apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Nooooo.....pewnie......już sobie to wyobrażam: Siedzi sobie w fotelu jak jaka matrona i przyjmuje TZta hołdy, a ten drybda naokoła i obsypuje Ją płatkami kwiatków wołając - Ave Mamuśka :lol: Menrzusiu teraz normalnie upewniłam się w przkonaniu że ty powinienieś prowadzić kursy dokształacajace dla mężczyzn. rozumiem że w razie czego dla mojego bedzie jakaś znizka?- hihihihihi Quote
Menrzuś Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 apple napisał(a):Menrzusiu teraz normalnie upewniłam się w przkonaniu że ty powinienieś prowadzić kursy dokształacajace dla mężczyzn. rozumiem że w razie czego dla mojego bedzie jakaś znizka?- hihihihihi A co...jakiś niedoształcony w tych sprawach? :razz: W sprawach zniżkowych to można zawsze pogadać......podanie....3 zdjęcia......cv.....:evil_lol: Quote
apple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Menrzuś']A co...jakiś niedoształcony w tych sprawach? :razz: W sprawach zniżkowych to można zawsze pogadać......podanie....3 zdjęcia......cv.....:evil_lol:No troche szkolenia by mu nie zaszkodziło :roll::evil_lol: Bossszzz jakie wymagania:crazyeye: A ja myślałam że tak po znajomosci co Witaj Creditka:loveu: Quote
credita Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 witam:loveu: jesteście kochani że tu zaglądacie:loveu: ja dopiero wczoraj wróciłam,pojechałam za granicę po samochód bo nasz stary już się sypie:-( jestem wykończona Oskar został z moją mamą i no i z moim mężem,a ja biegałam po komisach i szukałam okazyjnych cen samochodów na szczęście coś znalazłam i wróciłam cała i zdrowa :p dajcie spokój już się nigdzie nie wybieram teraz postaram się tu częściej zaglądać ;) o mały już coś chce :roll: postaram się zaraz wrócić :cool1: Quote
credita Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ja nie mam takich pięknych widoków jak Menrzuś ,ale pokażę wam jaka harmonia panuje w moim akwarium :p Quote
credita Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 o i jeszcze może uda mi się wkleić mojego bąbla w nosidełku bo taki już kloc z niego że na rękach długo się nie da go nosić :razz: Quote
Menrzuś Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='apple']No troche szkolenia by mu nie zaszkodziło :roll::evil_lol: Bossszzz jakie wymagania:crazyeye: A ja myślałam że tak po znajomosci co Witaj Creditka:loveu: Aleś go sobie wychowała :shake:.....duże zaległości w szkoleniu masz :evil_lol: Ciiiiiiiiiiii......szczegóły na Pw :razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 credita napisał(a):witam:loveu: jesteście kochani że tu zaglądacie:loveu: ja dopiero wczoraj wróciłam,pojechałam za granicę po samochód bo nasz stary już się sypie:-( jestem wykończona Oskar został z moją mamą i no i z moim mężem,a ja biegałam po komisach i szukałam okazyjnych cen samochodów na szczęście coś znalazłam i wróciłam cała i zdrowa :p dajcie spokój już się nigdzie nie wybieram teraz postaram się tu częściej zaglądać ;) o mały już coś chce :roll: postaram się zaraz wrócić :cool1: A witanko gorące :multi: A co, TZ jakaś niedojda, że sam nie mógłby poszukać? Widzę, że prawdziwą Alfą w domu jesteś :evil_lol: - łączę się w ólu z TZem ;) Wracaj jak najczęściej :multi: credita napisał(a):ja nie mam takich pięknych widoków jak Menrzuś ,ale pokażę wam jaka harmonia panuje w moim akwarium :p A jakie tam widoki - musiałem pojechać, żeby je zobaczyć. Wy też macie przecież samochód ;) Miałem kiedyś akwarium, a nawet kilka - fajna sprawa, ale zbyt często się przeprowadzaliśmy, żeby je utrzymać :shake: credita napisał(a): oto mój mały synuś z tatusiem:p Ale fajne włoski ma :multi:...... i już chce gaworzyć :lol: Dobrej nocki Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='credita']witam:loveu: jesteście kochani że tu zaglądacie:loveu: ja dopiero wczoraj wróciłam,pojechałam za granicę po samochód bo nasz stary już się sypie:-( jestem wykończona Oskar został z moją mamą i no i z moim mężem,a ja biegałam po komisach i szukałam okazyjnych cen samochodów na szczęście coś znalazłam i wróciłam cała i zdrowa :p dajcie spokój już się nigdzie nie wybieram teraz postaram się tu częściej zaglądać ;) o mały już coś chce :roll: postaram się zaraz wrócić :cool1:No co ty, puścił cię po samochód:crazyeye: U mnie by to nie przeszło, coś ty, chyba by prędzej zszedl z tego swiata niż pozwolił mi jechać w ciemno i kupić:evil_lol: No i co kupiłaś pochwal się?:razz: [quote name='credita']Fajowe, tak tropikami zapachniało:loveu: [quote name='credita'] oto mój mały synuś z tatusiem:pŁoooo matulu ale dziubasek:loveu::evil_lol: uśmiechnięty, nawet nie zauwazysz jak zacznie pyskować po swojemu [quote name='Menrzuś']Aleś go sobie wychowała :shake:.....duże zaległości w szkoleniu masz :evil_lol: Dobrze wychowałam, tylko nie dopracowałam pewnych szczegółów:evil_lol: Ciiiiiiiiiiii......szczegóły na Pw :razz::diabloti:Dobra;) Quote
