boksiedwa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 może trzeba jakies zmiany w plakaciku zrobić? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 mosii napisał(a):wypatruje i nic nie widzi:( Widzi pewnie pełno domków , lecz wypatrzuje tego zaawansowanego:) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jak się czuje Boksia??Są nowe zdjęcia?? Quote
Małgośka z Boksą Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gapka jest taka osamotniona :shake: :shake: :shake: Wszyscy ją kochamy, a nikt nie może jej wziąść :placz: Mosii, czy potrzebne są pieniądze?? Hotel jednak kosztuje 20 zł na dobę, a Gapka już trochę w nim siedzi :-( Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 mosii wołaj wołaj, będziemy radzić (jak mój TZ się dowie, że kaskę posyłam, to szukam tymczasu) Jestem bebe :oops: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 AgaiTheta napisał(a):mosii wołaj wołaj, będziemy radzić (jak mój TZ się dowie, że kaskę posyłam, to szukam tymczasu) Jestem bebe :oops: :p :p :p :p:p Quote
Małgośka z Boksą Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 AgaiTheta napisał(a):mosii wołaj wołaj, będziemy radzić (jak mój TZ się dowie, że kaskę posyłam, to szukam tymczasu) Jestem bebe :oops: Aga, zawsze nasza Mosii Cię weźmie na tymczasówkę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ona ma wielkie serce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo dobra na kilka dni możesz się u mnie zatrzymać- z Thetą oczywiście :eviltong: A póki co, to my narazie mamy domy, a nasza śliczna starsza pani wciaż nie :-( Quote
Małgośka z Boksą Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Mnie się wydaje, że Gapy nie ma już na allegro Quote
Małgośka z Boksą Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Gapciu, co u Ciebie taki zastój? Gapa szuka domku Quote
Recommended Posts