AgaiTheta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 AgusiaTerierka wysłałam pw :) Podawajcie nicki kochani, by możnabyło rozliczyć wpłaty, bo jak tak dalej pójdzie to bedzie nadwyżka :) Quote
Maupa4 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 nie będzie nadwyżki bo w Lublinie jest kolejna tylko że biała i też piszą że UMIERA Z ŻALU .... nie mogę już ... my wpłacamy dziś na staruszkę 100 zł - przelew wypisany jak pojawi się któreś z moich dzieci (ludzkich) pójdzie na pocztę (ja w pracy) Quote
AgaiTheta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Wakacje i te stare, niedołężne, najwierniejsze istoty przeszkadzają, jak tak można :shake: Quote
Maupa4 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ... a we Wrocławiu 9-letnia brązowa ... zdjęcia mówią wszystko ... Quote
Ss Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Kurcze ja bym sie wybrala do schroniska jutro........ ale nie wiem czy mnie wpuszcza....... i jelsi jutro by suczka byla brana to tez bym cos od siebie wplacila:) Quote
Bodziulka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ale nie zapomnijcie przy tym o fotach :evil_lol: Quote
Ss Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 To najwyzej pojede w niedziele albo 2 dni z rzedu :) Quote
Ss Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 hmm... to co z tymi plakatami.... nie wiem czy je rozwieszac jak przeciez mala bedzie w hoteliku a nie w schronie........ Quote
mosii Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 tak sunia pojedzie w niedziele edit: :splat: juz chyba nie kontaktuje, Małgosia zabiera ja jutro, spotykamy sie w Częstochowie i jutro sunieczka bedzie bezpieczna w hotelu Quote
malagos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 mosii napisał(a):tak sunia pojedzie w niedziele edit: :splat: juz chyba nie kontaktuje, Małgosia zabiera ja jutro, spotykamy sie w Częstochowie i jutro sunieczka bedzie bezpieczna w hotelu Kto nie kontaktuje, sunia? jest z nią aż tak źle? :shake: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Nareszcie jestem, ciężki dzień :diabloti: Tam jak mówi Mosi będziemy w Częstochowie jutro, tj w sobotę. Rano dzwonię do schroniska, żeby mi wydali suńkę po godzinach urzędowania, czyli około godziny 15: 30, bo wcześniej nie mam dojazdu- mąż w pracy. Więc około 2 godzin będziemy jechać do Częstochowy, więc około 18 bylibyśmy na miejscu Mosi my będziemy w kontakcie telefonicznym Jeśli chodzi o wpłaty, to nie wiem ile doszło pieniążków, bo nie byłam w banku, dziś kupę godzin w pracy siedziałam. Ale rano skoczę, więc wieczorem zdam raport :evil_lol: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Mam nadzieję, że dziewczynkę czekają już tylko dobre chwile, trzeba w nią niewątpliwie zainwestować, pierwszą rzeczą jest kąpiel, nie dam rady sama tego zrobić, bo prosto ze schroniska jedziemy do Częstochowy. Quote
Bodziulka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ja myślę, ze pogoda jest taka ładna, to ją będzie można spokojnie w niedzielę w hotelu wyplumkać, żeby na słoneczku wyschnęła. Foteczki! Foteczki! Koniecznie :evil_lol: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Będzie dobrze, jeśli dojedziemy bez sensacji to będzie super. Samochód niepewny, nawet bardzo, ale co tam. Jak nam się uda załatwić inny samochód, to skorzystamy z lepszego środka lokomocji, a jak nie, to i ten jakoś się dokula ;) mam nadzieję, że sunia przetrwa bez problemu trasę Fajnie, że to wszystko tak się potoczyło, ale to dzięki Wam :loveu: Quote
Ss Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 nio to trzymam kciuki........ i czekamy na zdjecia :) Quote
Recommended Posts