Małgośka z Boksą Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A czy nowi opiekunowie Gapki napiszą coś na forum ? :cool3: Quote
mosii Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 napisza napisza jak sie zaloguja, sa jakies problemy, dzis dzwoniła do mnie Kasia- Pani naszej Gapci i stwierdziła: Gapa jest szczesliwa:) w sobote obie do mnie przyjezdzają wiec bedzie fotostory:cool3: Quote
AgaiTheta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ...a ja dostałam maila od Kasi :cool3: "witam mam problemy z zalogowaniem się na Dogomani więc na dzień dzisiejszy nie mam jak napisać na forum co u Gapci,ale chciałam przekazać że Gapusia ma się dobrze i jest rozpieszczana do granic możliwości Huzarek też ją bardzo pokochał zgadzają sie i trzymają się zawsze razem jest naprawdę super! Jest już po badaniach u wet.ma swoją kartotekę czeka ją jeszcze kilka wizyt kontrolnych ale takich dla naszej pewności czy jest wszystko ok. bo jak wiadomo boksie to delikatne stworzonka :))Gapulka jest coraz piękniejsza chodzi z uniesioną głową i kręci bioderkami myślę że już zapomniała złe chwile bo naprawdę tętni życiem.Dziękuję pani Agnieszko bo dzięki pani mamy to cudeńko.Pozdrawiam -- Kasia" [SIZE=2]Cieszę się oooooogroooomnie, powodzenia :loveu: :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Lubię takie komentarze, mniam mniam Quote
Aganiok Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 AgaiTheta napisał(a):...a ja dostałam maila od Kasi :cool3: "witam mam problemy z zalogowaniem się na Dogomani więc na dzień dzisiejszy nie mam jak napisać na forum co u Gapci,ale chciałam przekazać że Gapusia ma się dobrze i jest rozpieszczana do granic możliwości Huzarek też ją bardzo pokochał zgadzają sie i trzymają się zawsze razem jest naprawdę super! Jest już po badaniach u wet.ma swoją kartotekę czeka ją jeszcze kilka wizyt kontrolnych ale takich dla naszej pewności czy jest wszystko ok. bo jak wiadomo boksie to delikatne stworzonka :))Gapulka jest coraz piękniejsza chodzi z uniesioną głową i kręci bioderkami myślę że już zapomniała złe chwile bo naprawdę tętni życiem.Dziękuję pani Agnieszko bo dzięki pani mamy to cudeńko.Pozdrawiam -- Kasia" [SIZE=2]Cieszę się oooooogroooomnie, powodzenia :loveu: :loveu: Aga widzisz, a niedawno wątpiłaś czy blog ma jakiś sens :p Buźka! Quote
mosii Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 a ja wstawiam zaległe zdjecia Gapci, z wyjazdu do domku:) właściwy porządek rzeczy;) Quote
Małgośka z Boksą Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ło Boze :cool3: :cool3: :cool3: Oczywiście łzy ze szczerym uśmiechem... Gapulindko moja kochana, ale masz przystojniaka obok siebie, bodyguarda :diabloti: Dziewczynka rzeczywiście tryska pełnią życia, radością i szcześciem Moje serduszko kochane :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gapciu, ogromnie, ogromnie cieszę się, że znalazłaś Wspaniałą Rodzinę, w tym także przystojnego Braciszka. :loveu: :loveu: :loveu: Niech dopisze Ci zdrówko, żyj długo i radośnie. :lol: :lol: :lol: . Całuję Twoje szczęśliwe pysio, pozdrawiam... Quote
grunge13 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Moja kochana Gapulcia :* Życze Ci uradowanego pyszczka na Twej nowej drodze życia :) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A kiedy ją wreszcie przeniosą z tego działu??:mad::mad::angryy::angryy::mad::mad: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Uprzejmie proszę o jakieś wieści, co u mojej ulubienicy i w ogóle ;) ;) ;) Pozdrawiam Quote
AgaiTheta Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 "Witam pani Agnieszko przepraszam że nie informuję co u Gapci ale nadal nie mogę się zalogować na dogo w niedzielę spotkam się z mosii to poproszę żeby przesłała fotki Gapuni.Gapunia ma się dobrze szybko opanowała wchodzenie na kanapę i teraz śpi z nami rozkoszna i kochająca istotka:))Przykro mi z powodu OZZIEGO łzy płyną mi po policzkach za każdym razem kiedy wchodzę na dogo:(... brak mi słów to nie ludzie !!!wierzę w to że zostaną ukarani za to co zrobili(..) Pozdrawiam i życzę samych sukcesów !!! -- Kasia" Quote
mosii Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 cholera jasna! dziś przyjechała do mnie Kasia z Gapuliną i Huzarkiem, Gapcia wyglada jak kluseczka:) grubiutka, sierść lśniaca, szczesliwa, zrobiłam cały aparat fotek i przed chwila chcąc wykasowac jedno, dałam delete all i szlag mi trafił wszystkie zdjęcia!!!!!!! Kasiu przybywajcie znowu................... ale są postepy;) i chyba w poniedziałek bedziemy mieć wieści bezposrednio od Gapci;) Quote
mosii Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 100zł które podarowała mi Kasia przeznaczam na leczenie bokserki Zabci. dziekuję Kasiu :buzi: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Wspaniałe wieści ;) Mosii za ten aparat masz :mad: :mad: :mad: :mad: Zapraszamy opiekunów Gapki na dogo, proszę o zdjęcia; Quote
mosii Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 no zebyś wiedziała!! mam tylko takie przerobione z avatarku Quote
mosii Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 i avatarek, który robiłyśmy z Kasią ;) wybaczcie;) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Widzę że radosna psina na maxa:) Quote
Bodziulka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 mosii :mad: za apatar nie żyjesz!! Gapulka :loveu: słodka klusia Quote
credita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 witam wstyd mi ale troszkę techniki i się pogubiłam :oops: Dzięki mosii że pomogłaś mi z logowaniem na dogo:p GAPUNIA pozdrawia wszystkich a ja dziękuję za uratowanie jej życia bo ona jest rewelacyjna :kiss_2: Quote
Recommended Posts