Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Widzisz Jabłuszkowa....widzisz? Ale Ci się dostało :diabloti:

Eeeeee tam:roll:

A Alutka się Ciebie słucha? :razz::eviltong:A to co innego:evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja Tobie nie poleciłem wysłać, tylko Alutce :eviltong::loveu:No dobra dobra ale zaadresowane było na MNIE:diabloti: nie czepiajmy się szczegółów.

Posted

[quote name='apple']A to co innego:evil_lol:

Taaaaaaaa......noooooooo........ :diabloti:

[quote name='apple']No dobra dobra ale zaadresowane było na MNIE:diabloti: nie czepiajmy się szczegółów.

Na to wpływu nie miałem - koperty nie widziałem, chociaż w zleceniu było wyraźnie "dla małej Alutki" ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaaaaa......noooooooo........ :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Na to wpływu nie miałem - koperty nie widziałem, chociaż w zleceniu było wyraźnie "dla małej Alutki" ;)
a bylo było:roll: no ale to nie zmienia faktu że chciałeś zwieść mą matczyną czujność i kobiecą intuicję;):evil_lol:

Posted

[quote name='apple']a bylo było:roll: no ale to nie zmienia faktu że chciałeś zwieść mą matczyną czujność i kobiecą intuicję;):evil_lol:

Zwieść Jabłkową? :crazyeye: nawet na to nie wpadłem :evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
o witam chyba mam sprawcę prezentu Oskarkowego:evil_lol:
Menrzuś przyznaj się bez bicia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tylko nie bij :shake:

:evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
to się przyznaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo mi głupio i muszę wiedzieć komu podziękowania złożyć :loveu:

jak mają być podziękowania, to się nie przyznaję :eviltong::evil_lol:

Posted

a jednak :p
Menrzusiu masz wielkie serce! Oskar dziękuje Tobie,koala jest przyczepiony do łóżeczka ,Oskar do niego gaworzy ,bo karuzela go interesuje tylko jak gra,no a misio na niego patrzy ;)
ale muszę przyznać że sprytnie to wymyśliłeś:cool3:
rozszyfrowała cię dedektyw jabcokowa :evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
a jednak :p
Menrzusiu masz wielkie serce! Oskar dziękuje Tobie,koala jest przyczepiony do łóżeczka ,Oskar do niego gaworzy ,bo karuzela go interesuje tylko jak gra,no a misio na niego patrzy ;)
ale muszę przyznać że sprytnie to wymyśliłeś:cool3:
rozszyfrowała cię dedektyw jabcokowa :evil_lol:

Aaaa tam....bez przesady :oops: ale za to fajnie, że Oskarkowi sie spodobał ;) tak przed Dniem Dziecka - pierwszy raz obchodzonemu :multi:

Zaraz tam detektyw Jabcokowa - poprostu molestowała mojego pełnomocnika wysyłkowego, aż pękł :evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
masz ten humor :p "molestowała":p
Dzięki jeszcze raz ,to naprawdę miłe z twojej strony :p

Nie ma sprawy ;).....mam nadzieję, że małżonek śledztwa nie zrobił :roll:

Posted

Kamień z serca :mdleje:

A tak w ogóle tydzień się zastanawiałem, skąd ja znam Twoją twarz - Maja Popielarska z TVN :multi:......normalnie kropka w kropkę :lol:

Posted

eee przecież mu powiem że od ciebie,przecież to dla Oskarka,ja bym się cieszyła jakby on miał tyle pomysłowości i pamiętał o innych ;), czasem tu zagląda więc i tak by się dowiedział,a jak przyszła przesyłka to i tak widział i powiedział że to miłe :p

Posted

no jak wiele rzeczy tutaj :evil_lol:
no co ty,ja podobna muszę się przyjrzeć:oops:
a jeszcze odpowiem na to 12 kg które muszę zrzucić :
lekarz zalecił,bo wtedy skończy sie na rehabilitacji biodra ,stawy nie lubią obciążenia tym bardziej że przez pół życia,nosiły ciężar 47kg :oops:
wstyd jak kobieta się zapuszcza w ciąży bo to wina ludzi bo tylko jedz bo to zdrowo dla dziecka ,a to guzik prawda ,wcale się nie powinno jeść za dwóch :shake: no mały już się wierta chyba już sobie nie posiedzę tu długo :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):

Zaraz tam detektyw Jabcokowa - poprostu molestowała mojego pełnomocnika wysyłkowego, aż pękł :evil_lol:
Ale to nie ja:roll:.....ja się tylko domyślałam, no w sumie byłam pewna, ale to ktoś inszy zmolestował pełnomocnika:razz:ja tylko rozsiałam potwierdzoną oficjalnie informację:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Ale to nie ja:roll:.....ja się tylko domyślałam, no w sumie byłam pewna, ale to ktoś inszy zmolestował pełnomocnika:razz:ja tylko rozsiałam potwierdzoną oficjalnie informację:evil_lol:

aleś wykombinowała - Pełnomocnik skarżył mi się, że Ją molestujesz na PW :eviltong:

:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
aleś wykombinowała - Pełnomocnik skarżył mi się, że Ją molestujesz na PW :eviltong:

:diabloti:
No ale ja tylko raz....słowo tylko raz dopuściłam się molestowania:roll: I pełnomocnik mnie olał, tzn zastosował metodę nie odpisywania na pw:cool1:

Hmmmm ktoś inny wycisną informacje, nooo mam na Dogo konkurencję, kogoś o większej sile rażenia:diabloti: