Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super!!!!

Małgoś, Mosii - wielki buziol :Rose: :buzi:

Dziękuję również darczyńcom za pieniążki :)

Teraz bierzemy się za szukanie domku, im szybciej tym lepiej. Zwolnimy mosii i następną biedulkę hyc do niej :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']Zwolnimy mosii i następną biedulkę hyc do niej :evil_lol:
a co będzie jak Mossi przestanie te bidulki oddawać? :lol:
Czy p. Kamila mówiła coś na temat suni, o jej stanie na pierwszy rzut oka?

Posted

Nie wiem jaka reakcja pani Kamili, ponieważ, jak my wyjeżdzaliśmy, to Ona przyjechała. Ale oczywiście wiedziała, że bidula do hoteliku przyjeżdża

Teraz kwestie formalne:
Wydatki:

Opłata hotelu na tydzień: 140
wykupienie suni ze schroniska: 20
miski: 13
obroża: 9,5
smycz: 19
szampon rumiankowy Hilton: 5,69
witaminy z biotyną i minerałami Hilton: 5,29
kocyk polarowy: 18
paliwo (ponad 300 km): 70
Ogółem: 300,48

Nie wiem ile pieniążków wpłynęło, ponieważ nie mam konta internetowego, a na kartę dopiero czekam, ale jutro przedstawię kwotę przelewu i darczyńców :loveu:
Narazie powyższe wydatki poszły z mojej kieszeni

Posted

[quote name='Aganiok']Gosiu nawet tak nie myśl! Jakie zastrzeżenia!

:diabloti: Aguś różnie bywa, historie na dogo pokazują, że jednak wynikają problemy, jeśli w grę wchodzą pieniądze; a poza tym kazdy ma prawo wglądu w koszta :cool3:

Dzięki za zaufanie Aga :razz: Ale ja lubię mieć wszystko pukładane ;)

A teraz do tematu: Przekochana Gapula, cudowna, mądra, śliczna nadal szuka DOMU STAŁEGO, na ZAWSZE

Grunge, jeśli możesz zmień temat na: Starsza Bokserka Gapcia w hotelu w Częstochowie. Dom stały poszukiwany (czy coś takiego)

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ja mam zastrzeżenie, i bardzo mi się to nie podoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dlaczego nie ma żadnej zabaweczki kupionej :angryy:

Pytam...:evil_lol:

Ale zołza z tej Thetowej :mad: :mad: :mad:
Ja nie sądziłam, że Gapula będzie w takiej formie do zabawy, wiesz, że później żałowałam :oops: Ale w schronisku to był wrak psa, dopiero w samochodzie zaczęła się uśmiechać. A na miejscu, to już w ogóle zaczęła podskakiwać, bawić się smyczą

Ale zawsze można o to Mosi poprosić, żeby zabrała swoim psom jakiś gadżet :diabloti: (hihihi)

Zu- wszystkie kwestie związane z finansami teraz kieruj do Mosi, dlatego, że ja jestem daleko od suni i nie ma sensu, żeby pomoc szła przez pośredników

Posted

moze jakaś dobra ciotka jej wyśle poduszeczkę, albo misia :evil_lol: :evil_lol:

Szkoda, że wczoraj na to nie wpadłam, ale Bodziulka nasza Gapka ma wypasiony kocyk, duży z polarku, niebieski z wilkami (próbuję się oczyścić, że zapomniałam o podusi- bezduszne babsko ze mnie)

Posted

[quote name='Bodziulka']a ja tego nie rozumiem - żeby ktoś, kto ma boksera, zapomniał o misiu i podusi :mad: :shake:

Wybaczcie :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
Ale Gapa i tak mnie polubiła :cool: :cool:
(A Ty Bodziulka się czepiasz niepotrzebnie :diabloti: :diabloti: :knuje: :knuje: :knuje: ) ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
a ja tego nie rozumiem - żeby ktoś, kto ma boksera, zapomniał o misiu i podusi :mad: :shake:

No moja Kluska nie używa takowych precjozów, kocyk jest mega ważny :roll:

Posted

Jejku jak sie cieszę !! Dziewczyny dziękuję Wam :* Już zmieniam temat wątku...

Gosiu co mówił kierownik jak zabierałaś sunię ? Był bardzo zdziwiony bo szczerze jak ja z nim gadałam i powiedziałam ze postaram się znaleźć jej jakiś domek to on chyba nie do końca wierzył ze sie uda :)

Posted

A i jeszcze jedno Gapcia jest na allegro i tam jest podany numer kontaktowy do schroniska , zmienie tio ale muszę mieć jakis numer do kogos innego Mosi może do ciebie?

Posted

Grunge- jak odbierałam sunię, to kierownika nie było. Ale jak dzwoniłam, to nie był zadowolony, że nie przyjadę w godzinach otwarcia i że zasugerowałam, żeby nie ponosić kosztów z tytułu wykupienia suni, ponieważ Gapcia, to pies w którego trzeba włożyć trochę środków finansowych. Ale dało się wynegocjować na 20 zł- to i tak ok

Boksiedwa: myślę, że najlepiej plakacik na Mosi, ponieważ teraz tylko ona będzie miała bezpośredni kontakt w sunią. Ale o to trzeba rzeczywiście Mosi zapytać ;)