Bodziulka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Małgośka z Boksą napisał(a):A z Tobą wiedźmo się jeszcze policzę :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :razz: to wpadaj na czarną górę o północy to pogadamy :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dzięki, wielkie dzięki:lol:. Szkoda, że jedyne co mogę dla Gapci zrobić, to wysłać pieniądze. Quote
asiaf1 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ja mogłam dopiero dziś zobaczyć uśmiechnięty pycholek Gapulki. Jaki to cudowny widok, serce się rozpływa:loveu: dzięki Wam dziewczyny.:modla: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A więc tak dalej kwestie formalne Darczyńcy: BODZIULKA - 50 zł ASIAF1- 100 zł AGA I THETKA- 50 zł Co daje ogółem- 200 zł Dziękuję kochane dziołszki Wam za to Quote
boksiedwa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Plakcik zrobiony, teraz czekam na odzew od Mossi czy jej namiary podać czy nie? Quote
boksiedwa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 to wysyłam, zobacz może w tekście cos trzeba zmienić bo pisarz ze mnie marny :) Quote
Ss Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Więc ten plakacik jest zamiast tego poprzedniego?? Jesli tak to ja chętnie się deklaruje do rozwieszenia.......... Jutro bede w Rybniku i moge powywieszac po roznych miejscach :) shrek90@op.pl Quote
Bodziulka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ooo to bęcie cikawe doświadczenie :evil_lol: oczywiście fotki muszą być :diabloti: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 mosii napisał(a):a jutro jade do Gapci, bedziemy sie kąpać;) Ja też chcę, ja też chcę :lol: Ale rzeczywiście dziewczynka od razu poczuje się lepiej Mosi wyściskaj, wycałuj, wytarmoś ją najmocniej i powiedz jej do uszka, że tęsknię za nią Quote
Małgośka z Boksą Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Śpij spokojnie moja biedulinko :loveu: Śpij i śnij o nowym, lepszym, beztroskim życiu Quote
mosii Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Małgośka z Boksą']Śpij spokojnie moja biedulinko :loveu: Śpij i śnij o nowym, lepszym, beztroskim życiu Małgosiu ale ten sen to juz sie spełnił;) Quote
grunge13 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 dziewczyny powiedzcie czy suczka miała jakiś kontakt z dziećmi? jak na nie reaguje? Quote
Małgośka z Boksą Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='mosii']Małgosiu ale ten sen to juz sie spełnił;) Mosi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kwesie formalne: Dzisiaj na moje konto wpłynęły kolejne 200 zł Maupa4 wysłała napewno 100 zł - serdeczne dziękuję i dopiero jutro dowiem się, kto był tą drugą osobą, chyba, że sama się ujawni. W zwiazku z powyższym wydatków było: 300, 48 a wpływów 400 zł , więc o 100 zł za dużo Pomyślałam, że wyślę te 100 zł Mosi na dalszą opiekę nad suńką Zresztą jutro dokładnie wszystko będę wiedzieć: od kogo, co i dla kogo :eviltong: :eviltong: :eviltong: Więc jutro (jak dostanę szczegółowy wydruk) już ostatecznie przedstawię co i jak, żeby nie wałkować tej kwestii w nieskonczoność Quote
Małgośka z Boksą Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 grunge13 napisał(a):dziewczyny powiedzcie czy suczka miała jakiś kontakt z dziećmi? jak na nie reaguje? Odkąd my się "zajęłyśmy" sunią, to nie miała kontaktu z dziećmi Ale sądząc po jej przemiłym usposobieniu i pacyfistycznym nastawieniu do świata, kotów, psów, myślę, że dzieci by jej nie przeszkadzały; mam jednak nadzieję, że znajdzie dom spokojny, bez rozkrzyczanych i rozbieganych dzieciaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: (to już jednak starsza pani, która potrzebuje stabilizacji i spokoju, ale to oczywiście moje prywatne zdanie) To też zależy w jakim wieku są dzieci ;) Quote
AgaiTheta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dziewczyny podajcie nowy numer rachunku, na który pieniążki można wpłacić. Zgłosiła się do mnie osoba chętna. Powiedz mosii czy potrzebna kaska i gdzie wpłacić? Quote
Małgośka z Boksą Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='AgusiaTerierka']Ja wpłaciłam 100 zł w piątek 23.06. Czyli wygląda to tak: Maupa4 i Agusia Terierka wysłały razem 200 zł :loveu: (na rach. nie pisze nicku, ale jedna z WAS jest z Olsztyna, a druga z Warszawy :cool3: ) Reszta dziewczyn, które wcześniej wymieniłam wysłały razem 200 zł :loveu: - co w ostat. rozrach. daje 400 zł, a wydałam 300, 48. Więc Mosi proszę Cię wyślij mi na pw nr Twojego konta, ja prześlę te 100 zł do Ciebie. A tak poza tym Mosi co u naszej starowinki, czy już po kąpieli? Jak się dziewczyna czuje i w ogóle Quote
Małgośka z Boksą Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Kochający, ciepły, mądry i odpowiedzialny dom dla starszej pani potrzebny (Dobranoc Gapciu moja kochana) Quote
Bodziulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jakie dobranoc :mad: a gdzie fotki z kompieli :evil_lol: Quote
Recommended Posts