credita Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 no i tyle jeżeli chodzi o fotki ,bo cierpliwość tracę tak długo się je wstawia:angryy: Quote
credita Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pozdrowionka dla wszystkich od Huzarka,Gapki i Yety:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 o jejka jejka :loveu: słoneczna panna :loveu: Quote
Agniest Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Credita, nic nie mówiłaś, ze wam się rodzina powiększyła ....... Ładna gromadka :evil_lol: a to śliczne maleństwo Yety to duży psiak będzie? Pozdrawiamy całą waszą piątkę :razz: Zdjęcia super, szczególnie to z patyczkiem, ale pięknego Huzarka mi na nich brakuje.... Quote
simbik Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='credita'] Gapcia łapie pierwsze promyki słońca:lol: Foteczek mało ale wszystkie super :multi: i widać że Gapci wiosna służy :lol: . Quote
credita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 foteczek jest więcej ,ale ze wstawieniem gorzej:angryy: bo net chodzi bardzo wolno i nie zawsze się wstawiają:shake: Agniest rodzinka trochę większa:evil_lol: Yeta to mix owczarka kałkaskiego schroniskowa bida przytachałam ją w lutym:lol: Huzarek też będzie tylko wstawię resztę fotek.dziękujemy za odwiedziny;) Quote
Agniest Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ WAM KOLOROWYCH I SMACZNYCH PISANEK, MOKREGO DYNGUSA, JAK NAJWIĘCEJ PROMYCZKÓW WIOSENNEGO SŁONECZKA I DŁUGICH SPACERKÓW Z PSINAMI, I HOJNEGO ZAJĄCZKA OCZYWIŚCIE :loveu: Quote
credita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 zdiątka jeszcze będą tylko niech się troszkę zazieleni:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aganiok Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Piękna fotka, jak zwykle zresztą :-) Wesołych Świąt !!!!! Quote
Bodziulka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Huzi pięknie pozuje, a Gapcia chyba ma już dosyć :evil_lol: Quote
credita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 oj tak zrobienie zdjęcia Gapce to sztuka ,albo ucieka ,albo odwraca głowę:evil_lol: Quote
Agniest Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 co u was? jak tam wasza gromadka? Może jakieś nowe fotki...... Pozdrawiamy :) Quote
credita Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 komp naprawiony net działa no to dziś wieczorem nowe foteczki ;) Quote
credita Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 rany pochwaliłam się że zdjątka będą ,ale net chodzi jak krew z nosa i trochę zachodu z tym mam:shake: Quote
credita Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 napiszę tylko tyle Gapcia ma się wspaniale nabrała sił na wiosnę,ma tyle energii że szok:crazyeye:jak usprawnię tego neta to wstawię aktualne fotki bo teraz ok10min idzie sama odpowiedz :placz:pozdrawiamy:loveu: Quote
credita Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 koszmar to mało o wstawieniu fotek nie mam co marzyć,:placz:strony otwierają się dokładnie 17 minut:angryy:szkoda nerwów Gapcia dziś przesypia wczorajsze swawole:evil_lol:mam nadzieję że dogo się usprawni :angryy:bo mam dużo fajnych foteczek babci Gapci ,Huzarka i Yety;)pozdrawiamy wszystkich:loveu: Quote
Agniest Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 credita - nie daj się dłużej prosić........ :) wstawiaj fotki :) Quote
credita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 komp znowu siadł:placz: piszę z pracy ,ale ukratkiem bo też nie mam jak :oops: mam nadzieję ze w następnym tygodniu już będzie wszystko ok to wstawię fotosy:cool3: pozdrawiamy wszystkich i pamiętamy o was pa;) Quote
Recommended Posts