Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Credita, nic nie mówiłaś, ze wam się rodzina powiększyła ....... Ładna gromadka :evil_lol: a to śliczne maleństwo Yety to duży psiak będzie?
Pozdrawiamy całą waszą piątkę :razz: Zdjęcia super, szczególnie to z patyczkiem, ale pięknego Huzarka mi na nich brakuje....

Posted

foteczek jest więcej ,ale ze wstawieniem gorzej:angryy: bo net chodzi bardzo wolno i nie zawsze się wstawiają:shake:
Agniest rodzinka trochę większa:evil_lol: Yeta to mix owczarka kałkaskiego schroniskowa bida przytachałam ją w lutym:lol: Huzarek też będzie tylko wstawię resztę fotek.dziękujemy za odwiedziny;)

Posted

Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ WAM KOLOROWYCH I SMACZNYCH PISANEK, MOKREGO DYNGUSA, JAK NAJWIĘCEJ PROMYCZKÓW WIOSENNEGO SŁONECZKA I DŁUGICH SPACERKÓW Z PSINAMI, I HOJNEGO ZAJĄCZKA OCZYWIŚCIE :loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

napiszę tylko tyle Gapcia ma się wspaniale nabrała sił na wiosnę,ma tyle energii że szok:crazyeye:jak usprawnię tego neta to wstawię aktualne fotki bo teraz ok10min idzie sama odpowiedz :placz:pozdrawiamy:loveu:

Posted

koszmar to mało o wstawieniu fotek nie mam co marzyć,:placz:strony otwierają się dokładnie 17 minut:angryy:szkoda nerwów Gapcia dziś przesypia wczorajsze swawole:evil_lol:mam nadzieję że dogo się usprawni :angryy:bo mam dużo fajnych foteczek babci Gapci ,Huzarka i Yety;)pozdrawiamy wszystkich:loveu:

Posted

komp znowu siadł:placz: piszę z pracy ,ale ukratkiem bo też nie mam jak :oops: mam nadzieję ze w następnym tygodniu już będzie wszystko ok to wstawię fotosy:cool3: pozdrawiamy wszystkich i pamiętamy o was pa;)