Menrzuś Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To jak ta bryka wygląda? :razz:......i nie mów, że masz prawo jazdy :diabloti: Quote
credita Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 kochani żadna bryka to mondeo z 98r kombi srebny metalik za całe 1100euro mąż nie mógł pojechać bo pracuje a ja mam jeszcze trochę urlopu :p auto sprawuje się dobrze na trasie 190 jedzie i trzyma się drogi i to mi wystarczy :multi: no mały terrorysta coś chce pa ;) Quote
credita Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 no mały ze mną siedzi tylko trochę ciężko mi się pisze Menrzusiu mam prawo jazdy od 97r jeszcze maluchem zdawałam :cool3: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Menrzuś']To jak ta bryka wygląda? ......i nie mów, że masz prawo jazdy Udam że nie czytałam tego pytania ;-/Creditka to tyż jeżdżąca baba jesteś! Brawo!!!! No i gratuluje bryki, i tak nowsiejsza od mojej;-/prosze o namiar tego komisu gdzie takie tanie auta stoją- bo u nas na śląsku to wszytko droższe przynajmniej o 30 procent niż gdzie indziej - grrrrr!!!A małemu Oskarkowi daj troche popisać do cioteczki i wujcia Quote
Menrzuś Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='credita']kochani żadna bryka to mondeo z 98r kombi srebny metalik za całe 1100euro mąż nie mógł pojechać bo pracuje a ja mam jeszcze trochę urlopu :p auto sprawuje się dobrze na trasie 190 jedzie i trzyma się drogi i to mi wystarczy :multi: no mały terrorysta coś chce pa ;) [quote name='credita']no mały ze mną siedzi tylko trochę ciężko mi się pisze Menrzusiu mam prawo jazdy od 97r jeszcze maluchem zdawałam :cool3: Ma pod spodem 4 kółka - to musi być bryka :evil_lol:.....ale że też się nie bałaś jechać w interesach? Fiu fiu.....zadziwiasz mnie dziewczyno :razz: Całe szczęście, że tam na południu gumowe drzewa rosną :diabloti: [quote name='apple']Udam że nie czytałam tego pytania ;-/Creditka to tyż jeżdżąca baba jesteś! Brawo!!!! No i gratuluje bryki, i tak nowsiejsza od mojej;-/prosze o namiar tego komisu gdzie takie tanie auta stoją- bo u nas na śląsku to wszytko droższe przynajmniej o 30 procent niż gdzie indziej - grrrrr!!!A małemu Oskarkowi daj troche popisać do cioteczki i wujcia Tak, właśnie - daj Oskarkowi popisać :multi: Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś'] Całe szczęście, że tam na południu gumowe drzewa rosną :diabloti: Normalnie ale sobie ktoś tu grabi, nie powiem:diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='apple']Normalnie ale sobie ktoś tu grabi, nie powiem:diabloti: :siara::siara:....... ale gorączka za oknem, nieprawdaż :razz::evil_lol: Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś']:siara::siara:....... ale gorączka za oknem, nieprawdaż :razz::evil_lol: Prawdam, prawdam:evil_lol: ale i tak jestem czujna jak Tommy Lee Jones w Ściganym:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='apple']Prawdam, prawdam:evil_lol: ale i tak jestem czujna jak Tommy Lee Jones w Ściganym:evil_lol: cuś takiego :razz:.....więc bajer nie przejdzie? :diabloti: Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś']cuś takiego :razz:.....więc bajer nie przejdzie? :diabloti: No niestety, nie zemną te numery..........Bruner:evil_lol: Bossszzz ale mam dzisiaj dobry dzień:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='apple']No niestety, nie zemną te numery..........Bruner:evil_lol: Bossszzz ale mam dzisiaj dobry dzień:evil_lol: I tak trzymaj z tym dniem :multi::loveu: (dobrze, że bez świni się obyło :p) Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś']I tak trzymaj z tym dniem :multi::loveu: (dobrze, że bez świni się obyło :p)Buhahahahahahaha no cos ty o co ty mnie podejrzewasz co?:lol: Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha no cos ty o co ty mnie podejrzewasz co?:lol: tak mi się tylko wymskŁo :oops: :evil_lol: Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś']tak mi się tylko wymskŁo No to żeby mi to było po raz ostatni ;-) Quote
Recommended Posts