apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Menrzuś napisał(a):Jak Ty się pojawiasz, to Creditkę wcina :shake:......sztafeta to jakaś, cycuś takiego? :crazyeye: Cycusie to ty zostaw w spokoju:evil_lol: Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No Menrzusiu my tak z Agniestką się wypełniamy :p a tak w ogóle to witam po przerwie :loveu: Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Moje dziecko 25 lutego skończyło rok wstawię kilka fotek ;) Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 a i prezenty były też :cool3: samochód fuullll wypas sterowany pilotem podświetlane felgi na niebiesko i podwozie no i MP3 w środku ma na wypasie mówię wam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 a od tej fotki powinnam zacząć, godzina 7 rano w dniu imprezy ,przystroiłam pokój balonikami i Oskar siadł palec w górę i powiedział jee,jee chyba mu się spodobało ;) Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 a to dzień przed:razz: księciuniu czeka aż mi coś spadnie bo sałatki robiłam :p Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jeeeeeee allle dżampreza!!!:crazyeye::evil_lol: http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vczQ0LnJhZGlrYWwucnUvaTEwNi8wOTAzLzkxLzJjODc2ZDlkMGJkYi5qcGc%3D&b=5 Sto Lat dla solenizanta :new-bday: Ale kasiu powiem Ci, że pięknie ci kawaler rośnie.......moje serce już ma w kieszeni:loveu: A fura jak tralala.....aż nie moze wzroku oderwać:loveu:.... w sumie to sie nie dziwię:evil_lol: http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vaTAxNi5yYWRpa2FsLnJ1LzA5MDMvYWYvMjA0NGJkNjE0NWNhLmpwZw%3D%3D&b=5 Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 dzięki,appelko teraz ty musisz na wątku coś powrzucać ,dawno tam nic nie widziałam ;) Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ja mam dziś dzień zdjęciowy , teraz psiaki ;) Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A tu HUZAR i jego kombinowanie jak dziabnąć obiektyw ;) Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jak się złości to kuli uszy jak koń,ale ta złość to oczywiście taka bokserza czyli bardziej iskanie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 apple napisał(a):Cycusie to ty zostaw w spokoju:evil_lol: Porymbało Ciebie? :crazyeye:.......nie zostawię :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wooooow.....ale fot No to my z Oskarkiem jesteśmy rybami - ucałuj chłopaka ode mnie :kiss_2: Ale ten czas zasuwa - już rok :shake: Psiakom to też nic nie brakuje, a minę Huzara skądś znam :evil_lol: (fotka Oskarka na podłodze w ciemnym pokoju - extra ;)) Quote
credita Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 wolny wieczór a dogo ledwo zipie , pozdrawiam :loveu: Quote
credita Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No Menrzusiu mam nadzieję że to było szczere w tym nawiasie o fotce , bo ja chciałam uchwycić chwilę zachwytu mojego dzieciaka,w sumie mogłam zapalić światło :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 credita napisał(a):No Menrzusiu mam nadzieję że to było szczere w tym nawiasie o fotce , bo ja chciałam uchwycić chwilę zachwytu mojego dzieciaka,w sumie mogłam zapalić światło :evil_lol: Jak coś mówię to już mówię - no, chyba że nie chcę powiedzieć, ale to wtedy nie mówię :p Muli strasznie :shake: Quote
apple Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 credita napisał(a):No Menrzusiu mam nadzieję że to było szczere w tym nawiasie o fotce , bo ja chciałam uchwycić chwilę zachwytu mojego dzieciaka,w sumie mogłam zapalić światło :evil_lol: Jakbyś zapaliła światło to ta fota nie miała by takiego klimatu;) Poza tym nikt z nas nawet nie pomyslał, że mogła byś oszczędzać światło:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
credita Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A TO DLA WSZYSTKICH KOBIET,ZAWSZE KWITNIE W MARCU :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mój kochany fiołek ;) Quote
Agniest Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Creditko uściskaj Oskarka - ale duży już z niego chłopak :multi: A robiliście mu test: "kim zostanę w przyszłości?" Pamiętam, Dominik wybrał śrubokręt - do dziś twierdzi, że będzie "konstruktorem samochodowym" :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja ponoć wybrałem misia - nie wiem co to ma znaczyć :evil_lol: Quote
credita Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 rany a ja nie wiedziałam nawet że taki test się dziecku robi taki wstyd :shake: Quote
Menrzuś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 credita napisał(a):rany a ja nie wiedziałam nawet że taki test się dziecku robi taki wstyd :shake: Ale obciach :diabloti: Quote
Recommended Posts