joaaa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 super fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gapcia śliczna, jednak stare boksery mają przepiekne pysie. Tak jak moj Bunia Ta siwizna dodaje im urody! Quote
boksiedwa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 typowa boksia :) ja mam kilka razy dziennie taka zabawę, nawet moja babcia Żabcia szarpie supła :) Quote
mosii Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 tak tak Gapunia juz u mnie:) ale szybko szukamy domu bo Lakus i Gapcia nie przypadli sobie do gustu. Quote
boksiedwa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 mosii napisał(a):tak tak Gapunia juz u mnie:) ale szybko szukamy domu bo Lakus i Gapcia nie przypadli sobie do gustu. dotrą się :lol: początki moga być trudne ale po kilku dniach powinno sie uspokoić. Quote
joaaa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Mosi, nie martw się, one się dogadają, przecież to pies i suczka. :evil_lol: Pamiętasz jak było u Zu z Bubcią i Cezarem?! Quote
Małgośka z Boksą Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :evil_lol: Oj Mosii, to u Ciebie teraz wspaniała piąteczka potworków siedzi Do wyboru do koloru: od szczeniaka po starowinkę, od mopsa po boksera :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Masz wesoło, nie narzekasz na nudę :evil_lol: Dzięki jeszcze raz Quote
mosii Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 joaaa napisał(a):Mosi, nie martw się, one się dogadają, przecież to pies i suczka. :evil_lol: Pamiętasz jak było u Zu z Bubcią i Cezarem?! hehe i zdaje sie ja udzielalam sie tam w kwestii porad:evil_lol: fajna zgraja :lol: :lol: :lol: Quote
Zu Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Mosii, jak tam twoja megahodowla, ja cały czas trzymam kciuki!!!! al doświadczenie mnie uczy, że przynajmniej boksy i mopsy dobrze się razem chowają:loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gapka szuka domku na stałe Grunge zmień temat wątku Quote
AgaiTheta Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 mosii jak z pieniążkami sprawa wygląda? Potrzebne są? Quote
Małgośka z Boksą Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Gapcia szuka domu stałego, na zawsze. U Mosii ma jak w niebie, ale to tylko tymczasówka :shake: Quote
mosii Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pieniazki nie sa potrzebne( na razie ;) ) Kupiłam gapci Arthroflex na stawy. I juz jest poprawa:) Niestety Gapcia jest suczka zdecydowanie dominujaca i ani z Lakim nie dojda do porozumienia a tym bardziej z mopsica. Gapcia szuka domku z uległymi psami(płec dowolna) albo ze szczeniakiem. Na ogrodzie Gapcia pieknie zostaje, w nocy chodzi sobie luzem, niestety w dzien kiedy chodza moje psy Gapa siedzie w kenelu. Spaceruja wahadłowo;) Quote
Małgośka z Boksą Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Kto by pomyslał, że z tej sierotki taki bandzior wyjdzie :diabloti: Liczę jednak, że psy się dogadają Gapa szuka stałego, dobrego, odpowiedzialnego domu na jesień swego życia. Quote
grunge13 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 niemożliwe jak była jesdzcze w schronisku to wszystkie koty olewała, raz nawet podeszła do kota powochała go i zostawiła w spokoju... Quote
Bodziulka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 poczuła się pewniej, jest zdrowsza i silniejsza ;) no to se koty poluje na obiad ;) :evil_lol: Quote
Aganiok Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Bodziulka napisał(a):poczuła się pewniej, jest zdrowsza i silniejsza ;) no to se koty poluje na obiad ;) :evil_lol: zwłaszcza, że te nie schroniskowe są pewnie mniej kościste ;) Oj Gapa Gapa...bądź grzeczną sunią :mad: Quote
Małgośka z Boksą Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Aganiok napisał(a):zwłaszcza, że te nie schroniskowe są pewnie mniej kościste ;) Oj Gapa Gapa...bądź grzeczną sunią :mad: No :diabloti: Czyli poraz kolejny mamy dowód na to, że psa najlepiej obserwuje się w warunkach domowych. W schronisku ingornowała wszystko co się rusza, a teraz dziewczyna wydobrzała, nabrała sił i jej palma zaczyna odbijać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts