apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']dzięki Menrzuś cmoknę w czółko Oskara ;) aplle masz rację rozgrzewanie brzucha trochę pomaga, espumisan też mam i jeszcze mam esputicon to podobnie działa i czopki przeciwbólowe , ale jak go sieknie to już amba no ale pociesza mnie fakt że teraz już coraz mniej kolek będzie :pjeszcze możesz spróbować Infacol i takie ziółka tzn herbatke dla niemowlat ona sie nazywa.............cholera zapomniałam teraz , napisze ci wieczorem jak sprawdze tez jest dobra no i masaż brzuszka:roll: W kazdym razie to taka mieszanka apteczna z róznych ziól rumianek, koperek i jakies tam jeszcze inne......... Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 O juz wiem......................bobosan albo bobofen:roll: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']te wasze teksty są super :evil_lol: Quote
credita Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 o takich ziółek nie próbowałam dzięki za podpowiedz ,znikam bo ryczy w niebo głosy pa Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']o takich ziółek nie próbowałam dzięki za podpowiedz ,znikam bo ryczy w niebo głosy pa no lec buziolki dla Oskarka:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Niekoniecznie:cool1: Bo lubie parzeć w oczy:razz: ale tam są takie szybki, jakby gogle, cycuś....a z nich strach wyziera, czy aby pochłaniacz nie przepuści tego dymu :crazyeye: [quote name='credita']dzięki Menrzuś cmoknę w czółko Oskara ;) ostatecznie jakiś tam e-wujek w końcu jestem :roll: [quote name='credita']te wasze teksty są super :evil_lol: Uffffffff.....a myślałem, że po odwłoku oberwę za zaśmiecanie :multi:.... ale w końcu to Twoja wina. My tu w pokoiku flirtując czekaliśmy i czekaliśmy ;) [quote name='apple'] dobra, dobra - nie było słonka dzisiaj u Ciebie, więc pąsik na Jabłuszku nie miał jak wyskoczyć.........oszukaństwo tu wietrzę :mad::lol: [quote name='credita']o takich ziółek nie próbowałam dzięki za podpowiedz ,znikam bo ryczy w niebo głosy pa już zgłodniał? Ten to ma jedzone:p Wow....trzeciego płomyczka u Ciebie dostałem...... :multi::kiss_2: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']ale tam są takie szybki, jakby gogle, cycuś....a z nich strach wyziera, czy aby pochłaniacz nie przepuści tego dymu :crazyeye: No ale ja lubie bezopośrednio w oka paczać:eviltong: ostatecznie jakiś tam e-wujek w końcu jestem :roll: Noooooooooooooooooooooooooooo to jest funkcja:razz: dobra, dobra - nie było słonka dzisiaj u Ciebie, więc pąsik na Jabłuszku nie miał jak wyskoczyć.........oszukaństwo tu wietrzę :mad::lol: Aaaaaaaaaa co ty tam wiesz...............nie znasz się:p Wow....trzeciego płomyczka u Ciebie dostałem...... :multi::kiss_2: No i co się chwalisz:mad: Creditka wiesz co ja tak sobie jeszcze w nocy pomyślałam ze jeżeli chodzi o kolki i zaparcia to Ali tez bardzo pomogła zmiana mieszanki mlecznej. Najpierw była na Nan-ie i miała wszelkie różne dolegliwości brzuszno trawienne a jak zmieniłam jej na Bebilon to ustąpiło...............Hmmmmmmmm niby te mieszanki mają taki sam skład a jednak czymś się różnią i dzieci to odczuwają........Może spróbuj go przestawić zawsze możesz wrócić do swojej mieszanki ale daje głowe że się poprawi;) Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No ale ja lubie bezopośrednio w oka paczać:eviltong: okulistka domorosła :evil_lol: Noooooooooooooooooooooooooooo to jest funkcja:razz: Ostatecznie - wuj to......wuj, jak to imć Kowalski powiedział :p Aaaaaaaaaa co ty tam wiesz...............nie znasz się:p pppppfffffffffffffffff......znająca się inaczej :eviltong: [quote name='apple']No i co się chwalisz:mad: Nie Tobie :eviltong:......zazdrośnica jedna :loveu: Creditka wiesz co ja tak sobie jeszcze w nocy pomyślałam ze jeżeli chodzi o kolki i zaparcia to Ali tez bardzo pomogła zmiana mieszanki mlecznej. Najpierw była na Nan-ie i miała wszelkie różne dolegliwości brzuszno trawienne a jak zmieniłam jej na Bebilon to ustąpiło...............Hmmmmmmmm niby te mieszanki mają taki sam skład a jednak czymś się różnią i dzieci to odczuwają........Może spróbuj go przestawić zawsze możesz wrócić do swojej mieszanki ale daje głowe że się poprawi;) Cudowna jesteś ciotka :multi: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś'] Nie Tobie :eviltong:......zazdrośnica jedna :loveu: A zazdraszczam zazdraszczam.............bo ja nie mam ogonków:placz: Cudowna jesteś ciotka :multi:eeeeeeeeee taaaaaam :oops::oops::oops: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple']eeeeeeeeee taaaaaam :oops::oops::oops: ale masz za to komplet pytek plus jedno zapasowe :evil_lol: no powaaaaaga :razz: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']ale masz za to komplet pytek plus jedno zapasowe :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: no powaaaaaga :razz:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tamm:roll::eviltong:Staram się pomóc bo wiem jaki to ból.........jak dziecko płacze a ty nie umiesz mu pomóc:shake: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple']eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tamm:roll::eviltong:Staram się pomóc bo wiem jaki to ból.........jak dziecko płacze a ty nie umiesz mu pomóc:shake: no właśnie dlatego był ten mój wpis :loveu: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']no właśnie dlatego był ten mój wpis :loveu: Aha:oops:..................no ale chybaśmy zagadali informację:evil_lol: creditka COFNIJ SIĘ JAKBY CO;) Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple']Aha:oops:..................no ale chybaśmy zagadali informację:evil_lol: creditka COFNIJ SIĘ JAKBY CO;) .....to tam gdzie sie przymilam :razz: :p Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś'].....to tam gdzie sie przymilam :razz: :pHahahahahahahahaa:evil_lol: Dokładnie tam;) Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple']Hahahahahahahahaa:evil_lol: Dokładnie tam;) ale musisz przyznać, że zrobiłem to bardzo wdzięcznie :razz::roll: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']ale musisz przyznać, że zrobiłem to bardzo wdzięcznie :razz::roll:baaaardzo ty w ogóle jestes chodzący wdziek:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple']baaaardzo ty w ogóle jestes chodzący wdziek:loveu: no baaaaaa......na siłę się nie wmaślam :p goopol :evil_lol: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']no baaaaaa......na siłę się nie wmaślam :p goopol :evil_lol:nie tylko głoopolek:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple']nie tylko głoopolek:loveu: no nie strasz mnie :diabloti: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Menrzuś napisał(a):no nie strasz mnie :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 apple napisał(a)::loveu::loveu::loveu: oj, ktoś nas zaraz stąd pogoni :p Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']oj, ktoś nas zaraz stąd pogoni :pNo to oć idziemy co by się nie narażać:roll: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple']No to oć idziemy co by się nie narażać:roll: no, chyba, że coś jeszcze Ci się przypomni z tymi kolkami :roll: Quote
Recommended Posts