koduchaben Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 no to trzymam kciuki, aby wszystko dobrze poszło Quote
mosii Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 :( :( :( juz niedługo bedziesz bezpieczna babulinko:( Quote
grunge13 Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Mosi czy suczka zostaje u ciebie na stałe czy mamy nadal szukac dla niej domku? Quote
Małgośka z Boksą Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Właśnie weszliśmy do domu :cool3: podróż przebiegała bez żadnych sensacji, sunieczka z wielkim zaufaniem leżała na moich kolanach, z jęzorek wywalonym z ciepła. na miejscu do wszystkich się uśmiechała, weszło w nią masę życia, radości i nawet chęci do zabawy. Chodziła sobie po trawce na terenie hotelu, zadowolona, kładała się na pleckach, żeby ją głaskac po brzuszku. Zupełnie inny pies, niz ten zatroskany i stłumiony schroniskową rzeczywistością. Grunge- sunia nie zostaje narazie u Mosi, tylko w hoteliku Później, po tygodniu, albo dwóch idzie na DOM TYMCZASOWY do Mosi, więc dom stały nadal jest poszukiwany. (Z jednej strony jestem szczęśliwa, bo wiem, że sunia jest w fachowych rękach,a z drugiej było mi tak smutno, że się z nią rozstaję. Ta suczka weszła tak głęboko w moje serce, że....ach brak słów.) Jeśli chodzi o kwestie formalne, to jutro jak już odpocznę, to dokładnie przedstawię wydatki Quote
Małgośka z Boksą Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Warto nadmienić, że Gapcia, (bo tak ją przypadkowo nazwałam, jak pracownik hotelu pytał mnie o jej imię) świetnie znosi podróże, do samochodu weszła bez wołania, tak jakby wiedziała, że od dziś będzie jej już tylko lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Bodziulka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Małgośka z Boksą'] na miejscu do wszystkich się uśmiechała, weszło w nią masę życia, radości i nawet chęci do zabawy. Chodziła sobie po trawce na terenie hotelu, zadowolona, kładała się na pleckach, żeby ją głaskac po brzuszku. Zupełnie inny pies, niz ten zatroskany i stłumiony schroniskową rzeczywistością. to było do przewidzenia :multi: Warto nadmienić, że Gapcia, (bo tak ją przypadkowo nazwałam, jak pracownik hotelu pytał mnie o jej imię) świetnie znosi podróże, do samochodu weszła bez wołania, tak jakby wiedziała, że od dziś będzie jej już tylko lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: one to chyba jednak jakoś podświadomie wiedzą a przecież boksie uwielbiają jazdę samochodem :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ale wiedźma ze mnie, zabrałam Ci tą przyjemność Mosi, ale nie mogłam inaczej :diabloti: A tak w ogóle, to dziękuję wszystkim, którzy urealnili poprawę życia Gapuli. A dalej pokaże życie Quote
Aganiok Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Dziewczyny! Serdeczne dzięki za to co zrobiłyście :B-fly: :modla: Quote
mosii Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 i juz na wolnosci.... baraszkujemy na plecach;) Quote
Bodziulka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='mosii']i juz na wolnosci.... baraszkujemy na plecach;) :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: kilka dni - tygodni i będzie jak nowa - tylko trzeba ją do fryzjera na farbowanie zaprowadzić ;) Quote
mosii Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 i jeszcze smyramy:evil_lol: ach ta przestrzen........ reszta jutro bo padam na twarz sunia rewelacyjna, prawdziwy boksiu, znajdzie dom!! Quote
Bodziulka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='mosii']i jeszcze smyramy:evil_lol: :loveu: aż się popłakałam ze szczęścia :placz: normalnie jak mój Boxiu - ten piękny siwiutki uśmieszek :loveu: Quote
Aganiok Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ja też siedzę i łzy mi kapią na klawiaturę... szczęśliwy pies, dzięki Wam dziewczyny :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Warto było A sunia do zakochania, jest niesamowita, pogodna, zabawna i w tym wszystkim posiada to przenikliwe, mądre i doświadczone spojrzenie. Ale jest dzielna i silna Kochana bestyja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale tak naprawdę wszystko przed sunią, dzisiaj zrobiliśmy mały wielki krok do przodu... ku lepszemu :cool3: Quote
boksiedwa Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 super, że sie udało :) dopisałam w temacie boksi na fb, że jest juz w hotelu Quote
Ss Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Jaka ja jestem szczęśliwa......... Dziękuje za wszystko co dla niej robicie :) Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :multi: Jak to dobrze po dłuższej nieobecności przeczytać, że sunia już poza schronem. Lepiej, że w hotelu, później w domku tymczasowym... Dziękuję Wam dziewczyny! Ja deklaruję wpłatę (nie wiem jak wysoką, bo strasznie u mnie krucho z pieniążkami :shake: ) na dzień dzisiejszy, że jeśli po 5.07 sunia będzie dalej potrzebowała finansowego wsparcia Quote
Recommended Posts