apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']no, chyba, że coś jeszcze Ci się przypomni z tymi kolkami :roll: wszystko co wiem juz NAPISAŁAM PARE STRON WCZEŚNIEJ! :evil_lol:CREDITKA COS WAZNEGO NAPISAŁAM!:roll: Tylko mi Menrzuś zagadał:eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple']wszystko co wiem juz NAPISAŁAM PARE STRON WCZEŚNIEJ! :evil_lol:CREDITKA COS WAZNEGO NAPISAŁAM!:roll: Tylko mi Menrzuś zagadał:eviltong: Łatwo znaleźć - to tam, gdzie się absolutnie nie wmaślałem :p Quote
Menrzuś Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 credita napisał(a):o takich ziółek nie próbowałam dzięki za podpowiedz ,znikam bo ryczy w niebo głosy pa Tylko nie mów, że Młody już biega i że przez przypadek urwał Ci kabel od neta :roll: Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jak jedna się pojawiła, to drugą wcięło :shake: Pozdrowionka :multi: Quote
credita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 przepraszam was że się nie pokazuję ,ale nie daję rady wygospodarować chwilki:oops: teraz mam przygotowania do chrzcin no i oczywiście wcześniej się goście na nocleg zjadą ,sprzątam w chwili wolnego każdy kąt w domu,no ale taka robota na raty,obiecuję fotki ze spaceru co prawda już bez Gapci ,ale może Huzar i Yeta was zadowolą ;) Menrzuś moje maleństwo nie chodzi na szczęście ,ale głos to on ma :crazyeye: chyba śpiewakiem jakimś zostanie:evil_lol: apple dzięki za rady,masz dużą wiedzę :p wreszcie Agniestko jesteś z nami :multi: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 credita napisał(a):przepraszam was że się nie pokazuję ,ale nie daję rady wygospodarować chwilki:oops: teraz mam przygotowania do chrzcin no i oczywiście wcześniej się goście na nocleg zjadą ,sprzątam w chwili wolnego każdy kąt w domu,no ale taka robota na raty,obiecuję fotki ze spaceru co prawda już bez Gapci ,ale może Huzar i Yeta was zadowolą ;) Menrzuś moje maleństwo nie chodzi na szczęście ,ale głos to on ma :crazyeye: chyba śpiewakiem jakimś zostanie:evil_lol: apple dzięki za rady,masz dużą wiedzę :p wreszcie Agniestko jesteś z nami :multi: no to może w końcu sie udam nam razem wszystkim sklikać :lol: A kiedy chrzcisz Oskarka? Eeeeeech....chciałoby się więcej wiadomości, ale cóż - poczekamy ;) Trzymajcie się :multi: Quote
credita Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Menrzuś Oskarek chrzest ma 3 maja :p jest pięęęękna pogoda aż chce się żyć ;) Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Agniest napisał(a):to prawda :) ....że ma chrzest 3go maja?.....też tak uważam :p:razz: Quote
apple Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='credita']Menrzuś Oskarek chrzest ma 3 maja :p jest pięęęękna pogoda aż chce się żyć ;)No to Creditko ja chciałam złożyć Oskarkowi życzonka z okazji tej uroczystości bo już nie będę miała okazji; Oskarku- słonko citeczka Japkowa życzy ci obfitości Łask Bożych oraz wielu szczęśliwych chwil:loveu:a rodzicom życzę szybkiej i sprawnej imprezki po;) i grzecznego malca w kościółku:evil_lol: Quote
credita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 apple dziękujemy za życzenia,pozdrawiamy :p Quote
Menrzuś Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No to i po chrzcie :lol:..... i wszystko wróci do normy :p Dobrej nocki Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):I jak tam poszło lanie wody?:razz: Spoko - Creditka jeszcze do siebie dochodzi :p Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Spoko - Creditka jeszcze do siebie dochodzi :p Czyli normalka:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):Czyli normalka:evil_lol: Ale Ciebie krócej to trzymało :evil_lol: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale Ciebie krócej to trzymało :evil_lol:Tak bo ja nie robilam imprezy w domu:lol: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):Tak bo ja nie robilam imprezy w domu:lol: Ale spryciula :lol:......przy drugich chrzcinach Creditka będzie już wiedziała :diabloti: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale spryciula :lol:......przy drugich chrzcinach Creditka będzie już wiedziała :diabloti:Coś ty nie wyobrażałam sobie takiej imprzy w domu przy małym dziecku byłam jak wypluta a tu jeszcze ugotować, podać i ładnie wygladać, nie dało by rady:shake: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):Coś ty nie wyobrażałam sobie takiej imprzy w domu przy małym dziecku byłam jak wypluta a tu jeszcze ugotować, podać i ładnie wygladać, nie dało by rady:shake: Najlepiej wtedy do dziadków iść :diabloti: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Najlepiej wtedy do dziadków iść :diabloti:Buhahahahahahahahaha no super pomysł, znasz to z autopsji:evil_lol::razz: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahaha no super pomysł, znasz to z autopsji:evil_lol::razz: A tak jakoś mi teraz do głowy ten pomysł wpadł :evil_lol: Quote
Agniest Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 i jak tam po chrzcie ? Oskarek był grzeczny ? pozdrowionka :) Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Agniest napisał(a):i jak tam po chrzcie ? Oskarek był grzeczny ? pozdrowionka :) Prawdziwy chłopak to by się wydarł ....... jak u dentysty ;) Quote
Recommended Posts