credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a daj spokój , ma ogień w nogach odkąd załapał chodzenie to ciężko cokolwiek w domu zrobić;) Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):a daj spokój , ma ogień w nogach odkąd załapał chodzenie to ciężko cokolwiek w domu zrobić;) Hahahahaha.....prawie to widzę :evil_lol: Zuch chłopak - przynajmniej widać, że to żadna mamałyga :multi::evil_lol: Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No i już była pierwsza krew z nosa jak gruchnął na ziemię :oops:,ale co zrobić przecież mu nie zabronię jak ma przyjemność z tego :p Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):No i już była pierwsza krew z nosa jak gruchnął na ziemię :oops:,ale co zrobić przecież mu nie zabronię jak ma przyjemność z tego :p A wiesz ile razy prawdziwy chłopak ma krew z nosa? Nie bedę Ciebie straszył moimi wspomnieniami :diabloti: Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aż mi się uśmiech na twarzy przykleił,wiem wszystko jeszcze mnie czeka ta cała przyjemna sielanka ;) Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):Aż mi się uśmiech na twarzy przykleił,wiem wszystko jeszcze mnie czeka ta cała przyjemna sielanka ;) No to się trzymaj.......mamuśka :evil_lol: Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 fakt póżno już straciłam poczucie czasu,dobrej nocy życzę;) Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):fakt póżno już straciłam poczucie czasu,dobrej nocy życzę;) Dobrej Creditko :calus: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):Pa ,pa :hand: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: [FONT=Century Gothic]Mam was nocne plotkary:evil_lol: całuski dla Oskarka w sam nosek od Cioteczki Jabłuszkowej:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mam was nocne plotkary:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]całuski dla Oskarka w sam nosek od Cioteczki Jabłuszkowej:loveu:[/FONT] Boszszsz.....nakryłaś nas :crazyeye:.......................:evil_lol: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Boszszsz.....nakryłaś nas :crazyeye:.......................:evil_lol: [FONT=Century Gothic]Własnie widzę:oops:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a)::shocked!:...... tylko nie rozgłaszaj tego przypadkiem :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie wiem czy dam rade:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Własnie widzę:oops:[/FONT] :shocked!:...... tylko nie rozgłaszaj tego przypadkiem :evil_lol: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):I to jest cały ten problem z pcią mi przeciwną - MUSZĄ, BO SIĘ UDUSZĄ :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Wśród mężczyzn też są plotkary:eviltong: to nie tylko przypadłość naszej pci:roll: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nie wiem czy dam rade:roll:[/FONT] I to jest cały ten problem z pcią mi przeciwną - MUSZĄ, BO SIĘ UDUSZĄ :evil_lol: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):No pewnie, że bywają, ale - tylko bywają :eviltong::loveu: [FONT=Century Gothic]No u nas tez bywają........nawet znam takie:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Wśród mężczyzn też są plotkary:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]to nie tylko przypadłość naszej pci:roll:[/FONT] No pewnie, że bywają, ale - tylko bywają :eviltong::loveu: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):No chyba mnie nie masz na myśli? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]A ty jesteś kobietą? WIEDZIAŁAM!:evil_lol: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No u nas tez bywają........nawet znam takie:roll:[/FONT] No chyba mnie nie masz na myśli? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A ty jesteś kobietą? WIEDZIAŁAM!:evil_lol:[/FONT] Przecież mówiłaś o facetach :crazyeye:......ale się zakręciłaś :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Przecież mówiłaś o facetach :crazyeye:......ale się zakręciłaś :evil_lol: [FONT=Century Gothic]To ty się zakreciłeś...nie czytasz uważnie.....to się nazywa czytanie po łebkach:evil_lol:[/FONT] Quote
Agniest Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ślę szybkie buziaki i obiecuję, jak już będę miała tego neta w domu (...echhhh...)to będę częstszym gościem ;) Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Agniest napisał(a):Ślę szybkie buziaki i obiecuję, jak już będę miała tego neta w domu (...echhhh...)to będę częstszym gościem ;) Jak Ty się pojawiasz, to Creditkę wcina :shake:......sztafeta to jakaś, cycuś takiego? :crazyeye: Quote
Recommended Posts