Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki mosii za wszystko co robisz dla Gapci... bez was tro ona mogla umrzeć w schronie....3mam kciuki za psiunie.....

Posted

Własnie jestem po wizycie u Gapulki:) wszystko w porzadku, Gapcia czuje sie dobrze, jak przyszłam odpoczywała w cieniu, caly czas jest na ogrodzie, jest bardzo łagodna do ludzi i psów, zaraz wkleję zdjęcia z dzisiejszej wizyty:)

Posted

Od piatku nie miałam dostępu do netu a tu sie tyle wydarzyło.....
Wiem, że sie powtarzam, ale musze to napisać : "powtórka z Buldo" - to zdjęcie w budzie, operacja, obawa czy serce wytrzyma, czy sie wybudzi z narkozy i ....... wierzę , ze i dalszy ciąg jej historii , będzie taki jak u Bolusia - miłośc czyni cuda !!!!

Posted

kochani mam prosbe
leczenie Gapci jest drogie
juz zapłaciłam za nie ponad 600zł( łącznie z hotelem)
prosze o wsparcie..............

Posted

mosii dzisiaj 100 zł wpłacił dla Gapci mm.templum
Zaraz przekaże również namiary koleżance, która ok 40 zł myślę wpłaci jutro. Ja również postaram się wyskrobać jakieś 50 zł.

Damy radę Ci pomóc, ja zaraz jeszcze napiszę do osób, które chciały pomóc, zobaczymy.

Odezwała się również przez blog Pani z Kanady, która chce opłacić suni hotelik, tyle że przesłanie pieniążków potrwa zapewne no i nie wiem czy w sumie dojdzie do skutku :roll:

Posted

mosii napisał(a):
tak to ta pani która chciała adoptowac starą boksie z Wrocławia;)

trzymam kciuki, zeby doszlo wszystko do skutku... tak bym sie ucieszyla. powiedz tej pani o wszystkich kosztach, ona juz przy tamtej chciala sunie ze schronu wyciagac na diagnostyke, ktora kosztowalaby ok. 200 zl, wiec i gape moze zechce wspomoc.