jakie wymagania:crazyeye: A ja myślałam że tak po znajomosci co

Witaj Creditka:loveu:

Aleś go sobie wychowała :shake:.....duże zaległości w szkoleniu masz :evil_lol:

Ciiiiiiiiiiii......szczegóły na Pw :razz::diabloti:

Posted

credita napisał(a):
witam:loveu: jesteście kochani że tu zaglądacie:loveu:
ja dopiero wczoraj wróciłam,pojechałam za granicę po samochód bo nasz stary już się sypie:-( jestem wykończona Oskar został z moją mamą i no i z moim mężem,a ja biegałam po komisach i szukałam okazyjnych cen samochodów na szczęście coś znalazłam i wróciłam cała i zdrowa :p dajcie spokój już się nigdzie nie wybieram teraz postaram się tu częściej zaglądać ;) o mały już coś chce :roll: postaram się zaraz wrócić :cool1:

A witanko gorące :multi:
A co, TZ jakaś niedojda, że sam nie mógłby poszukać? Widzę, że prawdziwą Alfą w domu jesteś :evil_lol: - łączę się w ólu z TZem ;)
Wracaj jak najczęściej :multi:

credita napisał(a):
ja nie mam takich pięknych widoków jak Menrzuś ,ale pokażę wam jaka harmonia panuje w moim akwarium :p

A jakie tam widoki - musiałem pojechać, żeby je zobaczyć. Wy też macie przecież samochód ;)
Miałem kiedyś akwarium, a nawet kilka - fajna sprawa, ale zbyt często się przeprowadzaliśmy, żeby je utrzymać :shake:

credita napisał(a):

oto mój mały synuś z tatusiem:p

Ale fajne włoski ma :multi:...... i już chce gaworzyć :lol:

Dobrej nocki

Posted

[quote name='credita']witam:loveu: jesteście kochani że tu zaglądacie:loveu:
ja dopiero wczoraj wróciłam,pojechałam za granicę po samochód bo nasz stary już się sypie:-( jestem wykończona Oskar został z moją mamą i no i z moim mężem,a ja biegałam po komisach i szukałam okazyjnych cen samochodów na szczęście coś znalazłam i wróciłam cała i zdrowa :p dajcie spokój już się nigdzie nie wybieram teraz postaram się tu częściej zaglądać ;) o mały już coś chce :roll: postaram się zaraz wrócić :cool1:No co ty, puścił cię po samochód:crazyeye: U mnie by to nie przeszło, coś ty, chyba by prędzej zszedl z tego swiata niż pozwolił mi jechać w ciemno i kupić:evil_lol:

No i co kupiłaś pochwal się?:razz:

[quote name='credita']Fajowe, tak tropikami zapachniało:loveu:

[quote name='credita']
oto mój mały synuś z tatusiem:pŁoooo matulu ale dziubasek:loveu::evil_lol:
uśmiechnięty, nawet nie zauwazysz jak zacznie pyskować po swojemu

[quote name='Menrzuś']Aleś go sobie wychowała :shake:.....duże zaległości w szkoleniu masz :evil_lol:

Dobrze wychowałam, tylko nie dopracowałam pewnych szczegółów:evil_lol:

Ciiiiiiiiiiii......szczegóły na Pw :razz::diabloti:Dobra;)

Posted

kochani żadna bryka to mondeo z 98r kombi srebny metalik za całe 1100euro mąż nie mógł pojechać bo pracuje a ja mam jeszcze trochę urlopu :p auto sprawuje się dobrze na trasie 190 jedzie i trzyma się drogi i to mi wystarczy :multi:
no mały terrorysta coś chce pa ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']To jak ta bryka wygląda? ......i nie mów, że masz prawo jazdy

Udam że nie czytałam tego pytania ;-/Creditka to tyż jeżdżąca baba jesteś! Brawo!!!! No i gratuluje bryki, i tak nowsiejsza od mojej;-/prosze o namiar tego komisu gdzie takie tanie auta stoją- bo u nas na śląsku to wszytko droższe przynajmniej o 30 procent niż gdzie indziej - grrrrr!!!A małemu Oskarkowi daj troche popisać do cioteczki i wujcia

Posted

[quote name='credita']kochani żadna bryka to mondeo z 98r kombi srebny metalik za całe 1100euro mąż nie mógł pojechać bo pracuje a ja mam jeszcze trochę urlopu :p auto sprawuje się dobrze na trasie 190 jedzie i trzyma się drogi i to mi wystarczy :multi:
no mały terrorysta coś chce pa ;)

[quote name='credita']no mały ze mną siedzi tylko trochę ciężko mi się pisze
Menrzusiu mam prawo jazdy od 97r jeszcze maluchem zdawałam :cool3:

Ma pod spodem 4 kółka - to musi być bryka :evil_lol:.....ale że też się nie bałaś jechać w interesach? Fiu fiu.....zadziwiasz mnie dziewczyno :razz:

Całe szczęście, że tam na południu gumowe drzewa rosną :diabloti:

[quote name='apple']Udam że nie czytałam tego pytania ;-/Creditka to tyż jeżdżąca baba jesteś! Brawo!!!! No i gratuluje bryki, i tak nowsiejsza od mojej;-/prosze o namiar tego komisu gdzie takie tanie auta stoją- bo u nas na śląsku to wszytko droższe przynajmniej o 30 procent niż gdzie indziej - grrrrr!!!A małemu Oskarkowi daj troche popisać do cioteczki i wujcia

Tak, właśnie - daj Oskarkowi popisać :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']
Całe szczęście, że tam na południu gumowe drzewa rosną :diabloti:

Normalnie ale sobie ktoś tu grabi, nie powiem:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']:siara::siara:....... ale gorączka za oknem, nieprawdaż :razz::evil_lol:
Prawdam, prawdam:evil_lol: ale i tak jestem czujna jak Tommy Lee Jones w Ściganym:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Prawdam, prawdam:evil_lol: ale i tak jestem czujna jak Tommy Lee Jones w Ściganym:evil_lol:

cuś takiego :razz:.....więc bajer nie przejdzie? :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']cuś takiego :razz:.....więc bajer nie przejdzie? :diabloti:
No niestety, nie zemną te numery..........Bruner:evil_lol:

Bossszzz ale mam dzisiaj dobry dzień:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No niestety, nie zemną te numery..........Bruner:evil_lol:

Bossszzz ale mam dzisiaj dobry dzień:evil_lol:

I tak trzymaj z tym dniem :multi::loveu:

(dobrze, że bez świni się obyło :p)

Posted

[quote name='Menrzuś']I tak trzymaj z tym dniem :multi::loveu:

(dobrze, że bez świni się obyło :p)Buhahahahahahaha no cos ty o co ty mnie podejrzewasz co?:lol: