Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie będzie nadwyżki bo w Lublinie jest kolejna tylko że biała i też piszą że UMIERA Z ŻALU .... nie mogę już ...

my wpłacamy dziś na staruszkę 100 zł - przelew wypisany jak pojawi się któreś z moich dzieci (ludzkich) pójdzie na pocztę (ja w pracy)

Posted

Kurcze ja bym sie wybrala do schroniska jutro........ ale nie wiem czy mnie wpuszcza....... i jelsi jutro by suczka byla brana to tez bym cos od siebie wplacila:)

Posted

hmm... to co z tymi plakatami.... nie wiem czy je rozwieszac jak przeciez mala bedzie w hoteliku a nie w schronie........

Posted

tak sunia pojedzie w niedziele

edit: :splat: juz chyba nie kontaktuje, Małgosia zabiera ja jutro, spotykamy sie w Częstochowie i jutro sunieczka bedzie bezpieczna w hotelu

Posted

mosii napisał(a):
tak sunia pojedzie w niedziele

edit: :splat: juz chyba nie kontaktuje, Małgosia zabiera ja jutro, spotykamy sie w Częstochowie i jutro sunieczka bedzie bezpieczna w hotelu

Kto nie kontaktuje, sunia? jest z nią aż tak źle? :shake:

Posted

Nareszcie jestem, ciężki dzień :diabloti:

Tam jak mówi Mosi będziemy w Częstochowie jutro, tj w sobotę.
Rano dzwonię do schroniska, żeby mi wydali suńkę po godzinach urzędowania, czyli około godziny 15: 30, bo wcześniej nie mam dojazdu- mąż w pracy.
Więc około 2 godzin będziemy jechać do Częstochowy, więc około 18 bylibyśmy na miejscu
Mosi my będziemy w kontakcie telefonicznym

Jeśli chodzi o wpłaty, to nie wiem ile doszło pieniążków, bo nie byłam w banku, dziś kupę godzin w pracy siedziałam.
Ale rano skoczę, więc wieczorem zdam raport :evil_lol:

Posted

Ja myślę, ze pogoda jest taka ładna, to ją będzie można spokojnie w niedzielę w hotelu wyplumkać, żeby na słoneczku wyschnęła. Foteczki! Foteczki! Koniecznie :evil_lol:

Posted

Będzie dobrze, jeśli dojedziemy bez sensacji to będzie super. Samochód niepewny, nawet bardzo, ale co tam. Jak nam się uda załatwić inny samochód, to skorzystamy z lepszego środka lokomocji, a jak nie, to i ten jakoś się dokula ;)
mam nadzieję, że sunia przetrwa bez problemu trasę

Fajnie, że to wszystko tak się potoczyło, ale to dzięki Wam :loveu: