Małgośka z Boksą Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Boksiedwa: do mnie również poproszę :loveu: - gomaso@o2.pl Dzięki Quote
Ss Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 shrek90@op.pl już sie nie moge doczekac............ Do Dzieła :) Quote
Małgośka z Boksą Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Boksiedwa kwiatek dla Ciebie :loveu: , plakacik doszedł, dzisiaj pójdzie do druku, a jutro po lecznicach, wśród znajomych i gdzie się da Ss, Ty zrób to samo :cool3: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Biedulinka co tak nisko Dom pilnie potrzebny dla tego kochanego psiego wraka :shake: Quote
Czarodziejka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Co tam u pręguski? Zaraz przelecę wątek. Quote
Agga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Po stracie Sary (staruszki) nie mogłam tu zaglądać. Serce mi ściskało za każdym razem jak zajrzałam i widziałam boksie w różnym wieku. Jak widze takiego boksia to, aż mi się pięść w kieszeni zaciska:mad: Bo jak bym takie drania dopadła to własnoręcznie bym mu nogi połamała i dała rękom do zabawy:angryy: Pytam się jak można tak psa doprowadzić do takiego stanu? Tylko się kasa liczy dla niektórych a gdzie tu miejsca na uczucia? Mnie się w głowie to nie mieści. To tak jak ja bym swoją Śp Sare oddała do schroniska w wieku 12 lat - no ludzie:angryy: Mam nadzieje, że sunia mimo, iż jest w dość podeszłym wieku zauroczy kogos tak mocno. Zauroczy tak, że ktoś podaruje jej swoją miłość na ostatnie chwile jej życia. Trzymaj się psinko. Gdyby cokolwiek odemnie zalezało chyba miałabym duzo takich faflunów. Kiedyś bede miec takiego włąsnie nawet ze schroniska.:-( Quote
Ss Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Od jutra bede rozwieszac....... wszedzie gdzie sie da......... :D Quote
AgaiTheta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Proszę wyciągnijmy ją !!! Dziewczyny czy potrzebne wam pieniążki dla Mamki, zgłosiła się do mnie osoba chętna pomóc, ale nie wiem czy pieniążki potrzebne?? Jak jej pomóc?? Oprócz domku niestety :shake: Quote
Małgośka z Boksą Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Mam nadzieję, że komuś serce pęknie na jej widok A jeśli chodzi Aguś o pomoc finansową, to grunge13 jest tam tylko w soboty, więc nie widzę sensu w np. odkarmieniu jej tylko raz w tygodniu, chyba, że pracownik schroniska zająłby się nią fachowo, tj. dobra karma 2,3 razy dziennie + witaminy, chociaż w taki sposób ją podkurować. Super byłoby, żeby profesjonalnie oglądnął ją lekarz, ale ja tutaj nie mam nic do gadania :shake: Raz w tygodniu pomoc tej suni nie wystarczy zdecydowanie, tutaj trzeba byłoby w sukę inwestować codziennie Chyba, że udałoby się ją umieścić w jakimś dobrym hotelu? Wtedy pomoc byłaby koniecznie potrzebna. Tylko gdzie jest dobry hotel ???????????? Quote
Małgośka z Boksą Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Pewnie wiecie gdzie są dobre hotele, w których podkurowałoby się suńkę. Ja zupełnie w tej kwestii się nie orientuję :oops: Quote
Agga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jak trzeba będzie dolożyć się na hotel jestem chętna. Nie moge patrzeć jak ona w tym schronisku....:shake: :-( Quote
Zu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jak jej pomóc...ja niestety nie mogę zaoferować domku, nawet tymczasowego bo zaraz wyjeżdżam na dłużej, ale gdyby udało się jakiś niedrogi hotelik, to też się dorzucę Quote
Czarodziejka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wracam od boksi z Wrocławia, tam cisza i tu nic. Quote
Małgośka z Boksą Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jednak ktoś chce pomóc Boksi, to super, tylko proszę o propozycycję dobrego hotelu? Czy miejsce w którym jest Pele, to jest hotel? Quote
Recommended Posts