Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie weszliśmy do domu :cool3:

podróż przebiegała bez żadnych sensacji, sunieczka z wielkim zaufaniem leżała na moich kolanach, z jęzorek wywalonym z ciepła.
na miejscu do wszystkich się uśmiechała, weszło w nią masę życia, radości i nawet chęci do zabawy. Chodziła sobie po trawce na terenie hotelu, zadowolona, kładała się na pleckach, żeby ją głaskac po brzuszku. Zupełnie inny pies, niz ten zatroskany i stłumiony schroniskową rzeczywistością.

Grunge- sunia nie zostaje narazie u Mosi, tylko w hoteliku
Później, po tygodniu, albo dwóch idzie na DOM TYMCZASOWY do Mosi, więc dom stały nadal jest poszukiwany.

(Z jednej strony jestem szczęśliwa, bo wiem, że sunia jest w fachowych rękach,a z drugiej było mi tak smutno, że się z nią rozstaję. Ta suczka weszła tak głęboko w moje serce, że....ach brak słów.)

Jeśli chodzi o kwestie formalne, to jutro jak już odpocznę, to dokładnie przedstawię wydatki

Posted

Warto nadmienić, że Gapcia, (bo tak ją przypadkowo nazwałam, jak pracownik hotelu pytał mnie o jej imię) świetnie znosi podróże, do samochodu weszła bez wołania, tak jakby wiedziała, że od dziś będzie jej już tylko lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Małgośka z Boksą']
na miejscu do wszystkich się uśmiechała, weszło w nią masę życia, radości i nawet chęci do zabawy. Chodziła sobie po trawce na terenie hotelu, zadowolona, kładała się na pleckach, żeby ją głaskac po brzuszku. Zupełnie inny pies, niz ten zatroskany i stłumiony schroniskową rzeczywistością.

to było do przewidzenia :multi:

Warto nadmienić, że Gapcia, (bo tak ją przypadkowo nazwałam, jak pracownik hotelu pytał mnie o jej imię) świetnie znosi podróże, do samochodu weszła bez wołania, tak jakby wiedziała, że od dziś będzie jej już tylko lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

one to chyba jednak jakoś podświadomie wiedzą

a przecież boksie uwielbiają jazdę samochodem :loveu:

Posted

[quote name='mosii']i juz na wolnosci....

baraszkujemy na plecach;)

:loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: kilka dni - tygodni i będzie jak nowa - tylko trzeba ją do fryzjera na farbowanie zaprowadzić ;)

Posted

Warto było

A sunia do zakochania, jest niesamowita, pogodna, zabawna i w tym wszystkim posiada to przenikliwe, mądre i doświadczone spojrzenie. Ale jest dzielna i silna
Kochana bestyja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ale tak naprawdę wszystko przed sunią, dzisiaj zrobiliśmy mały wielki krok do przodu... ku lepszemu :cool3:

Posted

:multi: Jak to dobrze po dłuższej nieobecności przeczytać, że sunia już poza schronem. Lepiej, że w hotelu, później w domku tymczasowym...
Dziękuję Wam dziewczyny!

Ja deklaruję wpłatę (nie wiem jak wysoką, bo strasznie u mnie krucho z pieniążkami :shake: ) na dzień dzisiejszy, że jeśli po 5.07 sunia będzie dalej potrzebowała finansowego wsparcia