Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']no, chyba, że coś jeszcze Ci się przypomni z tymi kolkami :roll:
wszystko co wiem juz NAPISAŁAM PARE STRON WCZEŚNIEJ! :evil_lol:CREDITKA COS WAZNEGO NAPISAŁAM!:roll: Tylko mi Menrzuś zagadał:eviltong:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']wszystko co wiem juz NAPISAŁAM PARE STRON WCZEŚNIEJ! :evil_lol:CREDITKA COS WAZNEGO NAPISAŁAM!:roll: Tylko mi Menrzuś zagadał:eviltong:

Łatwo znaleźć - to tam, gdzie się absolutnie nie wmaślałem :p

Posted

credita napisał(a):
o takich ziółek nie próbowałam dzięki za podpowiedz ,znikam bo ryczy w niebo głosy pa

Tylko nie mów, że Młody już biega i że przez przypadek urwał Ci kabel od neta :roll:

Posted

przepraszam was że się nie pokazuję ,ale nie daję rady wygospodarować chwilki:oops: teraz mam przygotowania do chrzcin no i oczywiście wcześniej się goście na nocleg zjadą ,sprzątam w chwili wolnego każdy kąt w domu,no ale taka robota na raty,obiecuję fotki ze spaceru co prawda już bez Gapci ,ale może Huzar i Yeta was zadowolą ;)
Menrzuś moje maleństwo nie chodzi na szczęście ,ale głos to on ma :crazyeye: chyba śpiewakiem jakimś zostanie:evil_lol:
apple dzięki za rady,masz dużą wiedzę :p
wreszcie Agniestko jesteś z nami :multi:

Posted

credita napisał(a):
przepraszam was że się nie pokazuję ,ale nie daję rady wygospodarować chwilki:oops: teraz mam przygotowania do chrzcin no i oczywiście wcześniej się goście na nocleg zjadą ,sprzątam w chwili wolnego każdy kąt w domu,no ale taka robota na raty,obiecuję fotki ze spaceru co prawda już bez Gapci ,ale może Huzar i Yeta was zadowolą ;)
Menrzuś moje maleństwo nie chodzi na szczęście ,ale głos to on ma :crazyeye: chyba śpiewakiem jakimś zostanie:evil_lol:
apple dzięki za rady,masz dużą wiedzę :p
wreszcie Agniestko jesteś z nami :multi:

no to może w końcu sie udam nam razem wszystkim sklikać :lol:
A kiedy chrzcisz Oskarka? Eeeeeech....chciałoby się więcej wiadomości, ale cóż - poczekamy ;)

Trzymajcie się :multi:

Posted

[quote name='credita']Menrzuś Oskarek chrzest ma 3 maja :p
jest pięęęękna pogoda aż chce się żyć ;)No to Creditko ja chciałam złożyć Oskarkowi życzonka z okazji tej uroczystości bo już nie będę miała okazji; Oskarku- słonko citeczka Japkowa życzy ci obfitości Łask Bożych oraz wielu szczęśliwych chwil:loveu:a rodzicom życzę szybkiej i sprawnej imprezki po;) i grzecznego malca w kościółku:evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale spryciula :lol:......przy drugich chrzcinach Creditka będzie już wiedziała :diabloti:
Coś ty nie wyobrażałam sobie takiej imprzy w domu przy małym dziecku byłam jak wypluta a tu jeszcze ugotować, podać i ładnie wygladać, nie dało by rady:shake:

Posted

apple napisał(a):
Coś ty nie wyobrażałam sobie takiej imprzy w domu przy małym dziecku byłam jak wypluta a tu jeszcze ugotować, podać i ładnie wygladać, nie dało by rady:shake:

Najlepiej wtedy do dziadków iść :diabloti: