credita Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dzięki Małgośka staramy się Gapci wynagrodzić każdy dzień za jej cierpienia o których mam nadzieję już zapomniała;) pozdrawiamy również :p Quote
credita Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Agniest tak myślałam że z netem coś się nie kula, dzięki że przy chwili okazji zaglądasz do nas :p no a Żabulec to charakterem do Gapci podobna te stare typy chyba tak mają:evil_lol: pozdrawiamy Quote
Agniest Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hej, hej już jestem :multi: net naprawiony. A co u was ? pewnie pięknie i jesiennie :cool3: bardzo lubię jesień w lesie.... dobrze, że się trochę cieplej zrobiło ;) Quote
credita Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ja też lubię jesień mam nadzieję że będzie jeszcze ciepło i słonecznie bo wtedy to aż grzech nie wyjść na spacer do lasu:pWłaśnie siedzą ze mną Gapcia i Huzarek po kąpieli i się suszą :evil_lol:pozdrawiamy:p Quote
credita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 witamy cicho tu u nas nikt nie zagląda:roll: chyba będę musiała jakieś fotki powstawiać :cool3: Quote
simbik Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 credita napisał(a):witamy cicho tu u nas nikt nie zagląda:roll: chyba będę musiała jakieś fotki powstawiać :cool3: No właśnie czekamy na fotki :eviltong:... Quote
Małgośka z Boksą Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 credita napisał(a):witamy cicho tu u nas nikt nie zagląda:roll: chyba będę musiała jakieś fotki powstawiać :cool3: No no no, odkąd wróciłam na forum to zaglądam, oj zaglądam i zgadzam się z przedmówczynią: czekamy na fotosy Quote
credita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ok ok zwracam honor;) staram się wkleić fotkę z ostatniej chwili rozbudzonych bokserów ,ale chyba się nie uda bo mi się ukazuje błąd wczytywania strony:angryy: będę jeszcze walczyć:evil_lol: Quote
credita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 jutro wstawię więcej fotek bo coś ten program dziś ma ślimacze tempo :mad: Quote
Bodziulka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Gapcia jednak mniejszy leniwiec- główkę podniosła do fotki ;) Quote
credita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 to i tak sukces Bodziulka:cool3: zwykle się odwraca , albo ucieka przed obiektywem prawdziwa dama nie lubi zdjęć z zaskoczki :evil_lol: Quote
Małgośka z Boksą Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzień dobry w ten sobotni poranek... Pozdrawiamy Was wszystkich..... wiesz Kasiu, jak oglądam Twój wątek ze staruszką Gapcią w roli głównej, to aż chce się przygarnąć takiego smuta pod swój dach....kto wie, kto wie....moja Boksa napewno byłaby przeszczęśliwa Quote
simbik Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='credita']http://i002.radikal.ru/0711/c9/5c0d5484442f.jpg dwa leniwce :lol: I to wybitne leniwce,bo nawet im się nie chce na drzewie wisieć :eviltong:,jak na leniwce przystało. Quote
credita Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Małgośka z Boksą - Dziękuję za miłe słowa, tak prawdę mówiąc Gapcia to pupilka mojego męża,można jej wszystko nawet jak nabroi to uchodzi jej bez dwóch zdań ,zawsze słyszę słowa to na pewno nie Gapusia !chodż do pana niedobra pani krzyczy na biedną staruszkę,a wtedy najlepsza jest mina Gapci i jej drwiący ze mnie wzrok:evil_lol: ale faktycznie coś w sobie ma że nie można się na nią gniewać :loveu: pozdrawiamy Quote
credita Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 simbik- no jeszcze jakby się tego nauczyły to by było wesoło :evil_lol: Quote
credita Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 dziś miał być długi niedzielny spacer a jest domowe lenistwo u nas leje i jest zimno,czy będzie jeszcze ciepło? Quote
Agniest Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 już chyba ciepło nie będzie...... :( trzeba się do zimy szykować. Piękna fotka leniwców :) taka słodka z nich para..... a jak tam puszysta Yeti? Quote
credita Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 puszysta Yeti to cały dzień przesypia w budzie śmiejemy się z mężem że ona to jak niedżwiadki gromadzi tłuszcze i zapada w sen :p Quote
credita Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 o a tak wygląda Huzar jak rano wstaje słodki nie? :loveu: Quote
Agniest Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Fotki :loveu: zaspany Huzarek jest taki słodki :kiss_2: Yeti śliczna - pilnuje drewienka żeby pańci ciepło było w zimę ;), a Gapcia widzę tak jak Żaba ma posłanie pod kaloryferem :lol: ciepłolubna kobitka. Moje sunie jak dzisiaj wyszły na siku, a na dworze szron na trawie, to tak szybko uciekały do domu, że myślałam że sobie nóżki połamią :evil_lol: fajna gromadka ;) Quote
credita Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Agniest moje rano załatwiają się tak ekspresowo że to też do nich nie podobne,a Yeta tylko wynurzyła nos z budy i to wszystko nawet się przywitać nie przyszła :evil_lol: Quote
Recommended Posts