Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='credita']rany a ja nie wiedziałam nawet że taki test się dziecku robi taki wstyd :shake:O matko znaczy ze moja Ala bedzie sprzataczką:-o

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']No nie pomyslałam w ten sposób ...ale coś w tym jest:cool3::evil_lol:
Nie umiesz czytać wyroczni :shake:....na fachmana się zdaj :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie umiesz czytać wyroczni :shake:....na fachmana się zdaj :razz::evil_lol:
Dopszzz twoja wersja i tak bardziej i się podoba więc to nie będzie trudne:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Dopszzz twoja wersja i tak bardziej i się podoba więc to nie będzie trudne:evil_lol:
Sama widzisz - co byś beze mnie zrobiła? :roll:

:diabloti:

Posted

credita napisał(a):
rany a ja nie wiedziałam nawet że taki test się dziecku robi taki wstyd :shake:

zwykle robi się na roczek ;) stawiasz przed dzieckiem wszystko co kojarzy się z różnymi zawodami i co maluch wybierze tym bedzie w przyszłości ;) - taka tradycja ;) myslałam, że wszyscy ją znają ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja ponoć wybrałem misia - nie wiem co to ma znaczyć :evil_lol:

no jak to co: jesteś stworzony do kochania, przytulania itp. itd. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']no jak to co: jesteś stworzony do kochania, przytulania itp. itd. :evil_lol: :evil_lol:
Noooo tak jest...nie da sie ukryć.....On jest taką naszą maskotką:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już się ciepło robi :multi:

Więc czas na to, żeby creditka skrzynkę oczyściła!! :diabloti:Dokładnie!!! Ja tez sie tam od kilku dni dobijam do tej przepełnionej skrzynki!:diabloti:

Posted

:oops::oops::oops: no dobrze ,dobrze już troszkę wyczyściłam:oops::oops::oops:

pozdrawiam (troszkę mało czasu mam żeby tu posiedzieć,ale postaram się niebawem tu zaglądnąć);)

Posted

credita napisał(a):
:oops::oops::oops: no dobrze ,dobrze już troszkę wyczyściłam:oops::oops::oops:

pozdrawiam (troszkę mało czasu mam żeby tu posiedzieć,ale postaram się niebawem tu zaglądnąć);)

Nareszcie :evil_lol:

Posted

no to jestem faktycznie dawno tu nie zaglądałam zdałam sobie sprawę dziś jak musiałam się zalogować:evil_lol: U nas wiosenne porządki na podwórku więc mniej czasu na wszystko,ale zrobiłam kilka fotek zaraz postaram się wstawić :p