mosii Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 szmaja mozesz skontaktowac sie z ta pania, czy jej przyjezd jest aktualny????? Quote
Małgośka z Boksą Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Mosi i co, nie przyjechała ??? Jeśli jej nie ma, to nieładnie, oj nieładnie :mad: :mad: :mad: Jak w ogóle Gapcia się czuje ? Quote
szmaja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mosii napisał(a):szmaja mozesz skontaktowac sie z ta pania, czy jej przyjezd jest aktualny????? cholera, dopiero teraz odebralam - cos sie dzieje? pojawila sie? kurde.... dalam ci jej komorke, ja nawet nie mam kasy w tej chwili, zeby zadzwonic... boze... mam nadzieje, ze sie pojawila... Quote
mosii Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 szmaja napisał(a):cholera, dopiero teraz odebralam - cos sie dzieje? pojawila sie? kurde.... dalam ci jej komorke, ja nawet nie mam kasy w tej chwili, zeby zadzwonic... boze... mam nadzieje, ze sie pojawila... daj mi nr do tej pani:mad: Quote
mosii Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 przepraszamy, wybrany abonent jest w tym momencie nieosiagalny, prosimy spróbowac ponownie Quote
szmaja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mosii napisał(a):przepraszamy, wybrany abonent jest w tym momencie nieosiagalny, prosimy spróbowac ponownie cholera, jak ja ostatnio (w sprawie tamtej suni) dzwonilam, to byla normalnie osiagalna. ja nie odpuszcze. pani nazywa sie Magda Karaskiewicz - tak sie przedstawiala. Quote
mosii Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 troche głupio, czekajac na nia zmarnowałam cały dzien... jade do Gapci w odwiedziny:) Quote
szmaja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mosii napisał(a):troche głupio, czekajac na nia zmarnowałam cały dzien... jade do Gapci w odwiedziny:) przykro mi strasznie, nawet nie wiesz jak. doskonale rozumiem twoje rozgoryczenie... mam nadzieje, ze jeszcze spotkam ta pania. Quote
Małgośka z Boksą Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Może tej pani coś wypadło pilnego, a może ta pani nie jest zdecydowana, może ma wątpliwości. Różnie może być Najważniejsze jest dobro suńki Mosi co się odwlecze, to nie uciecze (szkoda tylko, że straciłaś kupe czasu) Quote
mosii Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Tylko przypadek losowy moze tłumaczyc ta pania. A nasza Gapunia czuje sie swietnie:) Przywitała mnie pluciem i smarowaniem slina wszystkiego co popadnie, czyli wszystko w normie, kikucik tez chodził!!! troszke sie bawiła, przewracała na grzbiet, odebrała nalezna jej porcje pieszczot i kulturalnie oddaliła sie w cień;) bede jeszcze dzis u Gapulki to moze juz nie zapomne aparatu;) Quote
Bodziulka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mosii napisał(a):bede jeszcze dzis u Gapulki to moze juz nie zapomne aparatu;) ja bym wykreśliła to "może" :diabloti: :mad: Quote
Małgośka z Boksą Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mosii napisał(a):Tylko przypadek losowy moze tłumaczyc ta pania. A nasza Gapunia czuje sie swietnie:) Przywitała mnie pluciem i smarowaniem slina wszystkiego co popadnie, czyli wszystko w normie, kikucik tez chodził!!! troszke sie bawiła, przewracała na grzbiet, odebrała nalezna jej porcje pieszczot i kulturalnie oddaliła sie w cień;) bede jeszcze dzis u Gapulki to moze juz nie zapomne aparatu;) tak Mosii, tylko przypadek losowy wchodzi w grę :mad: :mad: :mad: Miło czytać takie wiadomości- już widzę Gapcię z uśmiechniętą morduchną :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Gapciu :loveu: Szukaj swojego domu, szukaj Quote
szmaja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 mosii napisał(a):i Gapunia też sie pokazuje:) dalej zadnych wiesci od tej kobiety? wyslalam jej wczoraj sms-a z neta, tylko tyle na razie moge zrobic... tak mi cholernie przykro... Quote
mosii Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 szmaja napisał(a):dalej zadnych wiesci od tej kobiety? wyslalam jej wczoraj sms-a z neta, tylko tyle na razie moge zrobic... tak mi cholernie przykro... :shake: :shake: :shake: :shake: ale kończymy juz ten temat, ta pani Gapci juz nie dostanie. Gapunia szuka odpowiedzialnego domu! Quote
bona_46 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 cioteczki, przeczytalam kilka stron ale niestety nie mam czasu czytac calego watku:shake: prosze o info gdzie jest obecnie sunia, w hotelu czy domku tymczasowym i w jakim miescie? jak toleruje inne psy i KOTY:crazyeye: jesli potrzebne pieniadze na hotel lub leczenie to poprosze pilnie na priv numer konta JESTESCIE BARDZO DZIELNE:lol: Quote
mosii Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Gapa przebywa teraz w hotelu w Radomsku, w lecznicy dla zwierzat, kocha wszystko co sie rusza, psy, suki, koty, dzieci;) jest absolutnie łagodna i przyjacielska:) Quote
Małgośka z Boksą Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Gapciu :loveu: Gapa, to oaza spokoju i tylko takiego domu szuka. Suni potrzebne miejsce, gdzie będzie mogła już tylko odpoczywać (tak sądzę) Quote
Maupa4 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Wróciłyśmy z wakacji i ... widzimy że znowu przydałyby się pieniążki :) ... komu, komu...? (numer konta poprosimy na pw)... miałyśmy pomagać to ... będziemy "płakać" i pomagać ...:) Quote
Recommended Posts