Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po stracie Sary (staruszki) nie mogłam tu zaglądać. Serce mi ściskało za każdym razem jak zajrzałam i widziałam boksie w różnym wieku.
Jak widze takiego boksia to, aż mi się pięść w kieszeni zaciska:mad: Bo jak bym takie drania dopadła to własnoręcznie bym mu nogi połamała i dała rękom do zabawy:angryy: Pytam się jak można tak psa doprowadzić do takiego stanu? Tylko się kasa liczy dla niektórych a gdzie tu miejsca na uczucia? Mnie się w głowie to nie mieści. To tak jak ja bym swoją Śp Sare oddała do schroniska w wieku 12 lat - no ludzie:angryy:
Mam nadzieje, że sunia mimo, iż jest w dość podeszłym wieku zauroczy kogos tak mocno. Zauroczy tak, że ktoś podaruje jej swoją miłość na ostatnie chwile jej życia.
Trzymaj się psinko. Gdyby cokolwiek odemnie zalezało chyba miałabym duzo takich faflunów.
Kiedyś bede miec takiego włąsnie nawet ze schroniska.:-(

Posted

Proszę wyciągnijmy ją !!!
Dziewczyny czy potrzebne wam pieniążki dla Mamki, zgłosiła się do mnie osoba chętna pomóc, ale nie wiem czy pieniążki potrzebne?? Jak jej pomóc?? Oprócz domku niestety :shake:

Posted

Mam nadzieję, że komuś serce pęknie na jej widok

A jeśli chodzi Aguś o pomoc finansową, to grunge13 jest tam tylko w soboty, więc nie widzę sensu w np. odkarmieniu jej tylko raz w tygodniu, chyba, że pracownik schroniska zająłby się nią fachowo, tj. dobra karma 2,3 razy dziennie + witaminy, chociaż w taki sposób ją podkurować. Super byłoby, żeby profesjonalnie oglądnął ją lekarz, ale ja tutaj nie mam nic do gadania :shake:
Raz w tygodniu pomoc tej suni nie wystarczy zdecydowanie, tutaj trzeba byłoby w sukę inwestować codziennie

Chyba, że udałoby się ją umieścić w jakimś dobrym hotelu? Wtedy pomoc byłaby koniecznie potrzebna. Tylko gdzie jest dobry hotel ????????????

Posted

jak jej pomóc...ja niestety nie mogę zaoferować domku, nawet tymczasowego bo zaraz wyjeżdżam na dłużej, ale gdyby udało się jakiś niedrogi hotelik, to też się dorzucę