Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisza napisza jak sie zaloguja, sa jakies problemy,
dzis dzwoniła do mnie Kasia- Pani naszej Gapci i stwierdziła: Gapa jest szczesliwa:)
w sobote obie do mnie przyjezdzają wiec bedzie fotostory:cool3:

Posted

...a ja dostałam maila od Kasi :cool3:

"witam mam problemy z zalogowaniem się na Dogomani więc na dzień dzisiejszy nie mam jak napisać na forum co u Gapci,ale chciałam przekazać że Gapusia ma się dobrze i jest rozpieszczana do granic możliwości Huzarek też ją bardzo pokochał zgadzają sie i trzymają się zawsze razem jest naprawdę super! Jest już po badaniach u wet.ma swoją kartotekę czeka ją jeszcze kilka wizyt kontrolnych ale takich dla naszej pewności czy jest wszystko ok. bo jak wiadomo boksie to delikatne stworzonka :))Gapulka jest coraz piękniejsza chodzi z uniesioną głową i kręci bioderkami myślę że już zapomniała złe chwile bo naprawdę tętni życiem.Dziękuję pani Agnieszko bo dzięki pani mamy to cudeńko.Pozdrawiam

--
Kasia"

[SIZE=2]Cieszę się oooooogroooomnie, powodzenia :loveu: :loveu:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
...a ja dostałam maila od Kasi :cool3:

"witam mam problemy z zalogowaniem się na Dogomani więc na dzień dzisiejszy nie mam jak napisać na forum co u Gapci,ale chciałam przekazać że Gapusia ma się dobrze i jest rozpieszczana do granic możliwości Huzarek też ją bardzo pokochał zgadzają sie i trzymają się zawsze razem jest naprawdę super! Jest już po badaniach u wet.ma swoją kartotekę czeka ją jeszcze kilka wizyt kontrolnych ale takich dla naszej pewności czy jest wszystko ok. bo jak wiadomo boksie to delikatne stworzonka :))Gapulka jest coraz piękniejsza chodzi z uniesioną głową i kręci bioderkami myślę że już zapomniała złe chwile bo naprawdę tętni życiem.Dziękuję pani Agnieszko bo dzięki pani mamy to cudeńko.Pozdrawiam

--
Kasia"

[SIZE=2]Cieszę się oooooogroooomnie, powodzenia :loveu: :loveu:

Aga widzisz, a niedawno wątpiłaś czy blog ma jakiś sens :p
Buźka!

Posted

Ło Boze :cool3: :cool3: :cool3:
Oczywiście łzy ze szczerym uśmiechem...
Gapulindko moja kochana, ale masz przystojniaka obok siebie, bodyguarda :diabloti:
Dziewczynka rzeczywiście tryska pełnią życia, radością i szcześciem

Moje serduszko kochane :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

Gapciu, ogromnie, ogromnie cieszę się, że znalazłaś Wspaniałą Rodzinę, w tym także przystojnego Braciszka. :loveu: :loveu: :loveu: Niech dopisze Ci zdrówko, żyj długo i radośnie. :lol: :lol: :lol: . Całuję Twoje szczęśliwe pysio, pozdrawiam...

• 2 weeks later...
Posted

"Witam pani Agnieszko przepraszam że nie informuję co u Gapci ale nadal nie mogę się zalogować na dogo w niedzielę spotkam się z mosii to poproszę żeby przesłała fotki Gapuni.Gapunia ma się dobrze szybko opanowała wchodzenie na kanapę i teraz śpi z nami rozkoszna i kochająca istotka:))Przykro mi z powodu OZZIEGO łzy płyną mi po policzkach za każdym razem kiedy wchodzę na dogo:(... brak mi słów to nie ludzie !!!wierzę w to że zostaną ukarani za to co zrobili(..) Pozdrawiam i życzę samych sukcesów !!!

--
Kasia"

Posted

cholera jasna! dziś przyjechała do mnie Kasia z Gapuliną i Huzarkiem, Gapcia wyglada jak kluseczka:) grubiutka, sierść lśniaca, szczesliwa, zrobiłam cały aparat fotek i przed chwila chcąc wykasowac jedno, dałam delete all i szlag mi trafił wszystkie zdjęcia!!!!!!!

Kasiu przybywajcie znowu...................

ale są postepy;) i chyba w poniedziałek bedziemy mieć wieści bezposrednio od Gapci;)

Posted

witam wstyd mi ale troszkę techniki i się pogubiłam :oops: Dzięki mosii że pomogłaś mi z logowaniem na dogo:p GAPUNIA pozdrawia wszystkich a ja dziękuję za uratowanie jej życia bo ona jest rewelacyjna :kiss_2: