mosii Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 skok za piłka:) i z najukochanszym supłem;) po prostu zdrowy i szczesliwy pies:) Quote
AgaiTheta Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 mosii, Gosiek dajcie pychole będę całować :loveu::loveu: :loveu: :loveu: Quote
mosii Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hihihi ja tez sie strasznie ciesze:) zobaczcie jeszcze Gapcie w locie;) Quote
Bodziulka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :loveu: :loveu: Gapulka bardzo uśmiechnięta z powodu jutrzejszej wizyty :multi: Quote
AgaiTheta Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Gapulinko jak tam, kokarda wpieta we włosy :evil_lol: Quote
mosii Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Gapcia pojechała do nowego, własnego, wspaniałego domku!!!!!!!!!! nawet sie za mna nie obejrzała:) zamieszkała z kolega boksiem:) czekamy teraz az nowi Państo naszej Gapulki zarejestruja sie na dogo i napisza co u babulinki!!!!!!!!!! zaraz wstawie fotki (Gapcia wylizała Pana po buzi na przywitanie;) ) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: No to czekamy na foto :) Quote
Aganiok Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ojej ale super!!!! :-) To ściągam ją już z Allegro :-) strasznie się cieszę! Quote
mosii Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Gapcia uszykowana do wyjazdu:) i z nowym braciszkiem Quote
mosii Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 wiecej fotek wieczorem, bo cos serwer szwankuje Ale SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Faro Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 na początku tego wątku napisałam : "Pamietacie Buldo - jakiez jego zdjęcie w budzie było podobne, i ten zrezygnowany wyraz "twarzy" - dziś jest szczęśliwy i kochany ....." No i dziś poleciały mi łezki jak przeczytałam, że staruszka pojechała do domku z........"braciszkiem" . Jakiz podobny początek i NAJWAZNIEJSZE, że i koniec taki sam Buldo ma "siostrzyczkę" , a Gapcia - "braciszka" i oba staruszki znalazły kochające domki . Oby wiecej wspaniałych ludzi dających szansę takim biedakom. Quote
joaaa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
boksiedwa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :laola::laola::laola::laola::laola::laola: wreszcie i dla Gapci zaświeciło slonko :) Quote
Bodziulka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :multi: :multi: Damulka na przodzie się usadziła :evil_lol: Quote
mosii Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 no to jeszcze rozliczenie Gapci: Aganiok 50zł Marek M. 50zł AIM 40zł Mariolak 40zł Agata K. 50zł Małgoska z Boksa 100zł Maupa4 100zł ---------------------------- razem 430zł bardzo wszystkim dziekuje za pomoc:) :buzi: wydatki Gapci przestałam liczyc kiedy przekroczyły 600zł;) dokładne rozliczenie od weta dostali nowi państwo Gapci Quote
Małgośka z Boksą Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Masakra :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool2: :smilecol: :klacz: Tak sobie wczoraj wspominałam,jak ją poraz pierwszy zobaczyłam :-( obraz nędzy i rozpaczy. Później jak drugi raz ją zobaczyłam, wtedy z odwagą wsiadła do samochodu wiedząc chyba, że jedzie po lepsze życie, po lepszy los. Leżała mi na kolankach, ja ją głaskałam, usuwałam pchlaki, przytulałam, poiłam, a ona w podzięce co chwilkę podnosiła łebek i swym jęzorem mnie całowała :p To były niezapomniane, bezcenne momenty, które dane mi były z nią przeżyć. Jak oddałam ją w ręce Mosi, wiedziałam, że jest bezpieczna, ale to zaufanie jakim mnie obdażyła sprawiło, że i tak puściły mi się łzy spowodowane rozstaniem. Wiedziałam, że już nigdy jej nie zobaczę, a Gapulinka wryła się w moje serce jak żaden inny pies, może dlatego właśnie, że wiedziałam, że dla niej to kwestia śmierci lub życia. Wybraliśmy ŻYCIE Mosii osobiście dziękuję Ci za opiekę nad naszą stokrotką Dziękuję dogomaniakom, którzy wsparli Gapę finansowo i podtrzymywali wątek I Tobie Gapciu dziękuję oraz życzę Ci samych już tylko ciepłych chwil, miesięcy, lat życia Quote
Bodziulka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 No to czas zmienić tytuł :razz: Ależ tu widzę odstępstwo od rasy bokserskiej z kolorem obroży: bo do tej pory były czerwone ;) to co, nowa moda ;) Quote
Maupa4 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='mosii'] wydatki Gapci przestałam liczyc kiedy przekroczyły 600zł;) No to ja jeszcze dorzucę, ale po pierwszym ... cooo?? Quote
Recommended Posts