Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
Biedny TZ :shake:.....dobrze, że w szpilkach chodzisz - przynajmniej ma miejsce na szyję :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Staram się jak mogę co by miał możliwie jak najbardziej komfortowo:evil_lol:[/FONT]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Staram się jak mogę co by miał możliwie jak najbardziej komfortowo:evil_lol:[/FONT]

Szczęściarz :evil_lol:......chociaż grdyka ciężko chodzi :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Szczęściarz :evil_lol:......chociaż grdyka ciężko chodzi :diabloti:

[FONT=Century Gothic]trzeba chłopa krótko trzymać :evil_lol:[/FONT]

Posted

credita napisał(a):
za parę dni nie będziemy mieli neta bo rezygnujemy z bezprzewodowego i przechodzimy na stacjonarny może wtedy będzie lepiej no i proszę o cierpliwość w mojej nieobecności;)

oooo, wieś wam telefonizują ? :evil_lol: :evil_lol:

z tym kablem też różnie bywa..... my mamy niewielki odcinek w ziemi koło naszego domu i przy większej ulewie telefon milczy......albo "abonent chwilowo niedostępny".....

Posted

credita napisał(a):
o widzę że mały konflikt się tutaj zrobił :cool1: ale kto się czubi ten się lubi :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]jaki konflikt?:roll:[/FONT]

Posted

no przekamażanie Ty kontra Menrzuś :p ale jeszcze muszę wam powiedzieć że znalazłam gołębia w lesie,może zdążę na szybko fotkę wstawić bo mały marudzi i już mi się kończy czas przy kompie:roll:

Posted

credita napisał(a):
no przekamażanie Ty kontra Menrzuś :p ale jeszcze muszę wam powiedzieć że znalazłam gołębia w lesie,może zdążę na szybko fotkę wstawić bo mały marudzi i już mi się kończy czas przy kompie:roll:
[FONT=Century Gothic]To nie konflikt.............:shake:.......to pieszczotki:evil_lol:

No to dawaj szybciutko tego gołabka........też miałam gołebia miał na imię Teodor. Miałam go 1,5 roku, znalzałam go na balkonie bo dobił mi do szyby i cos mu się w głowę porobiło......nie bał sie ludzi, nie umiał sam jeść bo nie trafiał dziobkiem w ziarno....trzeba było go karmić. jeździł z nami nawet na wieś gdzie stawiałam mu klatke na polu i sam sobie wychodził a na wieczór wracał do klatki.....pewnego dnia po prostu odleciał:roll:
[/FONT]

Posted

credita napisał(a):
o widzę że mały konflikt się tutaj zrobił :cool1: ale kto się czubi ten się lubi :evil_lol:

Jakby się konflikt zrobił, to dogo by tego nie przetrzymało :evil_lol:

Posted

Menrzuś gołąb ma coś ze skrzydłem i z nogą,nie lata i wlecze skrzydło widać na fotce że ma je cały czas opuszczone,z zewnątrz jak go oglądałam to nie widać żeby to było coś strasznego ale co w środku siedzi to nie wiem a na wsi wet jak już pisałam zna się tylko na krowach więc nawet nie mam co uderzać do niego,nasz z Rudy śląskiej ma specjalizacje z gołębi ,ale nie dam rady się wybrać teraz tak daleko wiem pewnie sobie myślicie że jestem bez duszna :shake:,ale jak faktycznie było by to coś zagrażającego życiu to by już zdechł,a w lesie pozostawiony został by zjedzony przez lisy:-( więc nie do końca jestem chyba taka zła:oops:

Posted

tracę cierpliwość do tego neta ,albo z dogo coś nie tak :angryy: nic nie da się zrobić bo strony się wieszają wrrrrr:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

No i chyba Ciebie odcięli :placz:
Sama sobie wmawiasz tą bezduszność :eviltong: Myślisz, że się gołąbek nareperuje? Jak psiaki na niego reagują?

No i kiedy wracasz? :-?

Posted

Menrzuś napisał(a):
No i chyba Ciebie odcięli :placz:
Sama sobie wmawiasz tą bezduszność :eviltong: Myślisz, że się gołąbek nareperuje? Jak psiaki na niego reagują?

No i kiedy wracasz? :-?

[FONT=Century Gothic]Wracaj Creditko bo Menrzuś od tego czekania już zeza dostał:evil_lol:[/FONT]