Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no mamuśka ty to wszystko wyczujesz 2 dni temu jedynka mu się przebiła a teraz już dwójka się ciśnie i w ogóle jakiś nerwowy wszystko by chciał ze mną robić obiad, pranie, kawę przy kompie siedzieć no i zaczął stawiać kroki jak go trzymam za rękę to idzie:multi:,ale pan od rehabilitacji co do nas przychodzi to powiedział że nie może za dużo jeszcze chodzić stopniowo i z umiarem więc potem są ręce i plecy moje biedne do wymiany;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

credita napisał(a):
no wy macie zdrowie już od rana tańce a mi wyrośnie garb od noszenia Oskara jest taki złośnik że szok:crazyeye: o już ryczy nawet chwili pogadać z wami się nie da całuski :loveu:

To Jabłuszkowa ma to zdrowie - ja nie z tych roztańcowanych :roll:

To wytłumacz Oskarkowi, że z wujaszkiem klikasz :razz:

Posted

credita napisał(a):
taa żeby tak się dało wytłumaczyć;)
idzie ku dobremu rehabilitacja też robi swoje :p jest jakiś postęp a kontrola u lekarza w grudniu;)

Cały czas trzymam :thumbs:

Ja też się powoli zbieram na spacerki - pogoda jest, więc do lasku z bestiami. Jak się wybiegają, to może będą spokojniejsze..... ale nie liczę na to za bardzo :evil_lol:

Paaaaa:loveu:

Posted

[quote name='credita']no mamuśka ty to wszystko wyczujesz 2 dni temu jedynka mu się przebiła a teraz już dwójka się ciśnie i w ogóle jakiś nerwowy wszystko by chciał ze mną robić obiad, pranie, kawę przy kompie siedzieć no i zaczął stawiać kroki jak go trzymam za rękę to idzie:multi:,ale pan od rehabilitacji co do nas przychodzi to powiedział że nie może za dużo jeszcze chodzić stopniowo i z umiarem więc potem są ręce i plecy moje biedne do wymiany;)
No nie wszystko.....ale na ząbki już najwyższy czas;)
Spróbuj mu masować dziąsełka taka szczoteczką silikonową dla niemowlaków, tylko najpierw ją sobie schłodź w lodówce....Ala to uwielbiała;)

A nie próbowałas go na chwilkę wsadzać do chodzika:roll:.....nie na długo ale na jakiś krótki czas.....to cię troszkę odciąży;).
Wiem, wiem co mówią o chodzikach, nasłuchałam się ale nie do końca jest to prawda. Uważam że ostrożnie stosowany nie zaszkodzi ( Ala uzywała i mój brat też- i wszystko było idealnie), a i maluch się cieszy i ty troszkę odpoczniesz, choćby obiad przygotujesz. To że mały chce byc z tobą to słodko ale on będzie rósł......a kegosłup ma swoje ograniczenia więc dbaj o niego bo Ci nie daj Boże dysk wyskocze tak jak mi a wtedy to doopa zbita...uwierz mi:evil_lol:

Posted

apple dobre rady ciężko trochę je zastosować,sama wiesz jak to jest;) wiem chodzik to dobry pomysł,i też się nie zgadzam z opiniami że chodzik deformuje biodra:razz: Oskar nie ma chodzika bo wszystkie które oglądałam to mają bajery i dzieci zamiast w nich chodzić to siedzą i się bawią,tak było z moją chrześnicą dzięki temu zaczęła chodzić jak miała 20 miesięcy potrafisz to sobie wyobrazić:shake: pozdrawiam was ciepło u nas dziś jest pięknie za oknem więc idę z małym na spacer:loveu:pa

Posted

[quote name='credita']apple dobre rady ciężko trochę je zastosować,sama wiesz jak to jest;) wiem chodzik to dobry pomysł,i też się nie zgadzam z opiniami że chodzik deformuje biodra:razz: Oskar nie ma chodzika bo wszystkie które oglądałam to mają bajery i dzieci zamiast w nich chodzić to siedzą i się bawią,tak było z moją chrześnicą dzięki temu zaczęła chodzić jak miała 20 miesięcy potrafisz to sobie wyobrazić:shake: pozdrawiam was ciepło u nas dziś jest pięknie za oknem więc idę z małym na spacer:loveu:paWiem że teraz to takie kosmiczne chodziki robią ale z tego co wiem te kosmiczne zabawki i inne takie to się da ściagnąć tak zeby została sama tacka.....przynajmniej Ala tak miała........ja tam stosowałam chodzik a Ala chodziła samodzielnie już przed rokiem:roll: myslę ze wszystko jest wzgledne....najwazniejsze to żeby dziecko stymulować....ale zgadzam sie 20 miesięcy to stanowczo za późno:shake:

u nas bllleeee za oknem:shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Noooooooooo :-(.....żadnych wiadomości o stadzie.......o Oskarku...... fot brak. Bida z nędzą :shake:
Będą jak tylko Oskarkowi minie okres "przylepy"......Ala tez go przechodzila;)

Posted

no właśnie tak to jest:p do tatusia się przylepia jak obiad muszę zrobić a tak to nie ma zmiłuj ;) rany u nas za oknem jest koszmarnie żyć się nie chce :shake: i jak pomyślę o tych wszystkich biednych psiakach bez domu to serce mi pęka:-( Pozdrawiamy ciepło:loveu:

Posted

credita napisał(a):
no właśnie tak to jest:p do tatusia się przylepia jak obiad muszę zrobić a tak to nie ma zmiłuj ;) rany u nas za oknem jest koszmarnie żyć się nie chce :shake: i jak pomyślę o tych wszystkich biednych psiakach bez domu to serce mi pęka:-( Pozdrawiamy ciepło:loveu:

To jak TZ tak nie jest oblepiany, to chociaż foty by jakoweś zrobił? :razz:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...