AgaiTheta Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Super!!!! Małgoś, Mosii - wielki buziol :Rose: :buzi: Dziękuję również darczyńcom za pieniążki :) Teraz bierzemy się za szukanie domku, im szybciej tym lepiej. Zwolnimy mosii i następną biedulkę hyc do niej :evil_lol: Quote
boksiedwa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='AgaiTheta']Zwolnimy mosii i następną biedulkę hyc do niej :evil_lol: a co będzie jak Mossi przestanie te bidulki oddawać? :lol: Czy p. Kamila mówiła coś na temat suni, o jej stanie na pierwszy rzut oka? Quote
Małgośka z Boksą Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Nie wiem jaka reakcja pani Kamili, ponieważ, jak my wyjeżdzaliśmy, to Ona przyjechała. Ale oczywiście wiedziała, że bidula do hoteliku przyjeżdża Teraz kwestie formalne: Wydatki: Opłata hotelu na tydzień: 140 wykupienie suni ze schroniska: 20 miski: 13 obroża: 9,5 smycz: 19 szampon rumiankowy Hilton: 5,69 witaminy z biotyną i minerałami Hilton: 5,29 kocyk polarowy: 18 paliwo (ponad 300 km): 70 Ogółem: 300,48 Nie wiem ile pieniążków wpłynęło, ponieważ nie mam konta internetowego, a na kartę dopiero czekam, ale jutro przedstawię kwotę przelewu i darczyńców :loveu: Narazie powyższe wydatki poszły z mojej kieszeni Quote
Małgośka z Boksą Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Oczywiście, jeśli wydatki budzą czyjeś zastrzeżenia, to mam rachunki oraz Mosi potwierdzi rzeczy dowiezione razem z suczką oraz opłatę za hotel- co by wszystko grało :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Aganiok Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Gosiu nawet tak nie myśl! Jakie zastrzeżenia! Quote
AgaiTheta Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ja mam zastrzeżenie, i bardzo mi się to nie podoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dlaczego nie ma żadnej zabaweczki kupionej :angryy: Pytam...:evil_lol: Quote
Zu Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Gosia wyslij mi na priva numer konta to jak tylko wpłacę mi pensję to wyślę jakieś pieniądze dla suni Quote
Małgośka z Boksą Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Aganiok']Gosiu nawet tak nie myśl! Jakie zastrzeżenia! :diabloti: Aguś różnie bywa, historie na dogo pokazują, że jednak wynikają problemy, jeśli w grę wchodzą pieniądze; a poza tym kazdy ma prawo wglądu w koszta :cool3: Dzięki za zaufanie Aga :razz: Ale ja lubię mieć wszystko pukładane ;) A teraz do tematu: Przekochana Gapula, cudowna, mądra, śliczna nadal szuka DOMU STAŁEGO, na ZAWSZE Grunge, jeśli możesz zmień temat na: Starsza Bokserka Gapcia w hotelu w Częstochowie. Dom stały poszukiwany (czy coś takiego) Quote
Małgośka z Boksą Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='AgaiTheta']Ja mam zastrzeżenie, i bardzo mi się to nie podoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dlaczego nie ma żadnej zabaweczki kupionej :angryy: Pytam...:evil_lol: Ale zołza z tej Thetowej :mad: :mad: :mad: Ja nie sądziłam, że Gapula będzie w takiej formie do zabawy, wiesz, że później żałowałam :oops: Ale w schronisku to był wrak psa, dopiero w samochodzie zaczęła się uśmiechać. A na miejscu, to już w ogóle zaczęła podskakiwać, bawić się smyczą Ale zawsze można o to Mosi poprosić, żeby zabrała swoim psom jakiś gadżet :diabloti: (hihihi) Zu- wszystkie kwestie związane z finansami teraz kieruj do Mosi, dlatego, że ja jestem daleko od suni i nie ma sensu, żeby pomoc szła przez pośredników Quote
Bodziulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ja myślę, że poza jakąś zabaweczką to Gapcia powinna mieć swój jasiek/podusię lub misia do spania :loveu: Quote
Therion Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 poducha dla Gapy niezbedna, a najlepiej własna kanapa. Quote
Małgośka z Boksą Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Bodziulka']Ja myślę, że poza jakąś zabaweczką to Gapcia powinna mieć swój jasiek/podusię lub misia do spania :loveu: Wszystko przed Gapulką :loveu: Myszeczko szukaj swojego kochanego opiekuna Quote
Bodziulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Małgośka z Boksą napisał(a):Wszystko przed Gapulką :loveu: w hotelu też misio by się przydał ;) Quote
Małgośka z Boksą Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 moze jakaś dobra ciotka jej wyśle poduszeczkę, albo misia :evil_lol: :evil_lol: Szkoda, że wczoraj na to nie wpadłam, ale Bodziulka nasza Gapka ma wypasiony kocyk, duży z polarku, niebieski z wilkami (próbuję się oczyścić, że zapomniałam o podusi- bezduszne babsko ze mnie) Quote
Bodziulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Małgośka z Boksą napisał(a): bezduszne babsko ze mnie) a ja tego nie rozumiem - żeby ktoś, kto ma boksera, zapomniał o misiu i podusi :mad: :shake: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Bodziulka']a ja tego nie rozumiem - żeby ktoś, kto ma boksera, zapomniał o misiu i podusi :mad: :shake: Wybaczcie :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Ale Gapa i tak mnie polubiła :cool: :cool: (A Ty Bodziulka się czepiasz niepotrzebnie :diabloti: :diabloti: :knuje: :knuje: :knuje: ) ;) Quote
AgaiTheta Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Bodziulka napisał(a):a ja tego nie rozumiem - żeby ktoś, kto ma boksera, zapomniał o misiu i podusi :mad: :shake: No moja Kluska nie używa takowych precjozów, kocyk jest mega ważny :roll: Quote
Bodziulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Małgośka z Boksą napisał(a): Ale Gapa i tak mnie polubiła :cool: :cool: ja jej się nie dziwię :evil_lol: tylko pytanie, kto tu jest Gapą ;) Quote
grunge13 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Jejku jak sie cieszę !! Dziewczyny dziękuję Wam :* Już zmieniam temat wątku... Gosiu co mówił kierownik jak zabierałaś sunię ? Był bardzo zdziwiony bo szczerze jak ja z nim gadałam i powiedziałam ze postaram się znaleźć jej jakiś domek to on chyba nie do końca wierzył ze sie uda :) Quote
grunge13 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 A i jeszcze jedno Gapcia jest na allegro i tam jest podany numer kontaktowy do schroniska , zmienie tio ale muszę mieć jakis numer do kogos innego Mosi może do ciebie? Quote
Czarodziejka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No to doboksowała się pognieciona mordka:klacz: Quote
boksiedwa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ja jutro zrobie plakacik dla Gapci Mossi kontakt podać do Ciebie? Quote
Małgośka z Boksą Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Grunge- jak odbierałam sunię, to kierownika nie było. Ale jak dzwoniłam, to nie był zadowolony, że nie przyjadę w godzinach otwarcia i że zasugerowałam, żeby nie ponosić kosztów z tytułu wykupienia suni, ponieważ Gapcia, to pies w którego trzeba włożyć trochę środków finansowych. Ale dało się wynegocjować na 20 zł- to i tak ok Boksiedwa: myślę, że najlepiej plakacik na Mosi, ponieważ teraz tylko ona będzie miała bezpośredni kontakt w sunią. Ale o to trzeba rzeczywiście Mosi zapytać ;) Quote
Małgośka z Boksą Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Bodziulka napisał(a):ja jej się nie dziwię :evil_lol: tylko pytanie, kto tu jest Gapą ;) A z Tobą wiedźmo się jeszcze policzę :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts