Małgośka z Boksą Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jeżeli ta bokserka jest w Rybniku to proszę załóż jej oddzielny wątek Biedulka, a jaka prześliczna Quote
Aganiok Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 grunge13 napisał(a):Może znacie kogoś kto chce młodziutka ok 1,5 roczna suczke: jest cudna!!! Na pewno znajdzie szybko domek. A ja chyba wkrótce osiwieję i wszystkie boksiowe ciotki też. Ja już nie nadążam....:shake: Quote
Bodziulka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja już mam siwe włosy od tego wszystkiego - na szczęście w dzisiejszych czasach farby do włosów są banalnie proste w użyciu ;) Szczerze mówiąć, nie "nawiedzam" wszystkich tematów boksiów na pwp bo już nie jestem w stanie i wszystkie mi się mylą :shake: Gapulku, przygotuj się ładnie, może Ta Pani, która miała wziąć wrocławską boksereczkę, Cię weźmie... Jak tam sytuacja? Quote
grunge13 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 tak to nowa suczka w schronisku...wątku nie bede jej zakładac bo pewnie szybko znajdzie domek, przypuszczam ze pewnie zaraz po kwarantannie... Quote
Małgośka z Boksą Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 grunge13 napisał(a):tak to nowa suczka w schronisku...wątku nie bede jej zakładac bo pewnie szybko znajdzie domek, przypuszczam ze pewnie zaraz po kwarantannie... proszę informuj mnie o losach suńki szkoda, że w rybniku nie sterylizują, bo już się o nią boję :-( Pewnie szybko znajdzie dom- byle tylko dobry i odpowiedzialny Quote
AgaiTheta Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 jakoś łezka mi poleciała, przy takich pyszczkach życie zwalnia... Quote
Bodziulka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 mosii napisał(a): jak się słodko do słoneczka wystawia :loveu: :loveu: Quote
izka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Cudowna ta Gapcia-Babcia,będzie dobrze , a wdzianko jakie gustowne:lol: Quote
Kostek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 zapraszam do wpisu w tym watku->http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1879030#post1879030 jeden watek stworzony dla potrzeb psiakow ktore potrzebuja kaski na hotel/zabieg/badania Quote
Małgośka z Boksą Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 AgaiTheta napisał(a):jakoś łezka mi poleciała, przy takich pyszczkach życie zwalnia... Nawet nie mów Aga :-( Ten pies mnie wyjątkowo zauroczył i po prostu tęsknię za tymi siwiuteńkimi fafelkami... Gapciu trzymam kciuki za Twój los- może już jutro, może już jutro .... Mosi wie co robi :loveu: Quote
mosii Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 tak jutro maglowanie;) dostałam na moje konto 300zł/ jeszcze nie wiem od kogo ale bardzo bardzo dziekuje:) :modla: juz damy sobie rade:) Quote
Bodziulka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 mosii napisał(a):tak jutro maglowanie;) :hmmmm: maglowanie powiadasz :razz: Quote
szmaja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 wlasnie dzwonila do mnie pani, ktora jedzie po gapcie - jest bardzo zdenerwowwana i podekscytowana jutrzejsza podroza. trzymam kciuki i czekam na relacje! Quote
Bodziulka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :thumbs: :thumbs: Gapciulku, zaprezentuj się ładnie, dawaj słodkie buziaczki!! Quote
AgaiTheta Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Gapa to MISTRZ wagi babciej!!! Wie że ma zaczarować!!! Quote
boksiedwa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 trzymam kciuki za Gapulkę :kciuki: może sie okaże, że to nie Gapcia tylko żywe srebro? :) Quote
mosii Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 szmaja napisał(a):wlasnie dzwonila do mnie pani, ktora jedzie po gapcie - jest bardzo zdenerwowwana i podekscytowana jutrzejsza podroza. trzymam kciuki i czekam na relacje! szkoda ze nie do mnie:roll: czekamy od 9 :nerwy: Quote
Recommended Posts