Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

credita napisał(a):
już jestem ;) troszkę sobie pozwoliłam na mycie okien przewieszanie firanek,kąpiel psiaków wpadłam w wir pracy i prawie bym urodziła:roll: a na to mam jeszcze 3 miesiące,dziś wróciłam z apteczką leków ale z dobrym humorem:p muszę zwolnić tępo :shake:Psiaki w dobrej formie tylko mnie tydzień nie było a mąż już ich nauczył złych nawyków Gapci weszło w krew leżenie na tapczanie i żdziwiona jak po niej krzyczę że ma na legowisko zmykać:angryy: pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy za odwiedziny :loveu:

Creditko, a ja nic nie wiedziałam :oops::oops: ( może coś przeoczyłam lub niedoczytałam...) GRATULUJĘ !!! kiedy masz termin ? czy już wiesz czy to chłopiec czy dziewczynka ?
dbaj o siebie !
u mnie też sunie nie mają wstępu na kanapy, chociaż w naszym przypadku to mąż bardziej jest rygorystyczny, ja bym pewnie pozwoliła, gdyby on się tak tego nie czepiał.....

Posted

witam Agniest nie chwaliłam sie bo zapeszać nie chciałam,dzidziuś bardzo wyczekany :loveu:termin Luty/marzec tak przełomowo w karcie ciąży mam na 1 marca :cool3: no i podobno chłopiec :p u nas zima, od rana sypie śniegiem,może w końcu skończy się te wnoszenie piachu na psich stópkach pozdrawiamy ;)

Posted

wiadomo - jak to chłopak ;) musi trochę pobrykać ;)
mój też wierzgał nóżkami i rączkami, zresztą do tej pory jest bardzo ruchliwym dzieckiem.

śniegu tyle i tak czysto się zrobiło, że nawet łapek nie trzeba wycierać :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

no witam :lol: u mnie czasem internet zawodzi:angryy: psuje się modem,a zastępczego nie dają tylko się czeka ,no to się doczekałam w nowym roku:p
U nas wszystko dobrze biały, puszek za oknem i minusowe temperatury.Postaram się wkleić kilka fotek:p

Posted

Witaj po dłuuuuuuugim niebycie :multi:
Fotka extra - ja nie miałem szans na zrobienie podobnej - groziłoby to rozniesieniem drzewka w strzępy. Argon jest bardzo ciekawy bombek i podejrzewam, że chętnie by jedną spróbował...a od światełek to prawie wzroku nie odrywa

Posted

no i w sobotę wstawię jeszcze fotki ;) dziś już zmykam jutro wcześnie muszę wstać i jechać na badania do Zabrza wracam w sobotę,wiecie co najgorsze przy badaniach jest stawanie na wadze w życiu jeszcze tyle nie ważyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pa

Posted

credita napisał(a):
no i w sobotę wstawię jeszcze fotki ;) dziś już zmykam jutro wcześnie muszę wstać i jechać na badania do Zabrza wracam w sobotę,wiecie co najgorsze przy badaniach jest stawanie na wadze w życiu jeszcze tyle nie ważyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pa

No to do soboty - i trzymaj się ciepło.
To jest jedyna okazja, że możesz tyć :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
ehhhh :shake:

Noooooo.....nie ma jak wypróbować dzidy :shake:....z jednej strony strach przed Alfą.....jedna urodziła....druga się spodziewa.
Chyba na Ciebie padnie :evil_lol: