mosii Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gapunia miała tez usunietego tego wielgachnego cycocha, jest pod opieka weterynaryjna przez 24h. Musi byc dobrze:) Quote
Ss Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dzięki mosii za wszystko co robisz dla Gapci... bez was tro ona mogla umrzeć w schronie....3mam kciuki za psiunie..... Quote
AgaiTheta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 mosii - na bodajże poprzedniej stronie kilka osób prosiło o nr konta, w tym ja również. Poproszę nr konta ;) Quote
Małgośka z Boksą Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Moje suczydełko prześliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mosii Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 juz przesłałam chetnym nr mojego konta, przepraszam ze dopiero teraz.... Quote
Aganiok Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mosii a jak sunia dzis się czuje? Masz jakieś wieści? Quote
mosii Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Własnie jestem po wizycie u Gapulki:) wszystko w porzadku, Gapcia czuje sie dobrze, jak przyszłam odpoczywała w cieniu, caly czas jest na ogrodzie, jest bardzo łagodna do ludzi i psów, zaraz wkleję zdjęcia z dzisiejszej wizyty:) Quote
Bodziulka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Gapciulku, zdrowiej nam, zdrowiej! focie focie :sabber: ;) Quote
Faro Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Od piatku nie miałam dostępu do netu a tu sie tyle wydarzyło..... Wiem, że sie powtarzam, ale musze to napisać : "powtórka z Buldo" - to zdjęcie w budzie, operacja, obawa czy serce wytrzyma, czy sie wybudzi z narkozy i ....... wierzę , ze i dalszy ciąg jej historii , będzie taki jak u Bolusia - miłośc czyni cuda !!!! Quote
mosii Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 a Gapcia w czwartek ma gosci;) przyjezdza pani która chce nasza Gapulke adoptowac:) Quote
Faro Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 jednak są dobrzy ludzie kochający staruszki :lol: :lol: Quote
boksiedwa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 mosii napisał(a):a Gapcia w czwartek ma gosci;) przyjezdza pani która chce nasza Gapulke adoptowac:) to kciuki pilnie potrzebne :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
mosii Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 tak to ta pani która chciała adoptowac starą boksie z Wrocławia;) Quote
mosii Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 kochani mam prosbe leczenie Gapci jest drogie juz zapłaciłam za nie ponad 600zł( łącznie z hotelem) prosze o wsparcie.............. Quote
grunge13 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 brawo w czwartek będe trzymać kciuki :) Quote
AgaiTheta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 mosii dzisiaj 100 zł wpłacił dla Gapci mm.templum Zaraz przekaże również namiary koleżance, która ok 40 zł myślę wpłaci jutro. Ja również postaram się wyskrobać jakieś 50 zł. Damy radę Ci pomóc, ja zaraz jeszcze napiszę do osób, które chciały pomóc, zobaczymy. Odezwała się również przez blog Pani z Kanady, która chce opłacić suni hotelik, tyle że przesłanie pieniążków potrwa zapewne no i nie wiem czy w sumie dojdzie do skutku :roll: Quote
Małgośka z Boksą Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mosi, ja rano również wyślę te 100 zł, które zostały z mojego wyjazdu z Gapką (Gapulko trzymam kciuki, żeby Ci się udało, żeby to Twoje cierpienie zostało wynagrodzone) Quote
szmaja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 mosii napisał(a):tak to ta pani która chciała adoptowac starą boksie z Wrocławia;) trzymam kciuki, zeby doszlo wszystko do skutku... tak bym sie ucieszyla. powiedz tej pani o wszystkich kosztach, ona juz przy tamtej chciala sunie ze schronu wyciagac na diagnostyke, ktora kosztowalaby ok. 200 zl, wiec i gape moze zechce wspomoc. Quote
Bodziulka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 :crazyeye: :errrr: :sweetCyb: Gapcia do domu!! :thumbs: :thumbs: Quote
Aganiok Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja wpłaciłam 50 zł. Tylko tyle mogłam. Ale mam nadzieję, że grosik do grosika i się uzbiera. Cieszę się, że Gapcia ma szansę na domek... Quote
Małgośka z Boksą Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dzisiaj wpłaciłam te 100 zł, które zostały Gapko, mam nadzieję, że znajdziesz dom swoich marzeń Quote
grunge13 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Może znacie kogoś kto chce młodziutka ok 1,5 roczna suczke: Quote
Recommended Posts